vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

560 επισκέπτες, 7 χρήστες
stauros53, maprix, thanoulis, Ducati.Jimakos, manoslykos, camber, Milarepa

iStick by Eleaf (Nobacco Mas - eCig eBox)

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Φύλο: Άντρας
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
Απ: iStick by Eleaf (Nobacco Mas - eCig eBox)
« Απάντηση #2310 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 17:14 »
Ειμαι περιεργος παντος,για πες τι ζημια θα προκληθει :)

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #2311 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 17:16 »
ειπα μπορει να προκληθει γιατι η χρησιμοτητα των o-ring ειναι αλλη

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #2312 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 17:18 »
Ε εσυ λες,για να λες σχεδον σε ολα τα νηματα,anyway ολα καλα.

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #2313 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 17:19 »
Ζημια να γινει δεν παιζει με τη καμια. Μια χαρα ολα και με οριγκακι τον εχω τον ατμο και χαρτονι εχω βαλει παλιοτερα. Κανενα προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #2314 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 17:23 »
θα μαλώσουμε τώρα για τους αντάπτορες;;;  :D :D
Απορία: ο ανταπτορας της συσκευασίας έχει πατούρα, που πέραν του αισθητικού αποτελέσματος, εμπορίζει τον οποιο ατμοποιητή να βιδώσει πολύ μέσα στον πόλο. Λογικά αυτό δεν προστατεύει από φθορά του πολου; Πέραν του ακαλαίσθητου αποτελέσματος βέβαια, για ατμοποιητές 510

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #2315 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 17:25 »
Ειναι ρυθμιζομενος ο ανταπτορας?Αν δεν ειναι,αυτος δλδ οταν βιδωνει δεν πιεζει τον πολο?Ισα ισα γινετε ακομα πιο βαρυ το φορτιο :)

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #2316 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 18:00 »
Ο φίλος που ρώτησε έχει το μινι
Εγώ έτσι το δουλεύω συνέχεια, με τον αντάπτορα του πακέτου. Θέμα μήκους δεν υπάρχει με το μικρό και δεν κρύβεται και η οθονίτσα από τον ατμοποιητή. Ο κατασκευαστής λέει πως μειώνει τη φθορά του σπειρώματος (και σωστά). Για τον πόλο τώρα δεν ξέρω. Περίεργο πάντως, 15 μέρες έχει που κυκλοφορεί. Πότε πρόλαβε και χάλασε;

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #2317 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 18:03 »
Εμενα στο 20αρι το λαστιχακι το εφαγε στις 10 μερες την πρωτη φορα,κ την δευτερη πανω κατω στις ιδιες μερες.

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #2318 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 18:15 »
Εγω προβλημα με την αναγνωση των αντιστασεων (επαιζαν οι τιμες -ασανσερ- αναλογα με το βιδωμα) το ειχα απο την πρωτη μερα. Ευτυχως λογω του φορουμ αντιληφθηκα το προβλημα και ελαβα αμεσα τα μετρα μου. Λαστιχακι πολου ακομη δεν αλλαξα, δεν επαθε κατι ακομη, προφανως λογω της εγκαιρης αντιμετωπισης. Αργα ή γρηγορα ομως το περιμενω να την κανει την κουτσουκελα του. Ηδη ομως θα αγορασω νεο μποξακι οποτε ολα καλα ;) .

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #2319 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 18:20 »
η πατούρα λειτουργεί και ως στοπ (λέω εγώ υποθετικά) Ετσι, ακόμη κι αν σφίξουμε τον ατμοποιητή, αυτός θα σφίξει πάνω στον αντάπτορα. Ο αντάπτορας δεν μπορεί να πάει πιο κάτω από όσο του επιτρέπει η πατούρα του.
βέβαια καλό είναι να μην σφίγγουμε κανέναν ατμοποιητή πάνω στο στικ. Δε χρειάζεται όλοι να κουμπώνουν flush.
Δεν είμαι σίγουρη ακόμη αν τα προβλήματα στον πολο εμφανίστηκαν σε κατόχους με λίγο ... βαρύ χέρι ή τυχαία.
Τρια ως τώρα δικά μου και φίλης δεν έχουν κανένα θέμα, ελαφριά χεράκια έχουμε, δεν ξέρω αν οφείλεται σ΄αυτό ή είμαστε τυχερές.
Πάντως, αν θέλουμε κούμπωμα flush για κάθε ατμοποιητή μας, δίνουμε κατιτίς παραπάνω και παίρνουμε άλλο μοντ. (ή περιμένουμε το 30ρι) Το στικάκι είναι ντελικάτο γενικώς. Οι ελλείψεις στην τιμή του αντικατοπτρίζουν και ελλείψεις σε θέματα όπως ακρίβεια μέτρησης και αντοχή.

Αποσυνδεδεμένος LefTTeriS

• **
  • 176
« Απάντηση #2320 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 18:28 »
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει Κυρίες και Κύριοι....αλλά ο "πόλος" του στικακίου έχει γίνει "Κυπριακό" ζήτημα. Κανένας ποια,δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το θεματάκι του με τον πόλο... το έχει. Από εκεί και πέρα.. λύσεις υπάρχουν, και καθώς φαίνεται, ο καθένας μας έχει υοθετήσει και από μία. Θέλετε ο-ring είναι αυτό?... χαρτόνι?.. κονέκτορες  κλπ κλπ. Ότι νομίζει ότι δουλεύει καλύτερα στον καθένα από εμάς τέλος πάντων.  Απλά και μόνο για την ιστορία...και εγώ και η σύζυγος που έχουμε από ένα 20άρι...το πρώτο πράγμα που βιδώθηκε επάνω τους ήταν το "Mas connector" η "Bending connector" όπως θέλετε πείτε το....και στο δικό μου τουλάχιστον, παίζουν διάφοροι ατμοποιητές (Kayfun κ.α.) κατά την διάρκεια της ημέρας. Ουδέποτε έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον πόλο, εδώ και σχεδόν 2 μήνες. Μπορεί να υστερεί ελαφρά σε εμφάνιση δεν λέω, αλλά πιο εύκολα πιστεύω θα μου βγάλει άλλου είδους πρόβλημα το "μικρό", παρά τον πόλο, λόγο του ότι δεν καταπονείτε ο καθεαυτού πόλος του.

