vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

342 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, trabaman, manoslykos, vasim, nikpepa, andreashadji, camber, mathimatikos1966

iStick by Eleaf (Nobacco Mas - eCig eBox)

Αποσυνδεδεμένος Psitgr

• 761
  • Φύλο: Άντρας
Απ: iStick by Eleaf (Nobacco Mas - eCig eBox)
« Απάντηση #3840 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 10:06 »
Εγώ δεν είπα πως δεν μπορεί όλα αυτά, ούτε πως δεν συνέβη, αν και διατηρώ τις αμφιβολίες μου , γιατί ο τύπος στην φωτό για να πάθει όλο αυτό μάλλον φιάλη γκαζιού έσκασε όχι μπαταρία, αλλά τέλως πάντων.. Είπα πως κάποιος πληρώνει για να γίνει viral,να διαδοθεί δλδ, αλλιώς το σπορ φμ δεν είχε κανένα λόγω να αναφερθεί σε τέτοιο περιστατικό, εντελώς εκτός θεματολογίας του,  πόσο μάλλον που λέει πως συνέβη στην Βρετανία, συνεπώς ούτε καν στην Ελλάδα.
Είπαμε να ακούμε, να σκεφτόμαστε , να ψαχνόμαστε, αλλά να μην τρώμε  και ότι τυρί βλέπουμε μπροστά μας..

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #3841 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 10:46 »
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3403638/Father-reveals-felt-blow-torching-face-human-fireball-e-cigarette-exploded-charging-overnight.html
Έχει και φωτο του istick που "έσκασε".
Βέβαια στις άλλες φωτογραφίες υπάρχει μια σύγχυση μεταξύ left-right, αλλά για τα στάνταρ της dailymail, πρόκειται για άρθρο επιπέδου Pulitzer prize.

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #3842 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 11:15 »
Αστοχιες σε συσκευες με μπαταριες υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα και παντου. Αλλα αγιο πραγμα η πληροφορηση, ατιμο ομως η παραπληροφορηση. Αυτο που εχει ενδιαφερον ειναι το τι επιλεγεται να δει το φως της δημοσιοτητας και ποια πλευρα της πραγματικοτητας ερχεται στην επιφανεια.

Πχ. μεσα σε 5 λεπτα με ενα απλο google search βρηκα τα παρακατω 5 links που αφορουν εκρηξεις κινητων τηλεφωνων που ξεπερνουν παρασαγγας τα περιστατικα με ΗΤ :

Teenager's phone exploded on her face after answering a call while charging!
A Hong Kong woman’s iPhone 6 Plus went out with a bang while charging overnight
Cell Phone Battery Explodes in the Night
Boy aged 12 suffers gruesome injuries after mobile phone explodes, ripping a hole in his face
Exploding smartphones: After two recent cases in Alberta, a look at why your electronics might catch fire

Διαλεξτε λοιπον τον προσωπικο σας τρομο και ζηστε τον με παθος! (ή χρησιμοποιειστε τη λογικη σας αξιολογωντας τα τεκταινομενα στις πραγματικες τους διαστασεις).

Αποσυνδεδεμένος giorgosss

• **
  • 372
« Απάντηση #3843 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 18:27 »
το παραπανω θεμα που εθεσα δεν εχει να κανει αποκλειστικα με το ΗΤ
εχει να κανει με την καλη σχεση μπαταριας και ηλεκτρονικης συσκευης. το αρθρο δεν αναφερει καν αν η συσκευη ηταν σε διαδικασια φορτισης. γι αυτο το εθεσα υπ οψιν σας.

Αποσυνδεδεμένος ioan

• **
  • 185
« Απάντηση #3844 στις: Φεβρουαρίου 01, 2016, 04:41 »
Έχει κανείς υπ'οψην που μπορώ να βρω πλακέτα για istick 20/30?

Αποσυνδεδεμένος KingKong667

• *
  • 83
  • Υπερασπιστείτε όλοι τα δικαιώματα! www.cassa.org
« Απάντηση #3845 στις: Φεβρουαρίου 01, 2016, 04:49 »

Αποσυνδεδεμένος ioan

• **
  • 185
« Απάντηση #3846 στις: Φεβρουαρίου 01, 2016, 04:56 »
Είναι δοκιμασμένη? Παίζει κάπου η αυθεντική που φοράει από μαμα?

Βασικά έχω ένα istick(mas)20. Το είχα χαρίσει σε ένα φίλο γτ δεν το χρησιμοποιούσα. Σήμερα μου είπε ότι σταμάτησε να λειτουργεί. Το ανοιξαμε, μετρησαμε με πολύμετρο, στους ακροδέκτες της μπαταρίας είχαμε τάση 4v. Στους ακροδέκτες της πλακέτας 0. 5 κλικ κ πατημένο το fire τίποτα. Οπότε λογικά κάηκε η πλακέτα. Τώρα με την μπαταρία που έχει η πλακέτα από το 30 θα παίζει? Σίγουρα το μοντακια δεν θα παίζει ψηλά. 1,5Ω μέχρι 15w πάνω κάτω.

