Παίδες καλησπέρα, πήρα εδώ και τρεις μέρες έναν ρυθμιζόμενο Vision spinner με ego-T και χρησιμοποιώ υγρό πράσινο Μήλο 12αρι. Παρόλο που γύρισα στο ΗΤ εδώ και τρεις μέρες μαρεσει και το βλέπω ζεστά να μην γυρίσω σε κανονικό (κυρίως για λόγους υγείας - ροχαλητο, απνοιες, κτλ). Φοβάμαι όμως ήδη να μην ξεμεινω καμία μέρα και σκέφτομαι ήδη για αγορά δεύτερου σετ μπαταρίας με ατμοποιητη. Βασικές ´απαιτησεισ´ που έχω ειναι 1. Όσο το δυνατόν μικρό μέγεθος-μήκος κυρίως το πάχος δεν με αφορά (αυτό που έχω τωρα μου φαίνεται μεγάλο, δεν μπαίνει σε τσέπες κτλ) 2 ρυθμιζόμενη μπαταρία για να μπορώ να χτυπάω μεγαλύτερη τζουρα οπότε θέλω (με αυτό που έχω τωρα το έχω συνήθως στο 4.3-4.6V 3 ενδείξεις μπαταρίας και στάθμης υγρού 4. Συμβατότητα μπαταριών ούτως ώστε να μην κουβαλάω 2 φορτιστές μαζί... Πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την καλή τιμη. Με μια έρευνα που έκανα χωρις όμως πολλές γνώσεις βλέπω πως το alterego A4 στα περίπου 25 ευρώ καλύπτει αυτά που είπα παραπάνω, εκτός απο τη ρύθμιση των Volts. Τι λέτε;; Άλλη πρόταση ίσως;;;
Sent from my iPad using Tapatalk