Καλημερα σε ολους
Ξεκινησα πριν μια εβδομαδα το ατμισμα και ολο προβληματα μου προκυπτουν. Πηρα ενα freeline (ego t style 900 mah μπαταρια) με clearomizer για αρχη αρκετες διαροες απο την βαση αλλαχτηκε, μετα πηρα giant s τρεμοσβηνε το φωτακι στην μπαταρια και εβγαζε μηδεν καπνο, αλλαχτηκε παλι σημερα με αλλο giant s παλι τα ιδια τα πρωτα 5 λεπτα οκ τωρα τρεμοσβηνει παλι το φως.
Πηρα ενα nobacco dct tank 3,5 ml ελαχιστη γευση ελαχιστο χτυπημα ζεσταινοταν το επιστομιο
Clearomizer ce2 στυλ want τα ιδια (γευση χτυπημα)
Ολα τα παραπανω τα δοκιμασα με nobacco virginia/tobacco
Μεσα σε μια εβδομαδα χαλασα 2 20 ml μπουκαλακια πιστευω καπνισα το 40% τα αλλα διαροες και χαμενα υγρα απο επιστροφες ατμο. Πηρα ενα E natura υγρο virginia 18 mg αναγουλα απο την φαρμακιλα.
Αποτελεσμα ειμαι στο τσακ η να το πεταξω η να βαλω το χερι πιο βαθεια και να παω σε καποιο μηχανικο mod με Α2 ατμο (αν ποτε στοκαρει ο Τουρκος).
Εχω αρχισει να το θεωρω μεγαλη απατη το ολο θεμα.
Καλά, βρε, τι του λέτε του παιδιού;
Οντας αρχάριος έπεσε σε περίπλοκα εργαλεία και δεν τα κατάφερε.
Κι εσύ του λέτε να πάει σε ακόμη πιο περίπλοκα;
Διονύση, για αρχή (και όχι μόνο) πάρε κάτι απλό, αξιόπιστο και οικονομικό.
κάρτο 510d ή τανκάκι 510Τ. Oλα σε LR 2 ομ το πρώτο, 1.8 το δεύτερο.
Γεμίζεις, ατμίζεις, ευχαριστιέσαι, προβλήματα και διαρροές τίποτα, όταν χαλάσουν τα πετάς. Ταιριάζουν με την ego μπαταρία σου.
Αφού δε σου ταίριαξαν τα μεγάλα για αρχή, ξεκίνα έτσι να τους πάρεις τον αέρα και μετά ψάχνεσαι για ότι άλλο.
Τώρα για τα υγρά, μη στεναχωριέσαι, θα μάθεις να φτιάχνεις μόνος σου και θα σου βγαίνουν 10-12 ευρώ τα 100μλ.
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ατμιστική βάση στα mg νικοτίνης που ατμίζεις και ένα μπουκαλάκι άρωμα, να ρίχνεις 1-2 σταγόνες ανά μλ. Το έχει η zerobacco