vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

189 επισκέπτες, 6 χρήστες
white varadero, Doubt, danys620, camber, Milarepa, Blackwolf

iStick by Eleaf (Nobacco Mas - eCig eBox)

Αποσυνδεδεμένος stafis

• **
  • 141
  • Φύλο: Άντρας
Απ: iStick by Eleaf (Nobacco Mas - eCig eBox)
« Απάντηση #3600 στις: Απριλίου 15, 2015, 20:16 »
Κυρίως η μπαταρία αλλά και τα ηλεκτρονικά.

Αποσυνδεδεμένος floating

• *
  • 69
« Απάντηση #3601 στις: Απριλίου 15, 2015, 20:17 »
τελικα να το βαλω η οχι? με εχει πιασει τρελο ξενερωμα παντως....

Αποσυνδεδεμένος yian

• **
  • 498
« Απάντηση #3602 στις: Απριλίου 15, 2015, 20:18 »
It's up to you.
Η παρατήρηση του stafis για την κατάψυξη του mod έχει μια βάση πάντως  :hmmm:
Εναλλακτικά βρες ένα τρόπο να παγώσεις τον ατμοποιητή χωρίς να παγώσει το mod (παγάκια σε σακούλα κτλ)

Αποσυνδεδεμένος vato

• 548
  • a toda madre o un desmadre
« Απάντηση #3603 στις: Απριλίου 15, 2015, 21:31 »
Δοκίμασε με κάτι λιπαντικό, πχ σπρέυ για επαφές με λάδι.
Επειδή δεν είναι κάτι που έχει ο καθένας πρόχειρο, δοκίμασε κανονικό λαδάκι.
Αφού μια βόλτα την γυρνάει, στάξε εκεί στις αυλακώσεις λίγο λάδι και γύρε το να πάει μέσα στην τρύπα, παίξε λίγο βιδώνοντας/ξεβιδώνοντας και κάποια στιγμή πιστεύω θα ξεκολλήσει.
Μετά φυσικά, όταν με το καλό ξεφρακάρει, εννοείται οτι καθαρίζεις τους πόλους και απο ατμοποιητή και απο μοντ.

Αποσυνδεδεμένος maddoghellas

• **
  • 120
« Απάντηση #3604 στις: Απριλίου 16, 2015, 00:57 »
Μπορεί να έχει όντως σπάσει κάποιο σπείρωμα, να έχει φρακάρει και να σου κολλάει σε συγκεκριμένο σημείο.
Θα δοκίμαζα και το εξής:
Στο σημείο που κολλάει, δώστου ένα κλικ λάσκα.
Δες αν κουνάει στον οριζόντιο άξονα(μπρος, πίσω, αριστερά ή δεξιά).
Αν κουνάει, παρόλο που θα σου φαίνεται(και θα είναι) καθισμένο στραβά, δοκίμασε να το ξεβιδώσεις.

Αποσυνδεδεμένος floating

• *
  • 69
« Απάντηση #3605 στις: Απριλίου 16, 2015, 09:11 »
Καλημερα!
Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας παιδες! Λοιπον δοκιμασα τα παντα (μονο ουλτρεξ δεν εβαλα...)
Την λύση την έδωσε η τανάλια... Σαν να είχε παρει στραβα μιση βόλτα...  Ευτυχώς i stick και kayfun την γλίτωσαν με ένα μικρό σημάδι στην βάση του kayfun (σαν μικρη γρατζουνια...) και το μοντ με μια μικρη γρατζουνια και αυτο στην βαση του και κοντα στα αυλακια... Αφου το έβγαλα, καθαρισα και έστεισα! Παλι καλά όλα παιζουν αψογα! Μου το ματιάσανε εδω στην δουλεια... (δεν καπνιζει κανένας ητ.... ουτε στο χωριο που μένω εδω και 1,5 χρονο και τους μοιάζει σαν εξωγήινο μοντ...)
Ευχαριστώ και παλι για τις ιδεες σας!!!

