Γεια σας και απο εμενα.. νεος οπως θα καταλαβετε..
Δανειστηκα ενα NATURA EGO-T για να δοκιμασω κι εγω το "ηλεκτρονικο τσιγαρο" αλλα δεν εχω υγρο και θελω να ρωτησω αν πρεπει να αγορασω αποκλειστικα απο καταστημα της συγκεκριμενης εταιριας (που δεν το νομιζω απ'οτι ειδα και σε αλλα Θεματα) ή αν μπορω να χρησιμοποιησω και απο αλλου.
- απο που λοιπον μπορω να προμηθευτω τετοια υγρα (που να ταιριαζουν στο δικο μου προιον/μοντελο)? Καταστηματα, περιπτερα, τι ειδος ζηταω, κλπ... Σιγουρα θα καταλαβατε για να με κατατοπισετε... (μενω Αθήνα-Περιστέρι)
- και για να γνωριζω οταν θα παω να αγορασω, ποιες οι τιμες τους περιπου?
Ευχαριστω και καλως σας βρηκα!
.......για αθηνα εδω και ιντερνετ εδω
μπορείς να βάλεις ότι υγρά θέλεις από όποια εταιρεία θέλεις!!! δεν τίθεται θέμα συμβατότητας.... 
υπάρχουν άπειρα καταστήματα πλέον στην αθήνα που μπορείς να βρεις διαφορετικές μάρκες.. ξάψε στους πίνακες των εμπόρων στο φόρουμ μας!! 
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,22.0.html
Καλώς ήρθες!!! 
Ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση παιδια!
Επισκευθηκα ενα καταστημα της Natura στο Περιστερι που ειναι κοντα μου
(πολυ ευγενικη και πολυ εξυπηρετικη η κοπελα!) και δοκιμασα καποιες γευσεις.. ηταν της FlavourArt (απ'οτι ειδα στην επιγραφη).. Ή εγω τα φανταζομουν λιιιγο διαφορετικα τα πραγματα ή φταιει το γεγονος οτι αλλαζαμε γευσεις μεσα στο ιδιο "δοχειακι-πιπακι" και διαφορετικα "δοχειακια-πιπακια" στον ιδιο ατμιστη χωρις καθαρισμα ενδιαμεσα με αποτελεσμα να μπερδευονται οι γευσεις...

Δεν ξερω αν το σκεφτομαι σωστα. Παντως δεν καταλαβα κατι ιδιαιτερο κατι ξεχωριστο με καθε γευση και δεν μου πολυαρεσαν στο στομα μου. Η εκαστοτε γευση ηταν και με διαφορετικη περιεκτικοτητα νικοτινης, οποτε αποκλειουμαι και το ενδεχομενο να μην μου αρεσε κατι λογω πολλης ή λιγης νικοτινης.
Προς το παρον δεν πηρα τιποτα.
1) ....
και εχω την απορια: υπαρχει, μηπως, περιπτωση, υγρα/γευσεις αλλης μαρκας, να μου "κατσουν" καλυτερα?!?
2) Καταστηματα που να δειγματιζουν και να μπορεις να δοκιμασεις, στα Δυτικα Προαστια? Γνωριζει καποιος? (εκτος αν ενημερωθω μεσω τηλεφωνου σε οποια δω οτι με βολευουν)