Γεια σας και από μένα
, καλώς σας βρήκα,είμαι ο Φάνης, 32 ετών και μένω στην Κω. Παντρεμένος, πατέρας ενός αγοριού 2 ετών.
Καπνιστής από τα 17 μου .
Έκανα 2 φορές την προσπάθεια να κόψω το κ.τ, αλλά όπως φάνηκε δεν ήμουν έτοιμος!!
Μέχρι και την Κυριακή 3 του τρέχοντος μήνα κάπνιζα 10-12 τσιγάρα ημερησίως για τα τελευταία 2,5 χρόνια,(μόνο σε εξόδους έφτανα το πακέτο, σπάνια δηλαδή) Την επομένη το πρωί παρέλαβα το πρώτο μου η.τ ,το οποίο άντεξε μόλις 5 μέρες
, από δικό μου λάθος
. Κλώνος του Οv@le e_ _ps ήταν. Από αυτές τις 5 μέρες οι εντυπώσεις μου για τον ατμό ήταν πολύ καλές, το υγρό ήταν 0% με γεύση καπνική Mar_ _ _ ro!
Τώρα είμαι στη φάση ψαξίματος για νέο η.τ!!! είμαι χωρίς Κ.Τ 8-9 μέρες και είμαι καλά !!
Έχω ένα κλειστό πακέτο (κ.τ) σε σημείο που το βλέπω συνέχεια, και όμως αντιστέκομαι!!
Σκέφτομαι να πάρω έναν CE5 με κεραμικό,και μια 650mAh!!!
Ελπίζω να μην σας κούρασα, και πάλι καλώς σας βρήκα !!!!
Καλωσόρισες Φάνη και συγχαρητήρια για την απόφαση διακοπής του καπνίσματος!
Όπως και εσύ έτσι και όλοι εμείς από κάπου αρχίσαμε.
Στην αρχή φαίνονται όλα λίγο μπερδεμένα αλλά με τον καιρό θα κατασταλάξεις στον εξοπλισμό (μπαταρία & ατμοποιητή) και σε διάφορα υγρά.
Προσπάθησε να δοκιμάσεις όσες περισσότερες γεύσεις μπορείς για να βρεις κάποια που θα σε γεμίζει και που δε θα έχεις ανάγκη πλέον το κ.τ.
Μου κάνει εντύπωση όμως που τα κατάφερες αυτές τις 8-9 μέρες με 0% νικοτίνη..
Θα πρότεινα να δοκιμάσεις τα υγρά που σου αρέσουν και με νικοτίνη (για το στερητικό σύνδρομο..) από 6mg έως και 18mg και να δεις ποιο σου κάθεται καλύτερα στον λαιμό και στον οργανισμό σου..
Αν από την άλλη η επιλογή του να ατμίζεις μη-νικοτινούχα υγρά είναι εσκεμμένη και αντέχεις, τότε τα συγχαρητήρια μου και για αυτό!
Καλωσόρισες και πάλι και μην ξεχνάς οτι αυτό το forum είναι μία ατελείωτη και πλήρης πηγή πληροφόρησης για όλα όσα αφορούν το ΗΤ και αν υπάρχει κάτι
που δεν καταλαβαίνεις ή που χρειάζεσαι βοήθεια, μη διστάσεις να ρωτήσεις!