EDIT: δεν ξερω τι γινεται με τα λινκ παιδια..! Τα εχω βαλει σε [ url="X" ] text [ / url ] (τα κενα τα εβαλα για να φανει εδω) και συνεχιζουν να βγαινουν ετσι χυμα..
Καλησπερα παιδια!
Θελω να ρωτησω αρκετα πραγματα που δεν γνωριζω και δεν βρηκα. Γραφω εδω γιατι δεν ξερω που να γραψω τι ακομα και δεν θελω να ανακατεψω το φορουμ. Αν δεν επρεπε να γραψω ουτε εδω, ζητω προκαταβολικα συγγνωμη.
Λοιπον, αγοραρα πριν 12 μερες το
http://www.nobacco.gr/el/productsgr/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B1/hybrid-epsilon/nobacco-set-hybrid-epsilon-650-mah epsilon 1100 της nobacco και ετσι αρχισα κι εγω το η.τ.Το ευχαριστιεμαι 1000% και ΔΕΝ παιζει να γυρισω στο κ.τ. ποτε ξανα. 8 χρονια με το παλιοπραμα ηταν αρκετα!
Εχω ομως οπως καταλαβαινετε πολλες αποριες. Διαβασα αρκετα θεματα, αλλα υπαρχουν πολλες πληροφοριες κρυμμενες και δεν μπορω να τις βρω ακομα
Καταρχην δεν ξερω τι ακριβως εχω στα σιγουρα...!
Τι μπαταρια, τι ατμοποιητη, τι αντιστασεις, ποσα βολτ ειναι η μπαταρια κλπ.
Θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει για να μαθω κι εγω :p
Ενας ατοποιητης (η αντισταση βασικα) 2.4 ομ μου εβγαζε καμμενο και τον πεταξα στις 5 μερες. Ηταν ο πρωτος βεβαια οποτε το καταλαβαινω. Ο δευτερος στις 6 μερες καταλαβα πως εβγαζε κι αυτος λιγο περιεργη γευση και τον πεταξα.
Ειναι λογικο σε τοσο λιγο να χαλανε?
Στην 2η 3η μερα κανανε το υγρο καφε χρωμα και φαινοταν σαν καμμενο το φυτιλι εκει που βγαινει απο την αντισταση.
Σκουρο χρωμα βασικα, οχι μαυρο εντελως καμμενο.
Λογικο ειναι αυτο?
Πλεον χρησιμοποιω 1.8 ομ και γουσταρω πολυ περισσοτερο!! Καινε το υγρο πιο γρηγορα αλλα χαλαλι!
Μπορω να βρω καπου πιο φτηνους? Οχι οτι τα 2,5€ ειναι πολλα, αλλα αν αγοραζω καθε 4-5 μερες οπως με τους 2.4 μαζευονται παλι.
Φυσικα αν υπαρχει περιπτωση να ειναι μαπα οι αντιστασεις και να εχω καποιο θεμα, δεν υπαρχει περιπτωση να παρω αλλες φτηνοτερες.
Η μπαταρια μου κραταει 2 μερες (η καθε μια) και ειμαι 1000% ευχαριστημενος.
Διαβασα αρκετα θεματα που φαινοταν να σκανε οταν καποιοι τις παρατουσαν μεσα σε τσαντες κλπ, οποτε πηρα μια θηκη για να τα εχω μεσα τακτοποιημενα.
Υπαρχει περιπτωση να γινει τιποτα μεσα στη θηκη? Ρωταω γιατι ακουμπανε καμια φορα οι μπαταριες μεταξυ τους επειδη ειναι μεγαλες.
Η θηκη ειναι αυτη
εδω http://www.nobacco.gr/el/productsgr/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/nobacco-carry-case-giant-black
Απο υγρα πηρα το http://www.nobacco.gr/el/productsgr/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%83/nobacco-classic/storm storm και μου αρεσει ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ.
Πηρα το 16αρι, τωρα κανω το 11αρι και απο βδομαδα το 6αρι.
Ειδα ομως εδω πως τα υγρα της nobacco ειναι κινεζικα. Ειναι κακο αυτο?
Υπαρχει καποιο αλλο υγρο κοντα σε αυτο απο ευρωπη? Θα ειναι πολυ πιο ακριβο?
Την μπαταρια την κλεινω (5 φορες το κουμπι) οταν σταματαω να ατμιζω. Οχι συνεχεια μετα απο καθε τζουρα! Οταν σταματαω να ατμιζω για λιγο.
Σωστο?
Μερικες φορες ομως μπορει να τυχει να την αφησω ανοιχτη για 2-3 λεπτα χωρις να ατμιζω.
Υπαρχει θεμα?
Κατι τελευταιο για την μπαταρια.
Οταν τελειωνει αναβοσβηνει 8 φορες το λεντ.
Βγαζω το clearomizer, την κλεινω και την βαζω να φορτισει (ανοιγει οταν μπαινει στην μπριζα, φανταζομαι ειναι λογικο).
Μετα απο 5-6 ωρες την βγαζω, την κλεινω και την αφηνω στην ακρη.
Κανω κατι λαθος?
Αυτα για αρχη
Σας ζητω συγνωμη για το μεγαλο κειμενο και σας ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας