Φοβούμενος ότι δεν κατάλαβαν όλοι τον ψυχολογικό παράγοντα, παρά την ανάλυση του BigSur, θα σας φτιάξω μια εικόνα για να τον καταλάβετε.
Για την παραβολή θα δανειστώ από την αγαπημένη μας θεματολογία, την αυτοκίνηση.
Ο πρώτος ήρωας είναι ο Μπάμπης.
Γνωστός σε όλους, παρότι τον αναφέρω μερικές φορές Μήτσο για την προστασία των προσωπικών του δεδομένων.
Ο ατμιστής είναι φανταστικό πρόσωπο, εντελώς τυχαία μου ήρθε το Τρύφωνας.
Η πρωταγωνίστρια επίσης φανταστική, ψάξε γύρευε γιατί, μου ήρθε το CastleLongReserve_V.5.
Ο Μπάμπης είναι παντρεμένος.
Ως τέτοιος έχει την δυνατότητα να γνωρίζει γυναίκες.
Γνωρίζει την CLR_V5 και αμέσως σκέφτεται τον μπακούρη κολλητό του Τρύφωνα.
Σ.Σ.: CLR_V5 δεν είναι το 5κύλινδρο σε διάταξη V μοντέλο της Μερτσέντες. Είναι η CastleLongReserve_V.5.
Ο Μπάμπης για αρκετές ημέρες πιπιλάει τον Τρύφωνα (στο μυαλό), σχετικά με το πόσο μαμάτη είναι η CLR.
Σ.Σ.: Μαμάτη ονομάζουμε μια γυναίκα όταν πιστεύουμε ότι θα γίνει πολύ καλή μαμά.
Τελικά τους κανονίζει ραντεβού για την Τετάρτη.
Ο Τρύφωνας από την Τετάρτη της γνωριμίας τους και εντεύθεν, σπιτώνει την CLR.
Επηρεασμένος από τις Χολιγουντιανές ταινίες, το πάει αργά και δεν ολοκληρώνει την σχέση τους.
Η ολοκλήρωση έρχεται το Σάββατο, εν μέσω νηστείας και κατόπιν καταναλώσεως άγνωστης ποσότητας San Pellegrino.
Σ.Σ.: Το San Pellegrino πλασάρεται ως μπουρμπουληθριστό νεράκι, αλλά όλοι γνωρίζουμε…
Αξημέρωτα Κυριακής σε μια ατμοσυνάντηση μας λέει την γνώμη του για την επαφή του
με την CLR.
Τα δεδομένα που έχουμε είναι τα εξής:
I. Ο Τρύφωνας στο παρελθόν είχε "στενή επαφή" με μία συνονόματη V.4 μοντέλο 2015 και παραλίγο να παντρευτούν.
II. Ο Μπάμπης πιπιλάει τα μυαλά του Τρύφωνα για μεγάλο διάστημα, για την μαματοσύνη της CLR.
III. Ο Τρύφωνας έχει μέστα πόδια του την CLR επί τριημέρου.
IV. Κατά την επαφή τους ο Τρύφωνας είναι κόκαλο λόγω υπερκατανάλωσης San Pellegrino.
Και ερωτώ εγώ:
Πόσο αντικειμενική μπορεί να είναι η γνώμη του Τρύφωνα;
Μπορείς να βασιστείς σε κάποιον που περιμένει τρεις μέρες, έχει το θάρρος να το παραδέχεται και το θράσος να το αποκαλεί τελετουργία;
Που βρίσκει San Pellegrino;