Κοίτα, ο καθένας μας, έχει την δική του άποψη, ανάλογα με τι τον βόλεψε. Δεν υπάρχει η "απόλυτη άποψη"
Με 2 μπαταρίες 1000 Mah είσαι καλυμμένος, αλλά νομίζω πως χρειάζεσαι και μια τρίτη σε εφεδρεία.
Στο θέμα των ατμοποιητών, ο καθένας έχει την άποψή του, ανάλογα με τι τον βόλεψε ή τον βολεύει. Σε άλλον βολεύει ένας απλός ατμοποιητής τύπου 510 με driptip ώστε να στάζει σταγόνες και να ατμίζει. Εδώ ας πούμε δεν θα είχες διαρροές.
Επίσης διαρροές δεν έχουν παρατηρηθεί στους Hybrid-E cartomizers(εκτός ελαττωματικών). Αυτή είναι η πιο απλή λύση ίσως, με διάρκεια ζωής περίπου 7-10 μέρες (μετά πέφτει η απόδοση) και με μεγάλη ευκολία χρήσης.
Η αλλαγή φιτιλιού στους EGO-T, δεν είναι δύσκολη, αλλά θα χρειαστείς υλικά, όπως πλέγμα και φιτίλι.
Σε ότι αφορά τα υγρά, άπειρες απόψεις. Κανένα υγρό δεν σου δίνει ότι σου δίνει ένα τσιγάρο σε ότι αφορά τη γεύση. Ακόμη και όσα διαφημίζονται ως καπνικές γεύσεις, προσωπικά δεν μου άρεσαν. Σε άλλους όμως άρεσαν. Πολύ υποκειμενικό θέμα.
Εν κατακλείδι, επειδή το Η.Τ είναι και κάτι σαν χόμπι και θα θέλεις να δοκιμάζεις και να πειραματίζεσαι, η πρότασή μου είναι.
3 μπαταρίες (τις 2 να έχεις μαζί σου) από 650 mah και πάνω + φορτιστής
2 Hybrid-e cartomizers
1 EGO-T atomizer
1 510 atomizer με driptip
2-3 μπουκαλάκια των 5 ml και 2-3 των 10 Ml
1-2 σύριγγες
3 υγρά High περιεκτικότητας με εντελώς διαφορετικές γεύσεις. (π.χ μια καπνική, Latakia ή Tuscan, μια φρουτένια apple και μια με Φουντούκι) καθώς και ένα μπουκαλάκι 50 ml Pg ώστε να αραιώσεις, αν σου φανούν πολύ δυνατά.