vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

356 επισκέπτες, 5 χρήστες
calibri, lagoudakis, thanos1071, Tem, kgalaz

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

iStick by Eleaf (Nobacco Mas - eCig eBox)

Αποσυνδεδεμένος Εξατμιστής

• Hi Tech doumanis
  • **
  • 117
  • Φύλο: Άντρας
  • http://www.deeptechno.fm/
Απ: iStick by Eleaf (Nobacco Mas - eCig eBox)
« Απάντηση #3780 στις: Ιουν 05, 2015, 20:54 »
Βαράτε fire αλύπητα και το βράδυ θέλει δε θέλει στη πρίζα. Όταν είναι γεμάτο και να το βάλει για φόρτιση δε θα γίνει κάτι. (να μην πω δε για αυτά τα ανεκδιήγητα περί πρώτης φορτίσεως με συνεχόμενες τάδε ώρες κλπ)

Υ.Γ. Παρακαλώ εκ των υστέρων!  :angel:

Αποσυνδεδεμένος Manpet

• **
  • 211
« Απάντηση #3781 στις: Ιουν 06, 2015, 15:13 »
Παιδια μια ερωτηση για να μην ψαχνω ολο το νημα. Πηρε ενας φιλος το στικακι και οταν πηγε να το φορτισει ηταν προ φορτισμενο. Ειναι καλυτερα να το χρησιμοποιησει ετσι και να αδειασει την μπαταρια και μετα να την φορτισει ή να το βαλει για λιγο να παρει φορτιο?

Ευχαριστω εκ των προτερων  :bye:

Δεν παίζει κανένα ρόλο το istick έχει LiPo μπαταρία και δεν επηρεάζει το επίπεδο φόρτισης.Αλλά και σε άλλα μοντάκια μην σας ανησυχούν τέτοιες... λεπτομέρειες  ;) .
Πολύ πιό σημαντικό θέμα με την ασφάλεια και διάρκεια ζωήςτων μπαταριών, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, είναι η σωστή προφύλαξη τους από τον ήλιο και την πολύ ζέστη.Γι΄αυτό δέν πρέπει να αφήνουμε ΠΟΤΕ τις μπαταρίες και τα μοντάκια στο αυτοκίνητο  :) .

Αποσυνδεδεμένος billos

• *
  • 43
« Απάντηση #3782 στις: Ιουν 07, 2015, 16:58 »
Να κάνω μια ερώτηση, ξέρετε αν το istick έχει κάποια διάρκεια ζωής πριν πέσει η απόδοσή του τελείως? όπως π.χ. οι μπαταρίες ego που λένε διάρκεια ζωής 300 φορτίσεις...

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3892
    • camber
« Απάντηση #3783 στις: Ιουν 08, 2015, 04:43 »
To iStick φοράει μπαταρία LiPO που είναι παρόμοιας τεχνολογίας με τις μπαταρίες eGo

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #3784 στις: Ιουλ 16, 2015, 13:27 »
Εφ' όσον συνατμιστής απέκτησε το iStick 40W TC, η συζήτηση για το συγκεκριμένο θα συνεχιστεί στο Eleaf iStick 40W TC

Αποσυνδεδεμένος ilias.2008

• Who wants to Live Forever?
  • **
  • 488
    • Εργαστήρι Αγιογραφίας - Ζωγραφικής
« Απάντηση #3785 στις: Ιουλ 27, 2015, 09:22 »
Καλημερα,
εχω το κλασικο istick
αλλα εχουν χαλάσει τα σπειρωματα που βιδωνει ο ατμο...
ποια είναι η καλύτερη λύση για φτιάξιμο;;;
Εχω δει οτι κυκλοφορεί το πάνω καπακι για αλλαγη....
καλύτερα θα ηταν αν αλλαζε αυτο, να αλλαζε με του iStick30...
Υπάρχει αυτο πουθενα;;;;;

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν καλύτερα τα πράγματα,είναι αυτοί που φορτώνονται το βάρος τους
  • 952
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #3786 στις: Ιουλ 27, 2015, 09:38 »
νομίζω το εχω δει σε ecig και vapeclub

Αποσυνδεδεμένος teonotis

• **
  • 146
« Απάντηση #3787 στις: Ιουλ 30, 2015, 15:52 »
Παιδια βοηθεια...ξαφνικα αρχισε στο ιστικ 50 να μην μου δουλευει το κουμπι fire,δεν κανει τπτ αν το βαλω στην μπριζα πυροδωτη κανονικα,τι μπορει να φταιει,υπατχη καποια λυση?

