Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι παλιός χρήστης του φόρουμ αλλά έσβησα τον λογαριασμό μου και δυστυχώς οι κανονισμόι του φόρουμ δεν επιτρέπουν να ανοίξω καινούργιο θέμα, οπότε αναγκαστικά γράφω σαν απάντηση. Συγνώμη για αυτό, αν θέλουν οι moderator ας το μετακινήσουν για ευκολότερη πρόσβαση για μένα και για τους ενδιαφερόμενους.
Ήμουν ατμιστής και χρησιμοποιούσα τον οδυσσέα και το stealth που με βοήθησαν να κόψω το κανονικό τσιγάρο. Τα πούλησα πριν απο ακριβώς 2 χρόνια σε ένα παλικάρι απο το φόρουμ. Έλπίζω να τα έχει χαρεί
Μετά απο 2 χρόνια στο εξωτερικό και λογω διαφόρων θεμάτων μου έρχεται συχνά η όρεξη για τσιγάρο(κανονικό). Έχω δοκιμάσει να το ξαναξεκινησω αλλά ευτυχώς το σώμα μου δεν δέχεται πια τον καπνό. Παρόλα αυτά μου λείπει πολύ η αίσθηση του καπνίσματος και σκέφτομαι να ξεκινήσω πάλι το άτμισμα.
Δεδομένου οτι ήμουν πολύ ικανοποιημένος με τον οδυσσέα και το stealth σκεφτόμουν να αγοράσω πάλι τα ίδια. Προς κακή μου τύχη είδα οτι τα προιόντα της colden creek εχουν πολλαπλασιαστεί !! τα τελευταία δυο χρόνια και φοβάμαι οτι και οι τιμές έχουν ανέβει αν δεν κάνω λάθος?? Μάλλον δεν έπρεπε να τα πουλήσω γιατί τα σκότωσα απο άποψη τιμής

.
Ο λόγος που γράφω είναι επειδή θα ήθελα την βοήθεια όσων έχουν γνώση απο τον οδυσσέα και την "οικογένεια" του. Πιο συγκεκριμένα αν γίνεται να μου πείτε συνοπτικά για τα καινούργια μοντέλα (έχω μπερδευτεί απο την ποσότητα και δεν έχω τον χρόνο δυστυχώς να κάνω έρευνα) και τι διαφορές έχουν μεταξύ τους. Όσο γίνεται πιο συνοπτικά.
Η δέυτερη ερώτηση έχει να κάνει με τα χημικά. Τα τελευταία 2 χρόνια με την εξέλιξη του ηλ. τσιγάρου έχουν εμφανιστεί πάρα πολλά άρθρα σχετικά με την ασφάλεια των χημικών. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσε κάποιος που έχει ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα αυτό να γράψει δυο λόγια σχετικά με τις εξελίξει σε αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το hijacking.
trenino