Γεια σας παιδια. Κανω η.τ. εδω και 2 μερες. Δεν εχω κοψει εντελως το κανονικο ακομα αλλα το εχω ελλατωσει πολυ εστω και σε αυτο το συντομο χρ. διαστημα. Εκει που εκανα 20 με 25 τσιγαρα την μερα για 2 μερες εκανα 6-7.
Να σας πως καταρχην τι εχω παρει.
1) Ατμοποιητης Gemini Mini - Τυπου Vivi Nova
2) Μπαταρια Vision eGo Spinner VV 1300 mAh
3) Υγρα Bebeca balanced 12 mg
Εντυπωσεις:
Σαν αισθηση μοιαζει με αυτη του καπνισματος. Για μενα αυτο ηταν το σημαντικο.
Τωρα οσον αφορα την γευση ειναι λιγο διαφορετικη. Δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα με την γευση του bebeca αρχικα αλλα οσο ατμιζω τοσο πιο πολυ μου αρεσει. Ξερω ασφαλως πως υπαρχουν παρα πολλες γευσεις που πρεπει να αρχισω να δοκιμαζω ωστε να βρω την καταλληλη.
Θελω να ρωτησω τα εξης.
1) Πως θα καταλαβω ποτε πρεπει να αλλαξω ατμοποιητη? Εχω παρει και ανταλλαξιμες κεφαλες.
2) Το η.τ. τσιγαρο πρπει να το εχω ορθιο ή στα πλαγια? Γιατι χτες το ειχα στα πλαγια και μου εβγαλε υγρα σε μια φαση.
3) Η συγκεκριμενη μπαταρια που εχω θα βγαλει καμια ενδειξη οταν παει να τελειωσει? Κανενα κοκκινο φωτακι ας πουμε?
4) Θελω τωρα να παραγγειλω μια μπαταρια ακομα αλλα μικρη σε μεγεθος για οταν βγαινω εκτος σπιτιου. Βγηκα χτες εξω με την spinner και ενιωθα λες και παιζω κλαρινο

. Για
αυτην τι λετε? Αλλες προτασεις δεκτες...
Και παμε και στα αρνητικα.
Κανω η.τ. μονο δυο μερες (μιαμιση για την ακριβεια) και με πονεσε ο λαιμος ηδη. Βραχνιασα και εχω και λιγο βηχα. Ως και ενας φιλος μου με καταλαβε το απογευμα και μου ειπε πως βραχνιασα.
Τι παιζει? Το παθατε και εσεις αυτο? Με πειραζει κανενα συστατικο? Να αλλαξω κατι?