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3077
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #3788 στις: Ιουλ 30, 2015, 16:23 »
Αν πυροβολάει μόνο όταν του βάζεις το USB για φόρτισμα, νομίζω ότι έχουν πρόβλημα επαφής οι μπαταρίες ή και οι ίδιες οι μπαταρίες του. Χωρίς να θέλω να κάνω τον ειδήμονα από τα λίγα που ξέρω τα συμπτώματα δείχνουν ότι κάποιος πόλος μιάς εκ των δύο μπαταριών που είναι μέσα δεν κάνει επαφή για κάποιο λόγο.
Η οθόνη του, δείχνει οτι φορτίζει τις μπαταρίες;
Μάλλον πρέπει να ανοιχτεί για να δεις που είναι το πρόβλημα επειδή η μπαταρίες του είναι φιξ (εσωτερικά).
Εγώ σου προτείνω να το πας σε κάποιον ηλεκτρονικό, ειδικά αν τον γνωρίζεις.
Αυτός θα το ανοίξει και θα σου πει πού είναι το πρόβλημα. ;)

Αποσυνδεδεμένος teonotis

• **
  • 146
« Απάντηση #3789 στις: Ιουλ 30, 2015, 16:26 »
Ναι οταν το βαζω δειχνει οτι φορτιζει,το ανοιξα το εριξα μια ματια,ολα μου φανηκαν οκ..

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3077
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #3790 στις: Ιουλ 30, 2015, 16:55 »
Όταν λες ότι το άνοιξες και του έριξες μία ματιά και σου φάνηκαν όλα ΟΚ, τί εννοείς;
Είδες αν οι μπαταρίες έχουν ξεκολλημένο κάποιο πόλο;
Τις μέτρησες με πολύμετρο να δεις την κατάστασή τους;
Τον διακόπτη fire τον μέτρησες με πολύμετρο να δεις αν δίνει ρεύμα στην πλακέτα;
Είναι τόσα πολλά που πρέπει να δεις που από μακριά και γω που ασχολούμε ερασιτεχικά με τα ηλεκτρονικά δεν μπορώ να σου πω για να σε βοηθήσω.
Αστο να φορτίσει κανα δίωρο μήπως και οι μπαταρίες του έπεσαν πολύ και γιαυτό δεν δίνει χωρίς φόρτιση. Και αυτό μία υπόθεση είναι.
Πάντως σίγουρα κάτι φταίει, μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό αλλά μπορεί να φταίει και η πλακέτα πράγμα που δεν το εύχομαι.
Σε τελική μην το πολυσκαλίζεις αν δεν είσαι σχετικός μην του κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.
Πήγαινέ τον σε ηλεκτρονικό όπως σου είπα. Αυτός σίγουρα θα βρει άκρη. :)

Αποσυνδεδεμένος teonotis

• **
  • 146
« Απάντηση #3791 στις: Ιουλ 30, 2015, 17:11 »
Οχι δεν εκανα κατι  :) με το ματι κοιταξα αν εχει κοπει κανα καλωδιο αν ξεκολλησε καμια μπαταρια..ολα μου φανηκαν οκ..

Αποσυνδεδεμένος norton

• **
  • 318
« Απάντηση #3792 στις: Αυγ 09, 2015, 09:56 »
το i stick 20w της γυναίκας μου το fire button τα κακάρωσε,υπάρχει κάτι για αλλαγή ξέρετε,εχω βρει αυτον  http://grobotronics.com/tact-switch-6x6mm-5mm-4pins.html,κάποιος που να ξέρει αν κάνει η όχι...?
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 09, 2015, 10:12 από norton »

Αποσυνδεδεμένος Zer0cooL

• **
  • 375
« Απάντηση #3793 στις: Αυγ 12, 2015, 11:51 »
Εγω απ τη μερια μου θα ηθελα να υοποβαλω τα σεβη μου στην Eleaf και δει στο Istick 20W το οποιο με συντροφευει απο τον Νοεμβριο 2014 εως και σημερα απροβληματιστα και ακουραστα, για κανα 7μηνο+ ως βασικο μοντακι και το τελευταιο 2μηνο περιπου ως backup για dripping και παραλια...Και ακομα αντεχει!!!  :respect:

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #3794 στις: Αυγ 31, 2015, 12:18 »
Υπάρχει πιθανότητα να έχει ξανασυζητηθεί το θέμα, αλλά είναι πάρα πολλές οι σχετικές σελίδες και δεν μπορώ να το βρω: Για το 20άρι ξέρω πως θεωρείται ιδανικός ο μινι ναυτίλος, αλλά μου φαίνεται μεγάλος. Σκεφτόμουν τον Δέλτα 16, αλλά μάλλον είναι ακόμη μεγαλύτερος. Μου πρότειναν  τον Δέλτα ego one, αλλά βλέπω ότι παίρνει χαμηλές αντιστάσεις. Με δεδομένο ότι ατμίζω στα 6 watt, θα λειτουργήσει ο Δέλτα ego one ή χρειάζεται περισσότερα ρεύματα?  :hmmm:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 669909 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 366974 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 401 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 637 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 21089 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1566 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 881813 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 471502 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1923180 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 528140 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1795 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 380634 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos