Καλημέρα . Καταρχήν μην ψάξεις ποτέ για κάτι που θα είναι ίδιο με το κανονικό τσιγάρο. Ειτε μιλάμε για συσκευή ειτε για υγρό. Απλά ψάξε να βρεις τι σου ταιριάζει.
Μην ακούσεις κανένα απο μας για το ποιά συσκευή είναι καλύτερη και το ποιά μάρκα υγρών ή άρωμα υγρών είναι καλύτερο. Αυτό είναι κάτι υποκειμενικό και αλλάζει με τον καιρό. Για παράδειγμα πριν 20 μέρες ήθελα γεύσεις που να φέρνουν λίγη γλύκα. Τώρα θέλω τις λεγόμενες καπνικές. Καπνικές λέμε αυτές που πλησιάζουν κάπως το κανονικό τσιγάρο.η να το πω αλλιώς, αυτές που δεν έχουν γλύκα. Αν είναι να ξεκινήσεις, καλύτερα πήγαινε σε ένα μαγαζί της γειτονιάς σου και δες πρώτα τι συσκευές υπάρχουν και ενημερώσου. Το καλό σε αυτή την περίπτωση, είναι πως θα έχεις άμεση υποστήριξη σε οποίο πρόβλημα αντιμετωπίσεις. Άλλο τα γραπτά στο φόρουμ( όπως αυτό) άλλο να τα βλέπεις. Ίσως στην αρχή, στην πρώτη συσκευή, δώσεις λίγο παραπάνω απο οτι αν έπαιρνες απ Κίνα ( σαν αυτο που έδειξες), αλλά θα έχεις εγγύηση και υποστήριξη . Στην πορεία κοιτάς και το εξωτερικό. Αν θες μέσω διαδικτύου , πήγαινε στους πίνακες των εμπόρων για να δεις ποια ελληνικα διαδυκτιακά καταστήματα υπάρχουν και έν συνεχεία ψάξε να τα βρεις στο google. Να δεις τι παίζει απο τιμές.
Αφού ατμίζει η φίλη σου, δες αν σε καλύπτει ατμιστικά και αισθητικά η συσκευή που έχει και ξεκίνα με κάτι ανάλογο. Οι αναλογίες σε νικοτίνη στο κανονικό και ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι ίδιες. Υπάρχουν τα ανάλογα θέματα αν πατήσεις στην αναζήτηση για να δεις( είμαι σε iPad και δυσκολεύομαι να τα βρώ).
Στο ηλεκτρονικό εχει υγρα με 0,6,9,12,18 εώς 24 νικοτίνη, ανάλογα με την εταιρία . Ξαναλέω δεν είναι το ίδιο. Δοκίμασε πρώτα με 9 και βλέπεις αν σε καλύπτει.στην πορεία μπορείς να κανείς και μόνη σου τα υγρά για να κατεβάσεις το κόστος.
Ξαναλέω, μην δίνεις μεγάλη βάση σε συσκευές που θα σου προταθούν. Ο κάθε ένας απο εμάς εχει το δικό του γούστο και συνήθως ο καθένας προτείνει αυτό που αρέσει στον ίδιο, όμως τα γούστα είναι διαφορετικά στον καθένα. Βασίσου και στα γραπτά εδώ, αλλά κυρίως στα μάτια σου.Δεν είναι καιρός για άσκοπες αγορές. Κυρίως στο ξεκίνημά σου στο ηλεκτρονικο τσιγάρο.
Ελπίζω να βοήθησα .
Edit: γράψε στο προφίλ σου απο ποιά περιοχή είσαι . Πολλοί απο μας έχουμε απλές μπαταρίες οι οποίες κάθονται στα συρτάρια, όπως εγώ. Ίσως να μη χρειαστεί να αγοράσεις στην αρχή, αν μπορεί να σου δανείσει κάποιος, ώστε να μην κάνεις έξοδα . Δεν είναι κακό. Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω , αλλά είμαι επαρχία, δεν ξέρω αν βολεύει.