Καλησπέρα κι από μένα..
Πολύ πολύ νέα στο ητ, είναι η 2η μέρα χωρίς κανονικό τσιγάρο και τα έχω βρει πολύ σκούρα.
Πήρα ένα nobacco want, το οποίο δεν ξέρω τι κάνω λάθος αλλά μου βγάζει συχνά υγρό στο στόμα. Μου λείπει το κτ πολύ αλλά έχω πεισμώσει και θέλω να συνηθίσω. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι η γεύση. Κάπνιζα muratti φανατικά και δεν έχω αλλάξει ποτέ μάρκα στη ζωή μου.
Πήρα το υγρό 4 της nobacco από τη σειρά numbers αλλά δεν μπορώ να πω οτι μου αρέσει. Ψάχνω μια γεύση που να μοιάζει στο τσιγάρο μου. Όποιος έχει κάποια πρόταση θα με βοηθήσει ιδιαίτερα..
Ευχαριστώ και εύχομαι η συνέχεια να είναι πιο εύκολη
Καλώς μας ήρθες.
Θα σε ρωτήσω το εξής: αν δεν σου αρέσει το υγρό γιατί το πήρες? Το θέμα δεν είναι να κάνεις κάτι με το ζόρι απλά για να το βγάλεις από μπροστά σου, αλλά να βρεις κάτι που θα σε καλύπτει και θα σε ικανοποιεί. Στη θέση σου θα πήγαινα πορεία σε διάφορα μαγαζιά ητ με σκοπό να δοκιμάσω γεύσεις. Για αρχή ναι, ένα καλό βαρύ καπνικό με αρκετή νικοτίνη θα σε βοηθήσει στην προσπάθειά σου. Λες ότι έχεις πεισμώσει και αυτό είναι πολύ καλό, η θέληση είναι το Α και το Ω στην προσπάθειά σου. Γνωρίζω τη μάρκα που κάπνιζες και έχει φανατικούς οπαδούς, με λίγο ψάξιμο θα βρεις άκρη. Ενδεικτικά μερικά υγρά, είναι τα καπνικά της Liqua, κάποια της Halo(ακριβά όμως

), και φυσικά η σειρά El Toro της House of Liquid(πολύ μικρή διάρκεια ζωής στην αντίσταση όμως, οπότε μακριά!!! Για αρχή τουλάχιστον) Κάνε τις δοκιμές σου, βρες ένα υγρό που να σε καλύπτει σε όλους τους τομεις (χτύπημα, γεύση, νικοτίνη, ντουμάνι) και η προσπάθειά σου θα διευκολυνθεί. Εμείς εδώ είμαστε!!