• 3449
« Απάντηση #2321 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 18:32 »
petra o ανταπτορας λειτουργει πολυ σωστα ως στοπ εκτος της λειτουργιας του να προσαρμοζει ατμο με σπειρωμα e-go και αυτος ειναι ο λογος που κατασκευαστηκε ετσι,προστατευει σπειρωματα και πολο,εχω λειτουργησει για παρα πολυ καιρο 3 εως τωρα και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα βεβαια αν βαλεις ατμο με σπειρωμα 510 και τον αναπτορα οντως η αισθητικη ειναι ενα θεμα το οποιο καπως συμμαζευεται με κωνο,στον ανταπτορα που προτεινα η βιδουλα του περιστρεφεται για να βρει επαφη με τον πολο του ατμο με σπειρωμα e-go απλα πρεπει να προσεχουμε παρα πολυ οταν βιδωνουμε ατμο απλα να πατα κατα το βιδωμα και οχι να το σφιγγουμε με πολυ δυναμη,ολα αυτα δοκιμασμενα..
ο ανταπτορας απο την αλλη σου δινει αισθηση το ποσο θα βιδωσεις εναν ατμο με ασφαλεια (δεν το εκαναν τυχαια οι κατασκευαστες) αν τωρα βαλεις o ring ή χαρτονακι ναι ισως δωσεις μια προσωρινη λυση αλλα θα εχεις αισθηση? ασχετα αν εχει ελαστικοτητα..και αν σου παει κατι στραβα την ωρα που το βαζεις και πειραξεις πολο..? προτιμοτερη λοιπον μια ασφαλης λυση (υπαρχουν και διαφορετικες λυσεις οπως λεει και ο φιλος λεφτερης)
η χρησιμοτητα των oring ειναι η στεγανοτητα,τωρα οσο αφορα θεματα αντοχης εμφανισης μετρησεων σε αναλογια με τιμη το βρισκω ευστοχο το σχολιο
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 19, 2015, 19:07 από pngtszs1976 »

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #2322 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 18:35 »
Απο δικη μου προσωπικη γνωμη παντος,αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι το θεμα προκαλειτε κυριος απο 'βαριους' ατμο,κ καργα βιδωμα κ οχι τοσο απ το συχνο βιδωμα/ξεβιδωμα,κ το λεω γιατι με το ορινγκ εχει εδω κ 2 μηνες ο πολος απ το ενα τουλαχιστον της eleaf που εχω κ ειχα εξαρχης το προβλημα,δεν εχει κουνηθει καθολου κ το λαστιχακι ειναι οπως το περασα τοτε,το ιδιο ισχυει βεβαια κ στο Mas που εχω,ασχετος αν δεν ειχα θεμα με αυτο.

Edit: Με τον ανταπτορα που ειχε μεσα στο κιτ,εχω ακομη εναν t-dux κολλημενο πανω που δεν μπηκα καν στην διαδικασια να ασχοληθω ως προς το να τον βγαλω,αν δεν κανω λαθος ετυχε κ σε αλλον εδω στο φορυμ,Απο εκει κ περα δεν τους εμπιστευομαι κ τοσο.Το 10ευρο για το bending δεν το δινω με τπτ,δε με ενδιαφερει κ τοσο να κρεμαω τον ατμο πανω στο μοντ (ας μη πω παραπανω)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 19, 2015, 18:41 από Athan »

Αποσυνδεδεμένος Eizomar

• 910
« Απάντηση #2323 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 18:42 »
Παρόλο που ελαφρυνα ελαχιστα τον καυφουν με το νανο κιτ και μενα εκανε λιγο ανσανσερ την τιμη της αντιστασης. Τι εκανα? του εβαλα πανω τον κονεκτορα που ειχε το κουτι μεσα, βιδωσα εξωτερικα το δαχτυλιδι που ειχαμε παλαιοτερα και εκλεινε το κενο μεταξυ της Ego μπαταριας και του Α2, και βουαλά!!! Δεν ειναι και τοσο ασχημο αλλα προκειμενου να σωσω τον πολο και να μην τρεχω μιας και δεν ειμαι μαστορας οπως καποιοι στο φορουμ, ας ειναι ετσι.
Σαν πιο καλη λυση και εγω ειδα τον μας κονεντορ που παραλαμβανω αυριο ή μεθαυριο, ελπιζοντας οτι θα αποροφησει πιεση απο τον πολο και θα εχω και πιο σωστες ενδειξεις.

Πάντως απο οτι εχω διαβασει και ειπε και ο Athan πριν, οι βαριοι ατμο εχουν κυριως το προβλημα. Εβαλα και ενα ο-ριγκ στον πολο του καυφουν αλλα πιεζοταν πολυ να βιδωσει και ειπα να μην το ρισκαρω αφου ειχα την αλλη λυση .  :bye:

• 3449
« Απάντηση #2324 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 18:45 »
υπαρχει και αλλος ανταπτορας κοστιζει 2.5 ευρω

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360179 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450506 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110817 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375112 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328412 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15313 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F