vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

465 επισκέπτες, 2 χρήστες
sentinelba, camber

iStick by Eleaf (Nobacco Mas - eCig eBox)

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
  • Φύλο: Άντρας
Απ: iStick by Eleaf (Nobacco Mas - eCig eBox)
« Απάντηση #1320 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 16:03 »
Το μονο προβλημα που μπορει να αντιμετωπισει καποιος με το iStick ειναι οτι υπαρχουν αντιστασεις που δεν αντεχουν ουτε τα ελαχιστα 4 volt που δινει...Τιποτε αλλο...Αλλα οι περισσοτερες εργοστασιακες αντιστασεις αντεχουν εστω τα 3.8 vοlt,οποτε το προβλημα να δινει καμενο ακομα και στην πιο χαμηλη ρυθμιση συνανταται σπανια...Απο εκει και περα,οταν δεν εχουμε ατμισει με μοντακι που δινει συνεχες και σταθερο ρευμα (Provari,DNA,Sigelei,IPV κλπ)τοτε δεν μπορουμε να καταλαβουμε την διαφορα στην ποιοτητα μεταξυ παλμικου ρευματος και συνεχους...

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #1321 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 16:09 »
Το θεμα ειναι το τι δινει το μοντ?η το τι αντεχει ο λαιμος μας?Αυτα που δινει το μοντ ειναι στανταρ,απο εκει κ περα παιρνεις τον οποιοδηποτε ατμο που μπορει να δουλεψει με το istick κ δοκιμαζεις με τα υγρα που εχεις,απο γευσεις νικοτινη κτλπ κ βλεπεις που θα σου κατσει στο λαιμο σου.Αυτο το που ''δουλευεται'' ειναι σχετικο κ αναλογος τα γουστα του καθενος.

« Απάντηση #1322 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 16:30 »
Το δουλεψα δανεικό πάντως χθες για ολόκληρη τη μέρα παρέα με εναν μίνι ναυτίλο και μόνο καλά λόγια έχω να πω! Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Το μόνο αρνητικό που αποκομισα απο τη σύντομη δοκιμή είναι όπως έχει αναφερθεί τα κουμπάκια που κουδουνανε!

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #1323 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 16:35 »
Ενταξει βρε παιδια μην τρελαθουμε και τελειως οτι βλεπουμε αρνητικο οτι ψιλοπαιζουν τα κουμπια σε ενα μοντακι των 50-60 ευρω..Εδω σε αλλα πανακριβα μοντακια των 200+ ευρω παιζουν τα κουμπια και οχι μονο ;) Καφε θελουμε να κανουμε με το μοντακι μας και το κουναμε σαν σεικερ?Να ατμισουμε θελουμε :)

« Απάντηση #1324 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 16:38 »
Συμφωνώ! Δεν το εκρινα με βαση την τιμή του αλλά με βαση την αίσθηση που μου έδωσε σε μόλις μια μέρα χρήσης!

Αποσυνδεδεμένος free

• *
  • 33
« Απάντηση #1325 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 17:04 »
 Συγνώμη γράφω για πρώτη φορά και δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό topic ή πρέπει να ρωτήσω κάπου αλλού.  Αν δεν είναι το σωστό οι διαχειριστές ας το μεταφέρουν.
Ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο mod.   Ατμίζω με μία μπαταρία Vision spinner variable voltage στα 3,8V και  ατμοποιητή  χρησιμοποιώ μόνο το the dripper.  Αντιστάσεις χρησιμοποιώ έτοιμες του εμπορίου. Τα υγρά μου είναι διάφορα και παίζω από 6-12 νικ.   

Είμαι περιστασιακός ατμιστής τα 2 τελευταία χρόνια, αλλά  τώρα τις δύο τελευταίες εβδομάδες μόνο ατμίζω και δεν έχω ακουμπήσει κανονικό τσιγάρο. Οπότε λέω να κάνω προσπάθεια να μείνω στο άτμισμα μόνο,  με μία κάπως καλή  αναβάθμιση.   

Και τώρα οι ερωτήσεις.   Δένει ατμιστικά το συγκεκριμένο mod με τον ατμοποιητή?   Θα δω διαφορά?  Ή να βάλω κάτι παραπάνω περίπου 120-130 ευρώ και να πάω σε άλλο mod(αν  παίζει  κάτι καλύτερο  σε αυτά τα χρήματα,  και ποιο)?   Ή να πάρω το συγκεκριμένο mod και να το συνδυάσω  με έναν  άλλο ατμοποιητή?                                                                                                                                                                                                                Χρειάζομαι τη βοήθεια σας γιατί  έχω μπερδευτεί  λόγω  έλλειψης  γνώσης  και κυρίως  εμπειρίας  σχετικά με το η.τ. και το άτμισμα.   Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη και συγνώμη για το μακροσκελές post.