Αποσυνδεδεμένος Zer0cooL

• **
  • 375
« Απάντηση #3606 στις: Απριλίου 16, 2015, 09:27 »
Επειδη την πατησα κι εγω με το 20αρι + KLP ,να προσθεσω οτι μεγαλη προσοχη χρειαζεται η βιδα του airflow. Αν την εχετε οριακα στο επιπεδο της βασης του καυφουν, μπορει να παιξει λιγο και να ξεβιδωθει οταν ο ατμο ειναι βιδωμενος πανω στο οποιοδηποτε μοντ και να συμοπεσει με την τρυπα των σπειρωματων. Και αυτο ειναι σαν να του εχεις βαλει συρτη...Οποτε αναγκαστικα θα γδαρεις το καπακι του μοντ (εγω εγδαρα το bending adaptor)
Απλα το καταθετω σαν εμπειρια να τη γλυτωσουν τουλαχιστον οσοι το δουν..

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #3607 στις: Απριλίου 16, 2015, 09:59 »
Λοιπόν μου πέρασε απ'το μυαλό κι εμένα ότι θα μπορούσε να προκληθεί κάτι τέτοιο απ'το βιδάκι ρύθμισης του αέρα του kfl+, δεν είναι λίγες οι φορές που το παρατηρώ να έχει κουνηθεί απ'τη ρύθμιση που το βάζω και φυσικά αυτό το "κούνημα" το έχει κάνει να βγει προς τα έξω σαν να το έχει κάποιος ξεβιδώσει! Για να δώσω μια εικόνα εγώ το βιδώνω μέχρι εκεί που αφήνει μια ολόκληρη σπείρα να φαίνεται απ'έξω, μετά από μερικές μέρες όμως αυτή η σπείρα έχει κρυφτεί και το κεφαλάκι της βίδας έχει σχεδόν φτάσει στο επίπεδο της βάσης του kayfun. Μόλις του δώσω μια ολόκληρη περιστροφή-βίδωμα έρχεται πάλι στο σημείο που το είχα ρυθμίσει εξ'αρχής.
Κάτι τέτοιο υποπτεύομαι κι εγώ ότι συνέβη στον φίλο λοιπόν, μετά απ'όσα έχω δει με το συγκεκριμένο βιδάκι δεν το βρίσκω απίθανο..

Δεν είναι για το παρόν νήμα αλλά μιας και το θέσαμε θα θυμίσω μια πρόταση που είχε κάνει ένας φίλος παλιότερα για αναφορά μικροδιαρροών στο σημείο της βίδας του αέρα, μάλλον είναι μια λύση και γι'αυτό το πρόβλημα σε όσουν έχουν τον kfl+. Λίγο τεφλόν στο σπειρωματάκι με υπομονή και λογικά δεν θα εμφανιστεί ξανά οποιοδήποτε πρόβλημα θα μπορούσε να προκαλέσει η συγκεκριμένη βίδα..
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 16, 2015, 10:05 από makis206 »

Αποσυνδεδεμένος TasMan

• **
  • 179
« Απάντηση #3608 στις: Απριλίου 16, 2015, 15:23 »
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Κι εγώ λίγη ταινία τεφλον έβαλα στη βιδούλα από αυτές που χρησιμοποιούν οι υδραυλικοί, έκοψα με ψαλίδι την περίσσεια στην πάνω και την κάτω μεριά της βίδας και στέκεται εκεί που τη ρυθμίζω.

