πες τα βρε geraki, διότι άρχισα να νομίζω ότι γίνομαι περίεργη.
Δηλαδή όταν ατμίζω sin cookie, που από το πρώτο μλ κάνουν μαύρο το φυτίλι τι θα γίνεται; Θα βγαίνει το άλλο χέρι (το πρώτο θα καρπαζώνει εσένα που έκανες 7,673 μλ) και θα μου πετάει το μπουκαλάκι στα σκουπίδια;
Πέρα από την πλάκα, όντως μου φαίνεται εξωπραγματικό να τα κάνει όλα αυτά, αλλά και άχρηστο εν μέρει. Σαν τα φώτα μέσα στο σπίτι που αναβοσβήνουν μόνα τους οταν μπαίνεις ή βγαίνεις από το δωμάτιο και σου φαίνονται τέλεια, μέχρι να αποφασίσεις ότι θέλεις να κινηθείς στο σκοτάδι σε ένα δωμάτιο ή να μείνει αναμμένο το φως κι αφού βγεις.
Για να κάνω σήμερα αντίσταση 1 ομ με χοντρό σύρμα και αύριο 2 ομ με ψιλό σύρμα, μάλλον εγώ θέλω να αλλάξω κάτι στον τρόπο που ατμίζω. Δε θα μου επιβάλλει το μοντάκι να ατμίσω όπως άτμισα χτες. Ο περιορισμός σε σχέση με το τιτάνιο και τα μοντ της ίδιας εταιρίας τεράστιος και πρακτικά δημιουργεί την αίσθηση ότι γίνεται αποκλειστικά για να προμοτάρει τα άλλα προιόντα της εταιρίας.
Τέλος, α) η πλακέτα προέρχεται από κατασκευαστή έμπειρο στα μηχανικά αλλά όχι στα ηλεκτρονικά μοντ. Χωρίς προηγούμενα καταξιωμένα δείγματα γραφής στο χώρο, όπως η provape/evolv κλπ
β) μετά τις δηλώσεις ότι ο πρωτέας με τα όσα κάνει με τις 14500 και την πλακέτα του, θα εξαφανίσει τα προβαρι - dna ή (τέλος πάντων θα τα κάνει κάτι αντίστοιχο) θα μου επιτρέψετε να είμαι άκρως επιφυλακτική. Λίγους μήνες μετά η ατμιστική κοινότητα περιμένει με το χέρι στην τσέπη το P3 και για τον Πρωτέα δεν ακούγεται τίποτα.
Ενδιαφέροντες οι τίτλοι του βίντεο, αλλά ας κυκλοφορήσει με το καλό, ας γίνουν οι μετρήσεις από τους έμπειρους χρήστες κι ας ακούσουμε τις εντυπώσεις των αμερόληπτων αγοραστών για να κρίνουμε κι εμείς οι υπόλοιποι.