vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

534 επισκέπτες, 7 χρήστες
stauros53, maprix, thanoulis, Ducati.Jimakos, manoslykos, camber, Milarepa

ΒΟΗΘΕΙΑ για επιλογή clearomizer

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ για επιλογή clearomizer
« Απάντηση #135 στις: Μαρτίου 02, 2015, 21:53 »
...μέχρι να πάρεις και τον mini Αντώνη, τότε θα δεις ότι ο nano κάνει και για ολοήμερη χρήση! (για να μην πω ότι γίνεται απαραίτητος δηλαδή)

Γελάω αλλά το εννοώ, έτσι ακριβώς συνέβη σε μένα. Πλέον ο nano έχει γίνει η πιπίλα μου, σε σημείο να αποκτήσω την επιθυμία να έβγαινε και ανταλλακτικό tankάκι σε μέταλλο ώστε να μη χρειάζεται να τον προσέχω τόσο πολύ λόγω του pyrex. Βασικά είναι να σου γίνει συνήθειο η πνευμονική, μετά γυρνάς δύσκολα σε κάτι άλλο.. και κάπως έτσι άφησα στην άκρη τον T-Dux της Smoktech που χρησιμοποιώ μόνο στη δουλειά πλέον λόγω αντοχής και παντελούς έλλειψης ανησυχίας από μεριάς μου μήπως και πάθει κάτι μέσα στην τσέπη όλη την ώρα.. ;)

Αποσυνδεδεμένος antonishart

• 528
  • watch your back..
« Απάντηση #136 στις: Μαρτίου 02, 2015, 22:04 »
τον mini τον πηρε ο αδερφος μου κ μπορω να πω οτι δεν εχει μεγαλες διαφορες,ισως καθολου. :hmmm:
κ οι δυο πνευμονικες χρειαζονται αλλα οσο μπορω προσπαθω να μην ειμαι ολη μερα με τον nano και χρησιμοποιω και αλλους ατμους..ισως να μην ειναι καλο συνεχεια πνευμονικες..

εδω που τα λενε ειναι απυστευτω το ποσο γεμιζεις γευση κ ντουμανι!!

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #137 στις: Μαρτίου 02, 2015, 22:18 »
Όντως η διαφορά δεν είναι και τόσο αξιοσημείωτη αν και προσωπικά διακρίνω μεγαλύτερη ποσότητα ντουμανιού στον mini, βέβαια από ένα σημείο και μετά τους έκανα και τον μεγάλο διαχωρισμό. Ο nano αποκλειστικά με κεφαλές 1.2 και ο mini με τις 0.5, και με το επισκευάσιμο φυσικά αρκετές φορές. Στην ουσία έκανα τον ένα ολοήμερο και τον άλλο για τις στιγμές μου.
Οι μεγαλύτερη και πιο τρανταχτή διαφορά τους είναι το βάρος τους πάντως, αρκετά πιο πάνω απ'τη διαφορά των διαστάσεων τους θα έλεγα. Τουλάχιστον πάνω στο istick ο mini "φωνάζει"! Αυτό κάνει από μόνο του τον nano λίγο πιο all day use.. :)

Αποσυνδεδεμένος tsori

« Απάντηση #138 στις: Μαρτίου 03, 2015, 23:57 »
παιδια εχω istick eleaf 20w+gs air ψαχνω εναν ατμο διακριτικο αξιοπρεπεστατο μπορειτε να προτεινετε καποιους δοκιμασμενους? Βλεπω πολλοι λενε για ναυτιλο μινι αν μου δωσει καλυτερη γευση/χτυπημα απο τον gs air χαλαλι τα λεφτα αν ομως υπαρχει καποιος πιο οικονομικος εξισου καλος θα το προτιμουσα ευχαριστω γιωργος απο πειραια

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
« Απάντηση #139 στις: Μαρτίου 04, 2015, 00:11 »
O nautilus (BVC) των 5ml kai o mini των 2ml είναι καλοί και εχουν καλή γεύση /χτύπημα.
Τον GS air den τον εχω .

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #140 στις: Μαρτίου 04, 2015, 00:38 »
Εναλλακτικά θα μπορούσες να δοκιμάσεις τον Delta 16 της Joyetech. Θα έλεγα και τον Delta 19 αλλά αυτός είναι ακριβότερος.

