Καλησπέρα και πάλι!!
Έχω μια απορία-δυσκολία την οποία πιστεύω πως μπορείτε να μου λύσετε. Έχω ένα ego-t το οποίο έχει διαρροή εκεί που συνδέεται ο ατμοποιητής με την μπαταρία και λίγο (αρκετά λίγο) εκεί που συνδέεται το Tank με τον ατμοποιητή. Είναι σος και χρειάζομαι γρήγορα απάντηση γιατι για να το μεταφέρω, το βάζω μόνο του και το τυλίγω σε σακούλα σουπερμάρκετ μόνο του. 
Υ.Γ.: Αγοράστηκε χτες, Joyetech ego t.
Φιλικά
Για αρχή δες αν το τανκάκι έχει κουμπώσει καλα, είχε τύχει σε φίλο μου να μην το κουμπώνει και αναρωτιόταν γιατι έφευγε το υγρό!
Αν είναι όντως ego-T, πρέπει να ξέρεις ότι είναι ένα μοντέλο παλιό πια, εγκαταλειμμένο από τις περισσότερες εταιρείες και ο λόγος είναι αυτές οι διαρροές που είναι σχεδόν κανόνας για αυτόν τον ατμοποιητή.
Σαν εταιρία η Joyetech είναι από τις καλές αλλά θα σου πρότεινα να αλλάξεις ατμοποιητή με την πρώτη ευκαιρία.
Για την ώρα δοκίμασε να φυσήξεις δυνατά από πάνω, εκει που μπαίνει το τανκάκι, προς τα κατω ώστε να φύγει το έξτρα υγρό από μέσα μπας και κανείς την δουλειά σου.
Αν διαρροές γίνονται ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιείς τότε έχει πρόβλημα που δεν αξίζει να ασχοληθείς να φτιάξεις.
Κάνε την δουλειά σου σήμερα όπως όπως και άλλαξε τον από αύριο.