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #1326 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 17:13 »
Καλησπερα φιλε μου.Το συγκεκριμενο μοντ ειναι οτι καλυτερο για την περιπτωση σου :) Θα ηταν καλυτερο να δεις κ εναν ατμοποιητη με λιγοτερα απο 100 150ε συνολο.Ενας καλος κ φθηνος κ δυνατος ειναι ο ναυτιλος ειτε ο μεγαλος ειτε ο μινι που δενει κ ομορφα πανω στο μοντ.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #1327 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 17:15 »
Το συγκεκριμένο μοντ ταιριάζει πανέμορφα με τον ατμο και οπτικά και ατμιστικά.
Αν θέλεις να παραμείνεις στον ατμό, ξεκίνα μ΄αυτόν και μη δώσεις κάτι παραπάνω σε μοντ τώρα. Αργότερα.
Δώσε όμως κάτι σε ατμοποιητές, διότι ένας ντρίπερ μόνο δε βολεύει.
Πάρε κάποιον aspire CE5 ή K1 αν θέλεις κάτι οικονομικό κι ανθεκτικό σε σκληρή χρήση. ή έναν gemini mini. είναι άτμο των 6-8 ευρώ με 2.5 ευρώ ανταλλακτικές κεφαλές
Αλλιώς έναν aspire μινι ναυτίλο, που έχει γύρω στα 30 ευρώ και 3.5 έχουν οι κεφαλές του.
Μπορείς να πάρεις έναν απο τους οικονομικούς και στην πορεία συμπληρώνεις με ναυτίλο.

Μ΄αυτά είσαι καλυμμένος για αρχή.
Μετά θα σου μάθουμε να στήνεις μόνος σου τον ντρίπερ.

Αποσυνδεδεμένος free

• *
  • 33
« Απάντηση #1328 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 18:08 »
 Ευχαριστώ  athan και petra  για τις γνώμες σας.  Οπότε προχωράω στην αγορά του.                                                                   Ένας  λόγος  που χρησιμοποιώ μόνο dripper  είναι ότι βαριέμαι-μπουχτίζω  πάρα μα πάρα  πολύ γρήγορα τα υγρά.                          Και με τον dripper βρήκα την υγειά μου.  Μετά από 3-4 γεμίσματα του dripper αλλάζω οπωσδήποτε υγρό.  Και έτσι δεν βαριέμαι ή μπουχτίζω το άτμισμα.  Να φανταστείτε ότι τώρα που σας γράφω έχω πάνω στο γραφείο μου 4 υγρά και βάζω εναλλάξ στον dripper (BEBECA,  SECRET SKIES,  GRAND MASTER  και σκέτη γλυκερίνη).                                                                                     Στην αρχή είχα (και έχω)  ένα KangerTech Protank2  όπου τον παρόπλισα σε ένα 3ήμερο και προέβηκα στην αγορά του dripper. Φυσικά έχω πρόβλημα γιατί  χρειάζεται συνέχεια  γέμισμα και πολλές  φορές είναι δύσκολο (οδήγηση,  σκοτεινά μέρη κλπ.),  οπότε σκέφτομαι και την αγορά ενός ακόμα όπου και θα  λυθεί εν μέρει  το πρόβλημα.  Γι’  αυτό  εάν ξέρετε και κανένα άλλο καλό dripper ακούω γνώμες.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #1329 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 18:11 »
υπάρχει άλλο νήμα για αυτές τις ερωτήσεις στον πίνακα νέων μελών. Μπορείς να ρωτήσεις εκεί.

Αποσυνδεδεμένος free

• *
  • 33
« Απάντηση #1330 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 18:16 »
Ουπςςςς έχεις δίκιο :yes: . Χίλια ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος terymix

• **
  • 164
« Απάντηση #1331 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 19:37 »
Με τον kangertech subtank και τις κεφαλες που ειναι 1,2ohm λετε να δουλευει κομπλε ?

Αποσυνδεδεμένος ferongr

• 818
  • Ζήτω τα boxmods
« Απάντηση #1332 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 19:39 »
Ναι, το έχω παίξει και με dripper στο 1Ω καρφί.

Αποσυνδεδεμένος terymix

• **
  • 164
« Απάντηση #1333 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 19:48 »
Μου εφτιαξες την μερα  ;D ;D :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #1334 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 20:23 »
Αν δεν κάνω λάθος,διορθώστε με το iStick παίζει με αντιστάσεις 1.0Ω και πάνω.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360272 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1024 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114351 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450653 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110873 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328469 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6458 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29388 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99977 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F