Τόσο η 1.2Ω, όσο και η 1.5Ω του Gs Air χρειάζονται τουλάχιστον 12W για να δουλέψουν σωστά.
Για την επισκευασιμη του Ego One δεν το σχολιάζω καν..
Η μπαταρία που επέλεξε ο φίλος δεν συνδυάζεται με πιο εξελιγμένους ατμοποιητες που θέλουν μεγαλύτερη ισχύ για να δουλέψουν.
Μία χαρά είναι η επιλογή του για πρώτο τσιγάρο.
Αρκετοί από εμάς ξεκινήσαμε με Ego-T ατμοποιητες (googlαρε τον), αντιστάσεις 2.4Ω και μπαταρίες eGo 650mah και μας βλέπεις ακόμα να τριγυρναμε εδώ γύρω.
Δε χρειάζεται να ξεκινούν οι νέοι με πνευμονικους ατμοποιητες, ελέγχους θερμοκρασίας, αντιστάσεις 0.2Ω και 50W για να μείνουν στο ατμισμα.
Οι βασικές συσκευές, όπως του φίλου που συζητάμε, πλέον είναι πολύ πιο ικανοποιητικες από αυτές που κυκλοφορουσαν πριν από 2-3 χρόνια και άνετα καλύπτουν τον οποιονδήποτε.
Αν του αρέσει το ατμισμα και θέλει να προχωρήσει κι ένα βήμα παραπέρα, σε λίγους μήνες μπορεί να ψάξει για κάτι πιο εξεζητημενο.