Καλησπερα σε ολους
Λοιπον,εχουμε και λεμε σχετικα με το subtank mini και οποιες αποριες ειχα,περι σφιχτης τζουρας η οχι.
Συναντηθηκα με τον Αντωνη(antonelos) πριν κανα 3 ωρο και εφερε μαζι του 2 απο τα πιο καλα tank αναμεσα σε πολλα που κυκλοφορουν,,,σιγουρα υπαρχουν κι αλλα που αλλους τους αρεσουν και αλλους οχι.
Εγω σαν νεος σχετικα ατμιστης και με μετρια εμπειρια,,τουλαχιστον απο πολλες παρουσιασεις,ελληνικες που εχω δει στο νετ,δεν εβγαλα ακρη,,αφου οι πιο πολλοι που τους παρουσιαζουνε,,τους εχουν βγαλει ολους καλους.
Κατι που δεν ισχυει σε κανενα προιον στην αγορα,στα παντα και οχι μονο στους ατμοποιητες,mods κλπ κλπ.
Δοκιμασα τον subtank mini kagertech kai ton kayfun v4.
Και στους 2 ειχε rba εννοιται,,ειδικα στον kayfun αφου η λειτουργια του ειναι rba.
Ωραιο χτυπημα και οι δυο,πολυ καλη γευση και οι δυο αλλα με κερδισε το subtank mini και θα πω και τους λογους.
1)Θεωρω οτι εχει περισσοτερες ρυθμισεις,φυσικα για τα δικα μου γουστα, που ειναι καθαρα υποκειμενικο.
2)Ελαχιστη διαφορα σε γευση,οχι κατι το τραγικο για να πω την αληθεια αλλα και παλι για λιγο ο subtank μου φανηκε καλυτερος.
3)Μου αρεσε περισσοτερο σαν κατασκευη,,δεν εννοω ποιοτητα γιατι δεν το εχω στα χερια μου για να μπορω να πω και να κρινω και τους 2 αντιστοιχα.(οπτικα μιλαω παντα).
Οσο για την απορια που ειχα, αν τελικα με τον subtank μπορω η οχι να κανω σφιχτες τζουρες η οχι,,τελικα το ελυσα και ειδα οτι με την 1.2ohm και τελευταια τρυπα εισαγωγης αερα,,ειναι αρκετα κοντα στα γουστα μου,ουτε πολυ σφιχτη αλλα και οχι πολυ χαλαρη,,οποτε
,,ειδικα αργοτερα που σιγουρα θα ασχοληθω με το rba κομματι γιατι ειναι πολυ ενδιαφερον και θα μπορω να παω αντισταση πανω απο 1.2 , θεωρω οτι θα ειμαι υπερ ευχαριστημενος.
Καποιοι μπορει να διαφωνησουν, αλλα ο μονος λογος που το ανελυσα, ειναι επειδη ειχα την απορια,μιας και μετα απο nautilus mini το βρισκω πολυ λογικο να παω σε subtank,εφοσον με καλυψε στη δοκιμη που εκανα.Αν δεν με καλυπτε,θα εψαχνα για κατι αλλο σιγουρα και θα τον ειχα απορριψει κιολας.
Α εκανα και πνευμονικες αλλα,ρε παιδια δεν ξερω γιατι ενω θελω να κανω,δεν με πανε με τιποτα,με μπουκωνουν και με χαλανε,,αντε να κανω 2-3 αλλα μεχρι εκει.Δε μπορω να το υιοθετησω αυτο το στυλ με τιποτα.
Ετσι κι αλλιως δε με ενδιαφερει να βγαλω ντε και καλα ντουμανια,,με ενδιαφερει ενα καλο χτυπημα ατμισματος-καπνισματος στυλ.
Γουστα ειναι αυτα ετσι κι αλλιως,,ο σκοπος ολων μας ειναι μα νην ξαναβαλουμε στο στομα μας τσιγαρο,οποτε ολοι βαδιζουμε προς την σωστη κατευθυνση,ειτε πνευμονικες ειτε τσιγαρισιες.
Αντωνη ευχαριστω για την δοκιμη
,,τα ειχαμε στησει πανω στη σελα απο το μηχανακι σε ενα παρκινγκ,,ολα τα λεφτα λεμε.
Και εχουμε και σεμιναριο 2ο μην ξεχνιεσαι,,παμε για αντιστασεις συρματα και τα σχετικα
Αυτα απο μενα,,μου λυθηκαν οι αποριες,ειδικα με το subtank,,ολα καλα.