Καλησπέρα σας.
Μικρή περιγραφή της κατάστασης,θα κάνω δώρο σε ένα φίλο μου ο, οποίος ατμίζει με ένα παλιό μοντ απο το σετ coolfire1 και ένα ατομ. αγνώστων στοιχείων

, το 40ρι istick μου κ ένα μεταχειρισμένο ατμοπ.
Αυτός καπνίζει κιόλας μερικά αλλά του αρέσει το άτμισμα,πιστεύω πως ότι με ένα καλύτερο σετ θα το σταματήσει.
Είμαι ανάμεσα σε subtank nano και melo III μινι.
Διάβασα αρκετά πράγματα στο νήμα του μέλο και πιστεύω ότι είναι καλύτερη επιλογή λόγο μεγαλύτερης γκάμας αντιστάσεων,ο φίλος σε τυχαίες κουβέντες τοoy ar;esei κ λίγο αεράτος ντουμανίαρης,είναι και ο kanger αλλά μικρότερη γκάμα επιλογών.
Στα συν του ότι μελλοντικά θα μπορέσει να αγοράσει κ την επισκευάσιμη αν τα βρούνε,σωστά;
Από εργοστασιακές αν καταλήξω εκεί θα του προτείνω για αρχή ατλαντίδας 1.2 και κεραμική 0.9 αν θυμάμαι σωστά,ταιριάζουν στον μελο 3 μίνι αυτές ή μόνο στον 2;
Το κάνγκερ ξέρω τι περίπου είναι μιας κ έχω το μίνι.
Εν τέλει εσείς ποιον από τους 2 θα δίνατε σε έναν νεο-εισερχόμενο ουσιαστικά σε αυτό το αρχικό επίπεδο;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά,οποιαδήποτε απάντηση θα βοηθήσει εμένα αρχικά αλλά περισσότερο ένα μελλοντικό συνατμιστή-χωρίς τσιγάρα και συγνώμη για το κατεβατό.
Live long and prosper.