ρε παιδια...
σημερα πρωτη ολοκληρη μερα ΜΟΝΟ με ΗΤ και καθολου με ΚΤ
η αληθεια ειναι οτι το ειχα πιπιλα και υπολογιζω οτι τελικα με αυτα που διαβαζω οτι τα 2ml ειναι ικανοποιητικα (ατμιζω 9αρι υγρο)
εχω ομως δυο θεματα....
πρωτον νομιζω οτι μπουκωσαν τα πνευμονια μου λες και ξενυχτισα και καπνιζα ολο το βραδυ
δευτερον ειμαι σαν να εχω κανει δυο πακετα ΚΤ και δεν θελω να ατμισω αλλο. Ουτε ΗΤ ουτε και ΚΤ
γιατι τοσο χορτασμα ο οργανισμος? και 9αρι και 2ml που ειναι λιγα... περιεργο με αυτα που διαβαζω εδω.
να μειωσω η απλα ειναι μεταβατικη περιοδος?
επι της ευκαιριας ορεξη για ΚΤ ουτε κατα φαντασια!
Καλησπέρα φίλε συναμιστή !!!
Όλοι που σου απάντησαν έχουν δίκιο και μπράβο τους που βοηθάνε όπως πολλά συγχαρητήρια και σε σένα που αποφάσισες να κόψεις το ΚΤ .
Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι η μετάβαση σε πολλούς είναι από λίγο έως αρκετά δύσκολη .
Δέν υπάρχει λόγος ανησυχίας και είναι φυσιολογικό , γιατί έχει διαπιστωθεί οτι ο ατμός βοηθάει τα κατάλοιπα των προηγούμενων ημερών από το τσιγάρο να αποβληθούν ποιο γρήγορα .
Το έχουμε διασταυρώσει με 3 Πνευμονολόγους και 11-12 άτομα που είχαν πρόβλημα της πρώτες ημέρες .
Αυτή την αίσθηση υπερπλήρωσις και μπουκώματος θα αρχίσει να υποχωρεί από την τέταρτη μέρα και μετά .
Στην εβδομάδα επάνω και αφού έχει ελευθερωθεί αρκετά η αναπνοή σου ... θα καταλάβεις αν σε ικανοποιεί η ποσόστωση της νικοτίνης 9mgr/ml.
Κάτι άλλο που μπορεί να σε ενοχλήσει είναι η PG όπου έχει παρατηρηθεί δυσανεξία - μπούκωμα ή και ερεθισμό στον λαιμό , όπου το πρόβλημα λύνεται με μείωση της αναλογίας PG ή και μηδενισμός αυτής .
Φυσικά δέν θα πρέπει να κάνεις ούτε ένα κανονικό τσιγάρο .
Ότι άλλο θέμα έχεις μην διστάσεις να ρωτήσεις , θα σου απαντήσει σίγουρα κάποιος .
Καλός όρισες ....και καλό ξεμπέρδεμα με το ΚΤ .