Ως νέος ατμιστής θα πρότεινα να ξεκινήσεις με κάτι απλό και φτηνό για να δεις κατ' αρχάς ότι μπορείς να ανταλλάξεις τον τρόπο που παίρνεις νικοτίνη σε σχέση με το κανονικό τσιγάρο.
Υπάρχουν πάρα πολλά "αρχικά πακέτα" υποψηφίων νέων ατμιστών, αλλά ουδεμία σχέση με τα σύννεφα που λες -ή δεν θα έπρεπε να έχουν σχέση-.
Άλλος τρόπος ατμίσματος για παραγωγή σύννεφων, άλλος τρόπος για μετάβαση απο κ.τ. στο η.τ. και άρα για νεο ατμιστή.
Εγώ ξεκίνησα πριν 3 χρόνια με ένα τσιγάρο τύπου "στυλό".
Πρώτα και κύρια γιατί δεν ήξερα αν είμαι σε θέση να παρατήσω την διαδικασία του στριψίματος τσιγάρου -που όπως και να το κάνουμε είναι κάτι-, και -κυρίως αυτό- γιατί ως συνηθισμένος να παίρνω τζούρες πρώτα στο στόμα και μετά να την κατεβάζω θα προσομοίωνα τον τρόπο που κάπνιζα και θα ήταν πιο "εύκολη" για εμένα η μετάβαση.
Άρα, εγώ σου προτείνω να ξεκινήσεις έτσι.
Για σύννεφα κλπ, μπορείς να το δεις αφού αποφασίσεις πως το η.τ. είναι για εσένα και σου καλύπτει την ανάγκη για πρόσληψη νικοτίνης.
Υγρό, μόνο με δοκιμή δική σου να αγοράσεις. Αυτό που αρέσει σε εμένα μπορεί να σου φαίνεται αηδία και το αντίστροφο.
Επίσης να το δοκιμάσεις σε παρόμοιο -αν όχι ίδιο- στυλ η.τ. που θα αγοράσεις ώστε να έχεις άποψη πως θα είναι η γεύση του.
Φυσικά αυτή είναι η δική μου γνώμη.
Αν επιμένεις να αποζητάς σύννεφα και άλλα ωραία τέτοια, μπορείς να βρεις φυσικά το κόστος δεν έχει σχέση με το "αρχικό πακέτο" αλλά απαιτείται -χωρίς να είναι υποχρεωτική- και μια κάποια εμπειρία.
Εν τέλει, σε υποψήφιο νέο ατμιστή η συμβουλή μου είναι ότι έγραψα στην αρχή.
[member=21158]scorpio197[/member] ΑΝ καταναλώνεις 30 ml σε 3 ημέρες, τότε καλά κάνει και σου βγάζει καμένο. Θέλει έτσι και αλλιώς στα 30ml -μην σου πω και νωρίτερα, ή όταν σου βγάλει καμένο πράγμα που το κάνει δλδ, δεν έχεις παράπονο- η αντίσταση. Άποψή μου φυσικά αλλά θυμάμαι σε τόσο την άλλαζα και εγώ όταν είχα ξεκινήσει.