Μερικές αρχάριες ερωτήσεις.
Ποιο δυνατό clearomizer(σε παραγωγή καπνού) είναι το CE5 ή το T2. Έχω το δεύτερο και το έχω δοκιμάσει με 2,2 και με 1,8Ohm αντίσταση. Θέλω προτάσεις για κάτι δυνατότερο του Τ2.
Καθε πότε πρέπει να αλλάζω clearomizer και αντίσταση; Αφού κατανάλωσα 10ml υγρού άλλαξα αντίσταση και καθάρισα το τανκ όσο μπορούσα για να δοκιμάσω νεα γεύση. Μου φαίνονται όλα καλά. Αν βρω μια γεύση που μου αρέσει καθε πότε πρέπει να αλλάζω αντίσταση; Ή πρέπει μήπως να το κρίνω μόνος μου όταν μειωθεί η απόδοση;
Είδα κάποια βίντεο για παρασκευή υγρών. Έστω ότι μου αρέσει μια γεύση και παίρνω αυτή τη βάση. Σύμφωνα με αυτό το μετρητή για ποσοστό αρώματος 4% χρειάζομαι 28 σταγόνες για 35 ml. Aν ρίξω τις σταγόνες απευθείας μέσα στην 35ml βάση p/vg και μετά την αφήσω 2 μέρες να "ωριμάσει" είναι έτοιμο για χρήση; Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;
Ευχαριστώ.
Τo CE5 του λινκ σου είναι πολύ ''δυνατό'' με μπολικο ντουμάνι και χτύπημα και μέτρια προς σφιχτή τζούρα. Αλλοι το φωνάζουν CE4+, Crystal κ.α... Διάβασε αν θες εδω:
e-kapnisma.gr/index.php/topic,11496.0.html
Ειναι απ' τα καλύτερα clearomizer που έχουν βγει γι' αυτό είναι και τόσο δημοφιλές (35σελ. νήμα....

)
Το κατα πόσο είναι δυνατότερο απ' το Τ2 δεν μπορώ να σου απαντήσω μιας και δεν είχα ποτέ αλλα από εμπειρίες άλλων, μαλλον είναι γενικότερα καλύτερο. Στην κατηγορία που ψάχνεις υπάρχει και το mini vivi nova που έχει κι αυτό ψηλά αντίσταση, περισσότερα ντουμάνια από το CE5, πιο αεράτη τζούρα και λίγο πιο αδύναμο χτύπημα. Το έχουν πολλά ελληνικά μαγαζιά.
Αντίσταση αλλάζεις κατα βούληση, συνήθως όταν αρχίσει και γίνεται αδύναμη και χάνει σε απόδοση. Στους CE5 και mini vivi ας πούμε βγάζεις άνετα πανω από 20ml, μερικές φορές και πάνω από 30ml ανάλογα το πόσο ''καθαρό' είναι το υγρό που ατμίζεις.