Είμαι στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου τους τελευταίους 2 μήνες.
Πήρα το πακέτο της Giant και αν και οι ατμοποιητές τους είναι είναι καλοί, προσωπικά δεν με κάλυψαν για πολλούς λόγους (οι σημαντικότεροι ήταν οι δυσχρηστία στο γέμισμα και η ικανότητα του να ελέγχεις το πότε αδειάζει το cartomizer) και έτσι γύρισα στους EGO Clear από τους οποίους είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζω τους C5.
Ένας από τους σημαντικούς λόγους που σταμάτησα να καπνίζω ήταν ότι στο τέλος της ημέρας ένοιωθα ένα περίεργο μούδιασμα / μυρμήγκιασμα στην γλώσσα μου (προφανώς από την πολύ πίσσα και νικοτίνη).
Ξεκινώντας το η.τ. με τα έτοιμα υγρά (στην αρχή flavor art και στην συνέχεια planB) αυτό το μούδιασμα εξαφανίστηκε αμέσως (είχα δοκιμάσει αρκετές γεύσεις από καραμέλα, φράουλα, virginia blend, pom blue, fruit feast κ.λ.π) από 8 εώς 18mg (είχα καταλήξει στα 18mg) και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Μετά τον πρώτο μήνα όμως αποφάσισα να ατμίζω DIY.
Για βάση χρησιμοποιώ το Balanced 20MG και το Balanced 0MG, από τότε όμως ξανάρχισα να έχω το ίδιο πρόβλημα.
Στην αρχή πίστεψα ότι τα 18mg νικοτίνη είναι σε διαφορετική κλίμακα από αυτή του έτοιμου ως πότε μείωσα σταδιακά την νικοτίνη προσθέτοντας κάθε φορά περισσότερο μηδενικό αλλά μπορώ να πω (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν υπάρχει διαφορά, ίσως και να νοιώθω το πρόβλημα λίγο ποιο έντονα)
Τα υγρά τα φτιάχνω με το μάτι, ως πότε στο μπουκάλι των 20ml βάζω 1 δάχτυλο νικοτίνη και το υπόλοιπο το γεμίζω με μηδενικό (+ 20χ3 σταγόνες φουντούκι,καπνός και cinnamon cookies αντίστοιχα)
Σκέφτομαι να κρατήσω την PG/VG νικοτίνη όπως έχει και να αλλάξω το μηδενικό σε σκέτο PG ή VG.
Όποια συμβουλή/άποψη ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.
Μιχάλης.