Χολααααααα....αν μπορει να με καλυψει καποιος συνατμιστης,νεος η παλιος,στις εξης αποριες μου...εχω εναν DCT ,η μαρκα δεν πιστευω να παιζει ρολο γιατι ουτε συ αλλως ενα κοινο πλαστικο τανκ, ντριπ και καρτο οπως τα περισσοτερα εχει :
1. Τα καρτο τα εχει βρασει κανεις,και αν ναι συνισταται? Ή ενα απλο φυσημα βοηθαει στην συντηρηση και επεκταση ζωης του ?Δεδομενου οτι κοστιζουν 3 ευρω και δεν θα βαλω και μαυρη πλερεζα αν παρω καινουργιο...
2. Ολα τα ανταλλακτικα καρτο της αγορας ,δικτυακα και μη, ειναι τα ιδια ?Στα περισσοτερα σαιτ δεν αναγραφονται εταιρειες παραγωγης ουτε σε ποσα ομ πρεπει να δουλευουν (εδω μπορει να λεω και πα...ριες διορθωστε με)
3.Λογικα σαν ντουαλ κοιλ θα καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια σε σχεση με αλλους ατμοποιητες,χρειαζεται ομως συγκεκριμενου τυπου mah μπαταριας να αποδωσει σωστη γευση ?
4.Μετα απο μια βδομαδα και λιγοτερο ατμισματος παρατηρησα οτι δεν δινει καθολου γευση ,ξεραινεται ο λαιμος μου και ο ατμος ειναι κρυος σε σχεση με το ξεκινημα,παρολο που ανα 2ημερο φυσουσα και σκουπιζα το καρτο.Αρχισε το καρτο να τα παιζει και πρεπει να τον σουταρω ή υπαρχει και αλλος παραγοντας ?
5.Η μπαταρια ενως η.τ φανταζομαι οτι θα εχει πτωση στην αποδοση του με την παροδο του καιρου και αναλογως την χρηση.Παρολο την καθημερινη και τακτικη φορτιση του,ειναι λογως αυτος να αλλαξει ή πεσει και η αποδοση του ατμοποιητη ?
Αυτα τα ολιγα εξαρχης,σας δινω το ελευθερο να με βομβαρδισετε με λινκς του φορουμ αν εχουν ηδη δοθει απαντησεις στις αποριες μου,και σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα.Αστα λα πλαγια