Ένα υγράκι απο την Αγγλική εταιρεία
Dunfords EliquidsΤο υγρό ονομάζεται
Grizzly Bear. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει λίγες γεύσεις και καλές...εμένα μου έκανε εντύπωση μόνο το συγκεκριμένο υγρό..οπότε και το παρήγγειλα. Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται γενικά για χειροποίητα υγρά, προσεγμένα σε πρώτες ύλες τα οποία δημιουγούνται και εμφιαλώνονται σε αποστειρωμένο περιβάλλον ενώ υπάρχει δυνατότητα αποστολής και στην Ελλάδα.
- Τα υγράκια αυτά έρχονται σε 10ml και 30ml πλαστικά μπουκαλάκια, σε δυνάμεις νικοτίνης 0mg, 6mg, 12mg, 18mg και 24mg. Eπίσης υπάρχει επιλογή απο τον πελάτη για την περιεκτικότητα σε PG/VG με διαβαθμίσεις σε 50/50, VG heavy ή max VG. Το δικό μου είναι 10ml στα 6mg νικοτίνης και 50/50 σε PG/VG.
- Αποστέλλονται χωρίς πλαστικό περιτύλιγμα, έχουν καπάκι προστασίας με βολικό επιστόμιο σταγονόμετρο για ευκολία. Οι ταμπέλες είναι καθαρές με μεγάλα γράμματα ενώ υπάρχουν και όλες οι προειδοποιητικές σημάνσεις. Αναγράφονται τα συστατικά, ενώ δεν αναγράφεται ημερομηνία λήξης ή παραγωγής.
- Σύμφωνα με τον παρασκευαστή τα υγρά δεν περιέχουν Διακετύλιο, Ακετυλο-Προπιονύλιο και Ακετοΐνη.
Όλες οι δοκιμές έγιναν στον Igo-s ατμοποιητή, πάνω στο iTaste MVP v2.0, microcoil με οργανικό βαμβάκι, αντίσταση στα 2.0ohm, στα 8.0-9.5W.
Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή πρόκειται για μείγμα Καναδέζικου σιροπιού σφενδάμου (maple syrup), παγωτού βανίλιας (french vanilla) και γλυκόπικρης σοκολάτας με νότες απο πεκάν. Τί είναι το πεκάν, είναι ένα ξηροκάρπι της κεντρικής Αμερικής κυρίως που μοιάζει με το καρύδι το δικό μας στην υφή, αλλά είναι πιο γλυκό στη γεύση. Η περιγραφή συνεχίζει και λέει ότι είναι ένα μεστό υγράκι με γήινους τόνους και ότι ταιριάζει καλά με καφέ ως συνοδευτικό ρόφημα. Επίσης προτείνει να το αφήσουμε να ωριμάσει καμιά εβδομάδα, εγώ προσωπικά δεν είδα κάποια διαφορά ή αλλαγή στη γεύση. Ανοίγοντας το μπουκαλάκι, τα πρώτα αρώματα που παίρνω είναι η βανίλια που φέρνει κάπως σε παγωτό ενώ στο βάθος αντιλαμβάνομαι και κάτι απο σοκολάτα. Γενικά γλυκιά μυρωδιά και πολύ ευχάριστη. Στη γεύση τώρα έχουμε ένα πολύ πολύ πολύ νόστιμο υγρό...οι γεύσεις δουλεύουν τόσο καλά μαζί γιατί υπάρχει μια υπέροχη ισορροπία. Στην εισπνοή καταλαβαίνω ξεκάθαρα το άρωμα της βανίλιας που όντως θυμίζει καλό παγωτό βανίλιας. Στην εκπνοή η βανίλια δίνει τη θέση της στη σοκολάτα η οποία έρχεται περισσότερο σαν σιρόπι σοκολάτας παρά σαν μπάρα σοκολάτας ειδικά κατά την εκπνοή απο τη μύτη. Αυτό που απογειώνει όμως το υγρό είναι ο τόνος απο το ξηροκάρπι και το σιρόπι σφενδάμου...που είναι σαν να έχουν βουτήξει τα πεκάν μέσα στο σιρόπι σφενδάμου..και μένει σαν επίγευση στο στόμα. Γενικά κάθε φορά που ατμίζω αυτό το υγρό είναι σαν να έχω μπροστά μου ενα κουπάκι με παγωτό βανίλια που του έχουν στάξει απο πάνω σιρόπι σοκολάτας και το έχουν πασπαλίσει με πεκάν βουτηγμένα σε σιρόπι σφενδάμου. Απλά υπέροχο! Πιπίλα μέχρι εκεί που δε πάει..ολοήμερο και ολονύχτιο υγρό για τα δικά μου γούστα γιατί παρόλο που είναι γλυκό δεν μπουχτίζει. Η μυρωδιά που αφήνει στην ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική..γλυκιά κατά βάση που θυμίζει και λίγο γλυκό καρυδάκι όπως μου επεσήμαναν χαρακτηριστικά. Κατά τα υπόλοιπα, το χτύπημα του είναι ήπιο αλλά καλό για 6αρι υγρό και αυτό που το κάνει ακόμη πιο υπέροχο και απολαυστικό είναι η παραγωγή ατμού η οποία είναι πλούσια και τεράστια ακόμη και σε χαμηλά volt/watt.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το blog μου
http://powerpuffsreviews.blogspot.co.uk/