Καλημέρα, κατ' αρχήν μπορείς να γεμίζεις τα tanks με το αγαπημένο σου υγρό και να τα κουμπώνεις με την τάπα σιλικόνης. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιείς συγκεκριμένα tanks για συγκεκριμένα υγρά για να αποφεύγεται η εναλλαγή γεύσης.
...
Αυτό με την τάπα σιλικόνης δεν το σκέφτηκα καθόλου!

Λογικό και πρέπει να αποφεύγονται οι όποιες διαρροές.
Αυτή τη στιγμή έχω 3 tanks εν χρήση και το καθένα έχει ένα από τα υγρά που έχω έως τώρα. Παρεμπιπτόντως, κατά την αλλαγή tank, αφού βγάλω το ένα και πριν βάλω το επόμενο, πατάω το κουμπί της μπαταρία 2-3 φορές και για 1-2 δευτερόλεπτα σαν ένα μπακαλίστικο dry burning και βλέπω ότι βοηθάει για να μην μπλέκονται οι γεύσεις. Τώρα, τι ζημιά μπορεί να κάνω στον ατμοποιητή...
...Το υγρό δεν χρειάζεται ανακίνηση για το λόγο ότι η ανάμειξη του είναι ομοιόμορφη.
Η θέση του η.τ. δεν παίζει ρόλο αρκεί να προστατεύεται η μπαταρία σύμφωνα με τις προδιαγραφές της όπως μακρυά από πηγές θερμότητας - παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο-υγρασία κλπ. 
Άρα απλά βάζω το υγρό και δεν ασχολούμαι άλλο.
Με την μπαταρία όλα ok.
...
Έχω τη θήκη στην οποία είχα μέσα: Μπαταρία φορτισμένη, σετ κώνο-κεφαλή-άτμο, φορτιστή usb και 7 τανκ σε 4 διαφορετικά χρώματα (μπλε-διάφανο-μάυρο-smoky) με διαφορετικές γεύσεις ανά χρώμα, συν το 8ο τανκ στο σετ εκτός θήκης.
...
Μάλιστα. Ωραία. Και τα tanks τα έβαζες έτσι χύμα μέσα στη θήκη;
...
Η θήκη βολεύει απίστευτα για τέτοια θέματα και με 7ml κάβα συν 1 στο ητ σου μάλλον βγάζεις σχεδόν 2 μέρες.
Εγώ βγάζω 5-6 μέρες!

Μέχρι να μπω στις εναλλακτικές, ...
Τι εννοείς;