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 01, 2016, 11:48 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Gatilaras

• **
  • 230
  • Που πας ρε γιδα μες την καταιγιδα χωρις μπλοκε?
« Απάντηση #3847 στις: Φεβρουαρίου 07, 2016, 01:18 »
Πλακετουλες για istick εχει φερει και το ecig σε διαφορετικο κοστολογιο βεβαιως βεβαιως ( να ναι καλα ο φπα). Απλο info.. ;D

Αποσυνδεδεμένος Olaf

• *
  • 67
« Απάντηση #3848 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 19:42 »
Γειά σας φ'ιλοι μου,
έχω ένα θέμα που με απασχολεί και χρειάζομαι τα φώτα σας!
Τον περασμένο Νοέμβριο πήγα μαζί μ' έναν φίλο σε κάποιο μαγαζί ( όνομα και μη χωριό ) και αγοράσαμε από έναν eleaf istick 50W, ο φίλος σε μαύρο κι εγώ σε μπλέ!
Δε λέω, το εργαλείο δουλεύει άψογα και μπορώ να πω πως σ' αυτό οφείλω το ότι δεν ξανάβαλα τσιγάρο στο στόμα μου. :thumpup:
Όμως σε καμιά κοσαριά μέρες άρχισε να...ξεβάφει! Στα σημεία πού το χουφτώνω έχει χάσει πλέον το χρώμα του και φαίνεται το ασημί του μετάλλου. :angry_orange:
Έχει γίνει πλέον σαν τον χάρτη της Αφρικής, αλλά από λειτουργία άψογο.
Το μαύρο που πήρε ο φίλος, λειτουργεί επίσης καλά, μόνο που το κουμπί Fire δεν κάνει πλέον το κλικ μετά τον πρώτο μήνα κιόλας. :hmmm: [size=78%]Ερώτηση: Ρε μήπως αυτός στο μαγαζί μας πούλησε καμιά ¨πατάτα ¨! Σκάσαμε 75 γιούρο ο καθένας μας και σ'ένα μήνα και ούτε ένα, να βγάζουν και οι δυό αυτά τα προβλήματα;[/size]
Μήπως μας πούλησε τίποτα κλώνους για 20 € και μας τους πάσαρε για αυθεντικούς; :dontknow:
Παρακαλώ την γνώμη σας, γιατί είμαι έτοιμος να πάω να τον βρίσω, για να μην πω κάτι άλλο...
[/size][size=78%] [/size]

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #3849 στις: Φεβρουαρίου 11, 2016, 09:41 »
Το θέμα "fire button" είναι γνωστό σε istick50 και μπορεί να φτάσει να μη λειτουργεί καθόλου ή να κολλάει και να δίνει ρεύμα μόνο του. Ένα καλό καθάρισμα θα βοηθήσει.
Για το χρώμα δεν ξέρω κάτι να σου πω.
Δεν τα αγοράσατε σφραγισμένα με scratch code γνησιότητας;

Το 50αρι έχει δικό του θέμα by the way

Αποσυνδεδεμένος Olaf

• *
  • 67
« Απάντηση #3850 στις: Φεβρουαρίου 11, 2016, 11:06 »
Dupt: Το θέμα "fire button" είναι γνωστό σε istick50 και μπορεί να φτάσει να μη λειτουργεί καθόλου ή να κολλάει και να δίνει ρεύμα μόνο του. Ένα καλό καθάρισμα θα βοηθήσει. Για το χρώμα δεν ξέρω κάτι να σου πω.Δεν τα αγοράσατε σφραγισμένα με scratch code γνησιότητας;Το 50αρι έχει δικό του θέμα by the way
( Λείπει το σήμα ¨Παράθεση ¨, γιατί λείπει; :dontknow:

Τέσπα, Dupt αναφέρεις πως θέλει καθάρισμα. Δηλαδή ξεβίδωμα και καθάρισμα από μέσα εννοείς;

Μα και φυσικά τα αγοράσαμε σφραγισμένα με scratch check και Security Code.Ξέρω γω, τι να πω!

Που μπορώ να βρω το θέμα με το 50άρι ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Μορφοποίηση κειμένου
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 11, 2016, 11:15 από Tem »

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #3851 στις: Φεβρουαρίου 11, 2016, 11:17 »

Αποσυνδεδεμένος dimitrisante

• **
  • 201
« Απάντηση #3852 στις: Φεβρουαρίου 16, 2016, 20:20 »
Εγώ το δικό μου istick 50 το έστειλα πίσω ... στις 10 μέρες κόλαγε το κουμπί και μια και μπορούσα να το αλλάξω το έκανα γιατί δε λέει σε τόσο λίγο χρόνο να θέλει παρέμβαση του χρήστη για να δουλέψει. .

Take care & enjoy !

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #3853 στις: Ιουλίου 18, 2016, 12:16 »
Ξέθαψα ένα θρυλικό νήμα για να κάνω μια ερώτηση. Το 20αράκι μου άντεξε 1,5 χρόνο συνεχούς χρήσης και αρνούμαι να το αποχωριστώ, παρόλο που έχω και το 30άρι. Του βάζω λοιπόν περιχαρής και καμαρωτή τον νέο μου κλώνο Kayfun v3 mini με αντίσταση 1,3 και κλειδώνει στα 6,9 watt! Πιο πάνω πηγαίνει , πιο κάτω δεν πηγαίνει.! Το στήνω με αντίσταση 1,2, κλειδώνει στα 7,5 watt!!! Στο 30άρι, κανένα πρόβλημα, δέχεται τα watt που του βάζεις. Τα 6,5 watt στο 20αρι είναι περίπου τα 9,5 στο 30άρι. Τα εναλάσσω συνέχεια, οπότε έχω καταλήξει σε αυτές τις αναλογίες. Καμμιά ιδέα? :confused1:

« Απάντηση #3854 στις: Ιουλίου 18, 2016, 12:17 »
Το 20αρι έκλεβε (θετικά ) όποτε νομίζω ότι δν υπάρχει πρόβλημα.

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359782 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114204 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450016 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110692 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374723 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328095 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6429 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15282 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99906 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F