Λοιπόν ήμουν και εγώ lurker εδώ και κάμποσο καιρό αλλα δεν τη παλέυω αλλο.
Εν τάχει, η ιστορία μου είναι η εξής:
Άρχισα το νοέμβριο (στο στρατό!) με ένα ego-t. Πηγαινα καλα για 2.5 μήνες αλλα ο άτμο χάλασε και ενώ αγόρασα άλλους δύο (εναν τύπου ego-t και έναν τύπου ego-w) ήταν και οι δύο άχρηστοι και μετά απο δύο τζούρες τους πέταξα οπότε γύρισα πίσω στο στριφτό. Στην άδεια εσκασα κανα 100άρι και πήρα πολύ πράμα και πάλι πήγα καλά για κανα δίμηνο αλλα κάτι με χάλασε πάλι και το σταμάτησα. Τώρα που απολύθηκα έσκασα πάλι γύρω στα 150 σε ατμο, υγρά βάσεις αρώματα κτλπ και 5 βδομάδες τώρα πάω "καλούτσικα". Την κυριακή έκανα ρεκόρ 22 μέρες "καθαρός" το οποίο και γίόρτασα με 3 τσιγαράκια...
Γενικά έχω ξoδέψει σίγoυρα πάνω απo 300-350 ευρώ, πρέπει να έχω δoκιμάσει σχεδoν τoυς μισ0υς ατμoπoιητες oι μισoί εκ των oπoιων φάγαν πoδι μετά απo μερικές τζoύρες (100 ευρώ πεταμένα σε άτμo σίγoυρα), πoλλά υγρά και έχω περάσει απo διάφoρες φάσεις (υπoθέτω ξέρετε: είναι τελειo!, είναι μέτριo, είναι αηδία, πoυ πήγε η γέυση?, δουλεύει καλά αυτος ο άτμο?,ήταν τοσο αθλειο πάντα η κάτι πάει στραβά τώρα?,μήπως απλώς χάνω το καιρο μου και τα λεφτά μου?) και τώρα είμαι σε μια ντεμί φάση.
Έχω πολλές απορίες και δεν ξέρω τι να πρωτορωτήσω:
Ψαχνομουν για κατι πολυβολτικο και το φθηνοτερο ήταν ένα πολυβολτικό USB passthrough απο το ατομαιζερ.γρ αν ξέρετε. Το πήρα λοιπόν και δεν έβλεπα ουσιαστική διαφορά. Έφτιαξα λοιπον ένα πρόχειρο κύκλωμα:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/vKPZ_3cIDl02LaqS5iEipmspGCxtDJT_etZdtBQZVfk?feat=directlinkκαι είδα οτι στα 4.8 volt έδινε 1.1αμπ μάξιμουμ (η συνολική αντίσταση ήταν 3,5 ) ενώ έπρεπε να δίνει περίπου 1.35. Για κάποιο λόγο δεν μπόρεσα να κλέισω το κύκλωμα με την στανταρ μπαταρία γιατί αυτή έκλεινε όταν έκανα την επαφή
Αρά: Έχει πάρει κανείς αυτο το πολυβολτικό? Αν ναι τι εντυπώσεις έχετε? Ξέρει κανείς πόσο ρεύμα μπορέι να δώσει το USB? Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντάπτορας απο πρίζα σε USB που μπορεί να δώσει πολύ ρεύμα? Έχει κάνει κανείς πειράματα με αμπερόμετρα να δεί τι ρεύματα δίνουν τελικά οι πηγές? Τι να την κάνω την τάση αν δεν δίνει ρεύμα?!
Επίσης αφού αυτό δεν μου κάνει, λέω να πάρω ενα ego twist η ένα lavatube mini. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά? Το λάβα το βρίσκω σε πακέτο 85 δολλάρια με αποστολή. Μπορώ να βρώ κάτι καλύτερο? Το μίνι έχει v 1.5 όπως το μεγάλο? Θέλω τα 3.5 αμπ και την ένδειξη της αντιστασης και με χαλάει που δεν τα έχει. Αν υπάρχει που το βρίσκω και πώς το ξεχωρίζω απο το v 1 ?
Επίσης υπάρχει τρόπος να δοκιμάζω υγρά αρώματα ατμο κτλπ πρίν τα αγοράσω? Αυτή η κατάσταση με τα πεταμένα λεφτά έχει ξεφύγει τελείως εκτός ελέγχου...
Αυτά είναι ένα μικρό δείγμα απο τις απορίες μου, δεν ακούμπησα κάν τους επισκευάσιμους! (έχω έναν φτηνό κινέζικο αλλα δεν έχω κάτσει να τον φτιάξω μιας και δεν εχω βρεί αυτο το κατσαβίδι της tinker bell που χρειάζεται... όπως ήρθε ψιλοάχρηστος είναι, μόνο για λίγο dripping κάνει )
ΥΓ: Είμαι άσχετος απο forum και δεν είμαι σίγουρος αν το post είναι καλά έδώ και ποιοί το διαβάζουν, ελπίζω να μην κάνω βλακεία, θα τα μάθω σιγά σιγά