Και ναι, όντως από σήμερα το πρωί έχω στο χέρια μου το πρώτο μου ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Πήγα στο κατάστημα του Ζωγράφου της Nobacco έχοντας στο μυαλό μου, μετά από όλο το διάβασμα στο φόρουμ, τον Giant (κυρίως λόγω usb passthrough). Πολύ εξυπηρετική η κοπέλα, μου έδειξε όλα τα είδη (μόνο το ego δεν είχε) και τελικά κατέληξα στον Giant-S. Δεν ξέρω, ο Giant μού φάνηκε τεράστιος για πρώτη επαφή, θα μου ήταν πολύ δύσκολο να τον συνηθίσω να τον ατμίζω στο δρόμο ή γενικά εν κινήσει. Εχω την εντύπωση ότι ο Giant είναι όταν πλέον είσαι κανονικός ατμιστής και αράζεις σπίτι σου να απολαύσεις - σαν να ανάβει ένας καπνιστής πούρο ή τσιμπούκι
Οπως και να χει, το πακέτο είχε μέσα 1 μπαταρία και 2 ατμοποιητές, πήρα και 1 δεύτερη μπαταρία και έναν ακόμη ατμοποιητή και δοκίμασα και διάφορα υγρά, τελικά πήρα δοκιμαστικά δύο, ένα virginia και ένα turkish blend.
Παρότι είμαι γενικά δύσκολος με τα νέα πράγματα και καθόλου καλός στα ''μαστορέματα'', όλα πήγαν οκ, τον γέμισα κανονικά και τώρα σας γράφω πίνοντας καφέ και ατμίζοντας. Εχει λίγο παράξενη γεύση, αλλά υποθέτω ότι είναι η πρώτη επαφή και μέχρι να ''στρώσει'' ο ατμοποιητής. Αλλά είμαι ευχαριστημένος και αποφασισμένος να το παλέψω και να εγκαταλείψω το κ.τ.
Μια ''χαζη' ερώτηση.

Τώρα που δεν έχουμε τασάκια, πού και πώς το αφήνετε το τσιγάρο; Τώρα που πληκτρολογώ το έχω δίπλα μου ξαπλωμένο, νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου να το έχω όρθιο;
Α, και κάτι ακόμη επειδή μου έμεινε η απορία, το ego, σε σχέση με το giant-s, είναι μεγαλύτερη ή μικρότερο;