Φίλε Σπυρο μιλώντας για αλλαγή σε αντίσταση και βαμβάκι φαντάζομαι κατάλαβες οτι αναφέρωμουν σε επισκευάσειμη και όχι σε εργοστασιακή αντίσταση,, που εκτός απο την επιλογή που έχω σε βαμβάκι και σύρμα τα κόστη είναι τελείως μα τελείως δυσανάλογα ..
Στο θέμα ναυτίλου αρχικά είχα δουλέψει την 1.6 και 1.8 ωμ έτσι και αλλιως αυτές ηταν και η μοναδικές τοτε ...στο θέμα αλλαγής αντίστασης άλλαζα αντίσταση απο 25 έως και 35 έμελ ανάλογα το ποσο σκούρο ηταν το εκάστοτε υγρό που χρησιμοποιούσα, παντα ανοίγοντας καποιες κεφαλές μετα απο κάθε αλλαγή έβλεπα ενα βαμβάκι απο εξω χρωμα καφετί σκούρο και στο εσωτερικό μαυρο έξισου και η δε αντίσταση κατραμη μαύρη και να μου αφήνει υπολείματα στα χέρια όπως όταν πιάνεις κάρβουνο ...αυτό ηταν και η αιτία συν του κόστους και η ενασχόληση μου με τους εργοστασιακους ατμό και αντίστασης τερμάτισε σχεδόν στις πρωτες 25 ατμιστικέσ ημερες...η μόνες κεφαλές που μου έδιναν κάποιο καλό αποτέλεσμα και την δυνατότητα να ξανά επισκευαστούν εξίσου καλά οπως τις RBA ηταν " του subtank mini αλλά και αυτό για πολύ λίγο ....
Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk