Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

453 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ  (Αναγνώστηκε 1963251 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kostassei

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
  • Φύλο: Άντρας
  • και αν εχω κανει το μυαλο μου μαρμελαδα
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
« Απάντηση #3060 στις: Μαρ 04, 2013, 00:36 »
Vrs5  :respect: :sign_oraios:

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #3061 στις: Μαρ 04, 2013, 01:58 »
Σκέτη βάση κάνω και δοκιμάζω μια-δυο φορές τη μέρα με γεύση να δω μπας και καταλάβω κάτι, αλλά τίποτα.  :'(

Αποσυνδεδεμένος thangeol

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Xalkida
« Απάντηση #3062 στις: Μαρ 04, 2013, 02:22 »
Επισης τον τελευταιο καιρο ( που ατμιζω με επισκευασιμους )παρατηρω οτι ο ατμος μου φαινεται αποπνικτικος ...μολις τζουραρω και παω να τον κατεβασω νιωθω κατι που μοιαζει σαν καψιμο στο λαιμο και μου φερνει βηχα  ιδιαιτερα το πρωι με τον καφε ..
ατμιζω 9mg , 50-50 (VG-PG) , 2Ω στα 6W ....αν κατεβασω τα Watt το φαινομενο ελαττωνεται αλλα δεν εχω πολυ καπνο και σχεδον καθολου αρωμα ...

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• CE3 Gianto
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα - Πειραιάς
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #3063 στις: Μαρ 04, 2013, 02:26 »
Δοκιμασε μονο VG, σε πολλους ερεθιζει λιγο τον λαιμο η PG οπως περιγραφεις. Συμβαινει και το αντιθετο αλλά πολυ πιο σπανια.

Αποσυνδεδεμένος thangeol

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Xalkida
« Απάντηση #3064 στις: Μαρ 04, 2013, 02:35 »
Με το ιδιο υγρο οταν κανω driping δεν με ενοχλει καθολου...

Αποσυνδεδεμένος agialas

• αδέσποτος
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: όπου κάτσει..
« Απάντηση #3065 στις: Μαρ 04, 2013, 02:37 »
 thangeol σε genesis εγω δεν εχω βρει το αναλογο κτυπημα..ολα τ αλλα ναι  :yes:
μπορει να φταιω εγω   :))

κατεβασε pg η βολτ το πρωι

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #3066 στις: Μαρ 04, 2013, 02:41 »
@thangeol, η PG ενοχλεί στο λαιμό πολλούς όπως και μένα, ειδικά το πρωί...
Κατέβαζε λίγο τα Volt σου το πρωί ...
Εγώ έτσι κάνω...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 04, 2013, 06:22 από zacharis1955 »

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3067 στις: Μαρ 04, 2013, 03:41 »
Σκέτη βάση κάνω και δοκιμάζω μια-δυο φορές τη μέρα με γεύση να δω μπας και καταλάβω κάτι, αλλά τίποτα.  :'(
Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά σκέτη βάση για 2-3 μέρες.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Πάτρα
« Απάντηση #3068 στις: Μαρ 04, 2013, 08:49 »
...δεν εχω δοκιμασει καθολου επισκευασιμους με mesh και σκεφτομαι να δωσω και εκει τον οβολο μου ...εχει καμια σχεση το ατμισμα τους με το driping ή θα απογοητευτω και απο αυτους και θα πανε χαμενα τα λεφτα ;

δεν εχει και πολυ σχεση ... οχι..  :nope: :nope: :nope:
καλο το ντριπινγκ..... αλλα καλυτερο το μες  ;)
δεν θα απογοητευτεις απο αυτους, οταν θα αρχισεις να μαθαινεις να κανεις καλο στησιμο  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Giannis Pap

• Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #3069 στις: Μαρ 04, 2013, 12:08 »
thangeol σε genesis εγω δεν εχω βρει το αναλογο κτυπημα..ολα τ αλλα ναι  :yes:
μπορει να φταιω εγω   :))

Δεν είναι μόνο ο ατμοποιητής από μόνος του να σου δώσει "χτύπημα" αλλά και άλλοι παράγοντες
όπως το στήσιμο, τα volts και φυσικά η περιεκτικότητα του υγρού σε νικοτίνη και VG / PG.

Προσωπικά παίρνω αυτό που θέλω ή που μπορώ με το ανάλογο στήσιμο σε Genesis αλλά τα υγρά
μου έχου νικοτίνη 18 και VG/PG 50% ή περισσότερο PG όπως το Tribeca της halo.

δεν έχω δοκιμάσει καθόλου επισκευάσιμους με mesh και σκέφτομαι να δώσω και εκεί τον οβολό μου ... έχει καμιά σχέση το άτμισμα τους με το driping ή θα απογοητευτώ

Το θέμα είναι πως με το mesh έχεις απόλυτη γεύση σε αυτό που μυρίζεις στο μπουκαλάκι, δεν ξεγελιέσαι!
Και στο dripping παρόλο που η διαδικασία είναι μάλλον ευχάριστη, μεσολαβεί φιτίλι με ότι συνεπάγεται αυτό.

Απόλυτη γεύση μόνο με Genesis και mesh όχι όμως πως οι άλλοι φιτιλάτοι ατμοποιητές δεν κάνουν ή δεν ατμίζουν σωστά, το ανοξείδωτο πλέγμα είναι ουδέτερο υλικό και αποδίδει τις γεύσεις άριστα!

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #3070 στις: Μαρ 04, 2013, 14:24 »

Αποκλειστικά σκέτη βάση για δύο τρεις μέρες, συμφωνώ απόλυτα με
Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά σκέτη βάση για 2-3 μέρες.

Επίσης, δοκίμασε την άλλη πρόταση του Kallitexnis, αυτή της καταπολέμησης του κορεσμού με χρήση όξινου υγρού(λεμόνι πχ) σαν στοματικό διάλυμμα.

Αποσυνδεδεμένος zarras

• e-medium άνθρωπος
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ιnside Ω
« Απάντηση #3071 στις: Μαρ 04, 2013, 20:06 »
ερωτηση:
σε ατμοποιητες με κεραμικο, πχ, κιλλερ κ.α. ποσο απαραιτητη ειναι η χρηση Non resistance συρματος?
τι θα γινει αν δεν μπει και ειναι ολο το συρμα με αντισταση?

το ρωταω γιατι γνωστος μου απο το φορουμ τον αγορασε και μου ειπε οτι εχει φτιαξει φυτιλοαντιστασεις
χωρις καθολου συρμα non-resistance και του παιζει οκ.
Απο οτι θυμαμαι ομως ειχε αναφερθει οτι ειναι ...σχεδον υποχρεωτικο να υπαρχει και συρμα χωρις αντισταση.

ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος stam

• once you go VV you never go back
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: χανια
  • 23 Οκτώβριου 2011 εκανα το τελευταιο μου τσιγαρο
« Απάντηση #3072 στις: Μαρ 04, 2013, 20:11 »
σου βγαζει μεταλλιλα σαν να εχεις hotspot...ο φιλος σου ισως να μην το καταλαβαινει αν εχει εντονο αρωμα κ δεν δινει πολυ σημασια...
στον killer συγκεκρημενα δεν ξερω τι ακριβως παιζει γιατι δεν εχω αλλα σε αλλους που εχω δεν γινετε χωρις νον...αν συρμα με αντισταση δεν ακουμπαει καπου σε φυτιλι-mesh  τοτε βρωμαει..εμενα προσωπικα με πιανει το στομαχι μου απο την βρωμα

Αποσυνδεδεμένος zarras

• e-medium άνθρωπος
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ιnside Ω
« Απάντηση #3073 στις: Μαρ 04, 2013, 21:24 »
και εγω την ιδια αισθηση εχω σταμ, απλα λογω noobioσυνης ειπα να ρωτησω μπας και μου εχει ξεφυγει κατι,

σε οτι αφοτα το hot spot ναι ειναι σαν να εχει πεθανει κουναβι μεσα στον ατμοποιητη  :-[

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Σφαγείο
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #3074 στις: Μαρ 04, 2013, 22:04 »
Να ρωτησω κι εγω κατι .... ατμιζω σχεδον 2 μηνες , εχω δοκιμασει clearomizer,cartomaizer, επισκευασιμους ( internity) και το μονο που με ικανοποιει σε γευση ,ντουμανι και χτυπημα ειναι το driping σε ενα 501 ...δεν εχω δοκιμασει καθολου επισκευασιμους με mesh και σκεφτομαι να δωσω και εκει τον οβολο μου ...εχει καμια σχεση το ατμισμα τους με το driping ή θα απογοητευτω και απο αυτους και θα πανε χαμενα τα λεφτα ;( δεν μπορω την γευση που δινει το φυτιλι , νομιζω οτι αλοιωνει την γευση των υγρων , το ιδιο υγρο το ατμιζω με τον επισκευασιμο και μετα με  driping και ειναι η μερα με την νυχτα ...μεχρι και φυτιλι με γαζα εφτιαξα , δεν λεω καλυτερη γευση αλλα με το driping καιμμια σχεση)

Με meshάτο ατμοποιητή αποκλείεται να μην ικανοποιηθείς , ιδίως στον τομέα της γεύσης... Αν ομως πραγματικά είσαι φανατικός του dripping και απλα θες μεγαλύτερη αυτονομία πρέπει να ψάξεις για κανένα ufs σαν κι αυτο  :  http://www.avidvaper.com/amp-tank/

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 2615 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 35 3832 Τελευταίο μήνυμα Απρ 25, 2025, 19:26
από ThioVag
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 394969 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 378127 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 263437 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 726285 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 265720 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 688002 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 878 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1779 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22834 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2777 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63