Αποσυνδεδεμένος john@kis

• **
  • 263
« Απάντηση #3609 στις: Απριλίου 19, 2015, 03:30 »
Καλησπέρα,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Mas 20W που έχω. Όταν συνδέω το mini USB ξεκινάει να φορτίζει και μετά από λίγο σταματάει.Το κουνάω λίγο και δουλεύει. Μετά πάλι το ίδιο... Τελικά και μετά από πολλούς πειραματισμούς κατέληξα στο να βάζω κάποιο αντικείμενο όταν τον φορτίζω προκειμένου να πιέζει το καλώδιο του USB προς τα πλάγια, μόνο έτσι έχω αδιάλειπτη φόρτιση.Είναι πρόβλημα με τις επαφές; Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι όταν είχα πρόβλημα με τον πόλο παλαιότερα και το έδωσα στο σέρβις της Nobacco έκαναν 20 μέρες να μου το γυρίσουν, και δεν με παίρνει ξανά γιατί δεν έχω και ανάλογους αντικαταστάτες...

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #3610 στις: Απριλίου 19, 2015, 05:08 »
Δεν πειράζει, να τους το πας, φίλε μου, πάλι!
Αυτό δεν διαφημίζουν ότι πουλάνε;;; Αυτό δεν διαλαλούν στον κόσμο ότι ΑΥΤΟ (Mas) είναι το γνήσιο και όλα τα άλλα (Eleaf) είναι ιμιτασιόν;;; Και ότι λόγω ότι ΜΟΝΟ το δικό τους είναι αυθεντικό, έχει πάντα υποστήριξη και service;;;
Έχω πολλά ακόμα να πω, αλλά τέλος πάντων... Γιατί δεν έχω δεί και καναν άλλον να το θίγει αυτό το θέμα με τα "Mas"...
Και δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα θιχτούν κάποιοι (ακόμα και οι αρμόδιοι της εταιρείας αν διαβάζουν τα νήματα του φόρουμ)!
Και επειδή πολλά είπα ήδη και δεν χρειάζεται κάτι περαιτέρω, η ουσία είναι ότι σου το φτιάχνουν πάντα και ότι μπορείς να το πας όποτε θες...
Και να τους πεις να σου δώσουν κάποιο άλλο για αντικατάσταση για λίγες μέρες μέχρι να σ'το φτιάξουν...

« Απάντηση #3611 στις: Απριλίου 19, 2015, 05:54 »
Δν νομίζω φιλε συνατμιστη εκει στη νομπακο να λενε οτι της eleaf ειναι ιμιτασιόν (απ τη στιγμη που το προμηθευτικε απο εκει)! Οποτε ειναι ανυπόστατο αυτο που λες οπως κ εννοειτε θα επισκευαστεί κ εννοειτε οτι θα δώσουν στο παλικάρι κ μπαταρία για να βολευτεί (Δν ειναι υποχρεωμένοι αλλα το κανουν)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος john@kis

• **
  • 263
« Απάντηση #3612 στις: Απριλίου 19, 2015, 06:05 »
Βέβαια όταν σαν αντικατασταση στο κατάστημα μου δίνουν μια 650Mah της κακιάς ώρας που έχει και πρόβλημα στη φόρτιση, τότε δεν μπορώ να είμαι και πάρα πολύ ευχαριστημένος... Επειδή ξέχασα να το αναφέρω πιο πάνω, ένα επιπρόσθετο πρόβλημα είναι ότι την αφήνω να φορτίσει αρκετές ώρες και ενώ φορτίζει κανονικά μέχρι ένα σημείο, η τελευταία παυλίτσα παραμένει να αναβοσβήνει επ'άπειρον, σαν να μην ολοκληρώνει την φόρτιση...

« Απάντηση #3613 στις: Απριλίου 19, 2015, 06:06 »
Το εκανε απ την αρχή η σου προέκυψε το προβλημα;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος john@kis

• **
  • 263
« Απάντηση #3614 στις: Απριλίου 19, 2015, 06:11 »
Μου προέκυψε τις τελευταίες μέρες...Το έχω από τον Φεβρουάριο...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 6024 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361178 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1226 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114843 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451633 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111478 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329170 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6697 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15555 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29699 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul