vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

659 επισκέπτες, 2 χρήστες
lounik, Methodios

Αναζητούνται 20 ατμιστές να λάβουν μέρος σε κλινική μελέτη (Σεπτ. 2014)

δεν χρειαζεται να δω. το εχω διαπιστωσει,  :)) :))

Αντε να το ξεφορτωθω λεμε...   :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Dr Farsalinos

• 892
  • Φύλο: Άντρας
Παιδιά, έχω πάρει από Σάββατο, όπως και όσοι ήταν εκεί, το evic αλλά κάθε λίγο μου βγάζει overtemperature protection και όχι απλά νε ενοχλεί αλλά ούτε και θα καταγράφει αυτό που πρέπει αφού κάνω διαρκώς power off, power on και το αφήνω για λίγο. Καμμία ιδέα?

Τουλάχιστον με βάση το manual, λέει αστο να κρυώσει. Άλλα όλη την ώρα τα ίδια...

Στάλθηκε από το HTC One X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περίεργο αυτό με τη θερμοκρασία, καλά έκανες και το έβαλες παραπάνω. Και να καεί μην ανησυχείς, δεν θα σου ζητήσουμε ευθύνη.

Αποσυνδεδεμένος Fiestaris

• **
  • 452
Το χω βαλει 55 αλλά και πάλι το κάνει, απλά πιο αραιά. Δεν ειναι θέμα να καεί η όχι (δε νομίζω να συμβεί εννοώ) ..απλά αν δεν κάνω τις τζουρες που πρέπει, δε θα καταγράψει αυτά που θα πρεπε...

Αποσυνδεδεμένος atmospir

• 2
καλησπέρα θα με ενδιέφερε να συμμετέχω στην μελέτη

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
...........
Παρακαλώ με  πμ ή email ([email protected]) να μου στείλετε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.
..........

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!

Το χω βαλει 55 αλλά και πάλι το κάνει, απλά πιο αραιά. Δεν ειναι θέμα να καεί η όχι (δε νομίζω να συμβεί εννοώ) ..απλά αν δεν κάνω τις τζουρες που πρέπει, δε θα καταγράψει αυτά που θα πρεπε...

Άρη απενεργοποίησέ το τελείως.

Οσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα βεβαιωθείτε πως δεν εχετε θεσει κατα λάθος τον χρονομετρητή.
και εμενα μου εβγαλε σε καποια φάση over temperature και διαπίστωσα οτι κατα λάθος είχε ρυθμιστεί μάξιμουμ τζούρας σε λιγα δευτερολεπτα (2-3) και οταν υπερεβαινα αυτο τον χρόνο έκοβε το ρεύμα και εβγαζε ενδειξη "over tempterature".
Το απενεργοποίησα απο το μένου και όλα καλά!

Μην ανησυχείς γιατρέ δεν πείραξα κανένα δεδομένο, καταγράφει κανονικά απο το Σάββατο το απόγευμα και δεν έχω ατμίσει ουτε τζούρα απο άλλη συσκευη.
Επίσης δεν παρακκολουθώ τα δεδομένα όπως μας προτρέπεις γιατι όντως επιρρεάζει τον τρόπο ατμίσματος αν έχουμε στο νου μας ότι καταγράφεται το άτμισμά μας...  :yes:

• **
  • 452
Εμένα οι τζουρες μου είναι μεταξύ 2.5 και 3 δευτερολεπτων. Τωρα τράβηξα επίτηδες μια 5 δευτερολέπτων και δεν έκοψε. Αρα δεν ειναι θέμα ορίου χρόνου τζουρας. Τουλάχιστον όχι σε μένα.

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Το δουλεύω από το Σάββατο 30 Watt με 0,9 Ω (αλλιώς δε θα τά'δινε) και δε μου έχει βγάλει ένδειξη. Λάθος ρύθμιση για μένα το όριο θερμοκρασίας που βάζεις μόνος σου. Επίσης, εγώ τουλάχιστον δεν του την άλλαξα την ώρα την Κυριακή..

• **
  • 452
Ε το βαλα 55. Στους άλλους δουλεύει και με 45. Μια μέρα έμεινε ουσιαστικά για το βασικό μέρος της δοκιμής...οπότε του δίνω γην ευκαιρία να ηρεμήσει...

• **
  • 452
Θα τα επιστρέψουμε Σάββατο. Παρόλα αυτά, μπορούμε να σταματήσουμε αφού πέρασαν οι 3 ημέρες η βοηθάει να συνεχιστεί η καταγραφή μέχρι τότε? Γνωρίζει κάποιος?

Οχι αμα θες συνεχιζεις.  Οσο μπορεις περισσότερο μπορεις να το χρησιμοποιείς.

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
Στη συνάντηση του Σαββάτου, ο γιατρός είπε όσο θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε με ελάχιστο της 3 μέρες.
Εάν το πάμε παραπάνω καλό, είπε, θα είναι για την έρευνα.
Εγώ θα το πάω μέχρι το Σάββατο!!! ;)

Ε λογικα και γω θα προσπαθησω να το φτασω μεχρι το Σάββατο.  :D

• **
  • 452
Ευχαριστω για τις απαντήσεις :D

Τελικα τα επιστρεφουμε το Σάββατο?  Θα καθορισουμε καποια ωρα παλι?

Ξερει κανεις κατι?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359762 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328065 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F