Οι δυο ατμοποιητες αυτοι,ειναι οι ατμοποιητες που εκαναν το ''μπαμ'' στον κοσμο του ατμισματος.
Η αρχικη ονομασια ειναι Evod (κοκκινος) και CE4+ V3 (διαφανος)
Η καθε εταιρια τους εχει ονομασει οπως ηθελε και εχουν υπαρξει και μικροαλλαγες. Το θεμα ειναι οτι ειναι δυο διαφορετικοι σε ολα ατμοποιητες και δεν μπορεις να τους συγκρινεις πουθενα.
Τους εχω και τους δυο (οπως και οι πιο πολλοι εδω μεσα) και ειναι ο καθενας με τα δικα του υπερ και κατα.
Η υπο/υπερτρωφοδοσια ειναι θεμα αντ/σης και δυναμης της μπαταριας. Οι μαμα αντ/σεις ειναι απο 1,8 - 2,8Ωμ.(αυτα τα Ωμ εχω δει εγω).
Για ego τα Ωμ που πρεπει να ειναι η αντ/ση ειναι τα 1,8 (1,5Ωμ απο τα χερια μου και πεταει). Με παραπανω Ωμ ο Evod θα εχει υπερτρωφοδοσια γιατι δεν θα ειναι ικανο το ρευμα της μπαταριας να ατμοποιησει το παραπανω υγρο,που ενδεχεται να περασει στην αντ/ση .
Ο CE4+V3 ειναι ενας Clearomizer που εφερε επανασταση απο την πρωτη κιολας εκδοση του. Εχει ενα θεματακι με τις αντ/σεις του,που ειναι τις πιο πολλες φορες αστειο. Οταν βαζετε αντ/ση (ή και στην μαμα ακομα) βγαλτε το συλικονουχο καπακι της αντ/σης και ριξτε μια ματια στο συρμα.Πολλες φορες ειναι το ενα συρμα επανω στο αλλο,με αποτελεσμα να σας δινει καμμενο (ισχυει και για τον Evod).
H τζουρα και στους δυο θα πρεπει να ειναι απαλη και μακρωσυρτη. Και στους δυο εχουμε το ιδιο αποτελεσμα με δυνατες τζουρες,υπερτρωφοδοσια.
Ο Evod μαζευει υγρο στην αντ/ση και στην κορυφη απο το καλαμακι της αντ/σης.
Ο CE4+V3 μαζευει υγρο κατω ακριβως απο το επιστομιο και γιαυτο πολλες φορες ερχεται και υγρο στο στομα.