@scorpio97 Αγαπητή, οι αντιστάσεις που χρησιμοποιείς πόσα βατ λειτουργίας προτείνουν; Επίσης, ποιον ατμοποιητή χρησιμοποιείς συγκεκριμένα; Το μοντέλο ατμοποιητή και τις αντιστάσεις που χρησιμοποιούμε τα δηλώνουμε πάντα,γιατί ποικίλει η αντιμετώπιση ανάλογα τον ατμοποιητή. Σε ρωτάω γιατί eleaf, είναι μάρκα όχι μοντέλο

Τώρα, 1) προσπάθησε να μην τραβάς πάνω από 2 συνεχόμενες τζούρες γιατί θα την κάψεις την αντίσταση νομοτελειακά 2) σιγουρέψου οτί στην αρχή πριν την βάλεις βρέχεις το βαμβάκι με υγρό από τις πλαινές τρύπες κ ρίχνεις κ δυο σταγονίτσες από πάνω για να μην σου καεί από την πρώτη τζούρα.
Τέλος, το να κατεβάσεις την νικοτίνη δεν λέει κάτι. Δεν σε βλάπτει η νικοτίνη, αλλά η πίσσα και εκατοντάδες άλλες ουσίες στο τσιγάρο, και όποιες (αν υπάρχουν) στο ατμιστικό υγρό. Αν πάρεις υπόψιν πως κατεβάζοντας νικοτίνη απότομα μάλλον έχεις ανάγκη να αυξήσεις την κατανάλωση, πιο πολύ κακό κάνεις. Watt νομίζω πρέπει να ανεβάσεις, οπωσδήποτε
Edit: Είχα ξαναπεί πως πρέπει να γίνει κάτι σχετικά με τα μαγαζιά και τον μύθο των 4,κάτι volt. Τα χτυπήματα είναι πολλαπλά. 1ον σχεδόν για όλους τους νέους ατμιστές που απευθύνονται σε μαγαζιά- αλυσίδες συνεχίζει να είναι το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν. 2ον) Τις προάλλες μιλούσα με πατέρα φίλου μου, ιδιοκτήτη μαγαζιού με Η/Υ που έφερε και η/τ, ο οποίος μισοκάπνιζε- μισοάτμιζε και μου έβαλε το γνωστό χέρι, λέγοντας πως
«έχει περάσει σεμινάριο και ξέρει» 3ον) η απάντηση του ΣΕΕΗΤ στην έκθεση , πως διοργανώνει σεμινάρια για επιμόρφωση υπαλλήλων σε συνδυασμό με βίντεο σαν κι αυτό
(σημειωτέον είναι η πρώτη πηγή που έρχεσαι σε επαφή στο internet όταν κάνεις την αντίστοιχη ερώτηση "πόσα watt").
Όλα αυτά μου λένε πως μάλλον η ίδια κατάσταση κυριαρχεί και κάτι πρέπει να γίνει. Προφανώς, και βολεύει να λένε αυτή την παπάτζα για να διασφαλίσουν οτί ο άλλος δεν θα πάρει καμμένο και να φύγει ο μπελάς απο το κεφάλι τους; Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει. Nobacco, alter ego έχουν διώξει ήδη αρκετό κόσμο από το άτμισμα. Λες και δεν φτάνει το ξεστοκάρισμα ego μέχρι και σήμερα, η πώληση starter kit 100 ευρώ κλπ. Δεν γίνεται ένα φόρουμ με ερασιτέχνες και λίγα μαγαζιά, που ασχολούνται από το να σου στήσουν τον επισκευάσιμο μέχρι να σου φτιάξουν υγρό και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, να σώζουν συνεχώς την κατάσταση, για να βγαίνουν κάποιοι να σου το παίζουν και μούρες ότι φροντίζουν για την δημόσια υγεία. Πλατείασα λίγο, αλλά δεν νομίζω οτί είμαι και εντελώς off topic