Αποσυνδεδεμένος grgkrg

• *
  • 60
« Απάντηση #141 στις: Μαρτίου 20, 2015, 01:28 »
η κοπέλα μου ψάχνει ατμοποιητή για να αλλάξει τον nautilus mini Που έχει γιατί έχει αρχίσει να χαλάει. έχετε να προτείνετε κανένα? ψάχνω να είναι μικρός σαν το nautilus να έχει ρύθμιση αέρα και να δουλεύει με το istick mini 10w. τις αρέσει πολύ ο subtank nano αλλά δεν νομίζω να λειτουργεί καλά με το istick της. φαντάζομαι θέλει πιο πολύ ρεύμα

Αποσυνδεδεμένος e-akapnos

• 838
  • Dum vivimus vivamus
« Απάντηση #142 στις: Μαρτίου 20, 2015, 02:01 »
Το mini istick δε μπορει να τροφοδοτησει τετοιου ειδους ατμο (subtank). Αν ειναι ικανοποιημενη με το nautilus αντικατεστησε τον με εναν ιδιο. Αν η γυναικα σου θελει να δοκιμασει κατι διαφορετικο υπαρχει ο eleaf gs air και ο gs16 που φτιαχτηκαν για τα istick. Προσωπικα θα σου προτεινα τον kanger aerotank mini που δινει πολυ καλη γευση, ειναι μικρος, με ρυθμιση αερα και ποιοτικη κατασκευη με ss και γυαλι. Εχει παρομοια χαρακτηριστικα με το nautilus.

Στάλθηκε από το GT-S7582 μου

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #143 στις: Μαρτίου 20, 2015, 02:20 »
Joyetech Delta 16 ή 19 και καθάρισες.  8)

Αποσυνδεδεμένος IreneS

• **
  • 280
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #144 στις: Απριλίου 04, 2015, 13:43 »
Καλησπέρα. Πήρα χθες το iStick και το δοκιμάζω με τον πρώτο μου ατμοποιητή (Epsilon S BVC της Nobacco) και ήδη μου φαίνεται κάπως ανεπαρκής ο άτμο για τις δυνατότητες του Stick. Έλεγα να πάω για τον Nautilus mini αλλά δε βρίσκω κάπου κοντά να τον δοκιμάσω και αισθητικά δε μου αρέσει καθόλου. Δοκίμασα χθες τους Delta 16 και 19, o πρώτος μου φάνηκε σούπερ, με τον δεύτερο δεν είδα σημαντικές διαφορές στη ρύθμιση του Airflow.
Ερωτήσεις:

1. Αξίζει ο Nautilus τον κόπο να ψάξω να τον δοκιμάσω ή να προσανατολιστώ στους Delta?
2. Αν πάω με τον οικονομικό και ωραίο 16, θα αρχίσω σύντομα να αναζητάω ρύθμιση αέρα και τα σχετικά; Ιδανικά θέλω να μην ξαναψαχτώ για κανένα δίμηνο.

Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #145 στις: Απριλίου 04, 2015, 13:53 »
Αν σου φάνηκε σούπερ, να τον προτιμήσεις. Μετά από 2 μήνες....ποιός ξέρει;

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #146 στις: Απριλίου 04, 2015, 13:58 »
Ο Delta ειναι πολυ καλος ατμοποιητης που αναλυει καλλιτερα την γευση απο τον Naytilo

κατα την αποψη μου βεβαια τωρα αν δεν θελεις να ψαχνεσαι συνεχεια παρε τον Delta 2

αν σου αρεσουν οι πνευμονικες ειναι ιδανικος αλλοιως παρε τον 16αρι :)

Αποσυνδεδεμένος grgkrg

• *
  • 60
« Απάντηση #147 στις: Απριλίου 04, 2015, 14:33 »
Ποιο i stick πήρες; τους subtank τους είδες;

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #148 στις: Απριλίου 04, 2015, 16:22 »
Ξεχάσαμε τον Atlantis  ;D

Αποσυνδεδεμένος IreneS

• **
  • 280
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #149 στις: Απριλίου 04, 2015, 19:27 »
To iStick 30 έχω και τελικά πήρα και τον delta 16. Δεν κάνω πνευμονικές και νομίζω ότι για τώρα είναι μια χαρά. Αν έχει οικονομική κατανάλωση και σταθερή απόδοση θα μείνω εδώ προς το παρόν και βλέπουμε για την επόμενη κατηγορία.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360178 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450506 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110817 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375111 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15313 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F