Χλωμό το βλέπω Cruiser.
Αν κάνετε μία γρήγορη έρευνα online θα δείτε ότι το άτμισμα αντιμετωπίζεται σαν το τσιγάρο ή σαν τα nicotine patches ή τις τσίχλες νικοτίνης, πράγμα το οποίο προφανώς δεν ισχύει, καθώς μπορείς να πάρεις υγρό χωρίς νικοτίνη, όπως και χωρίς PG σε περίπτωση που παίζει αλλεργία.
Όσο για τις άλλες ουσίες που δημιουργούνται με το ηλεκτρονικό (φορμαλδεϋδη κτλ), αυτό ήταν η αφορμή για να γράψω στο φόρουμ γιατί νωρίτερα διάβασα το σχετικό άρθρο και πάνω στην κουβέντα με συγγενή-φανατικό άτμιστη μου το πρότεινε.
Αυτό στο οποίο συμφωνούν όλα τα άρθρα που έχω διαβάσει για τον θηλασμό σε σχέση με το τσιγάρο, είναι ότι τα οφέλη του θηλασμού είναι τόσα πολλά που υπό μία έννοια προτιμότερο είναι να κρατήσεις μία συντηρητική ισορροπία σαν αυτή που σας περιέγραψα παρά να έχεις να αντιμετωπίσεις τη στέρηση και/ή να αναγκαστείς να διακόψεις τον θηλασμό.
Ακολουθώντας αυτό το σκεπτικό και διαβάζοντας ότι το άτμισμα είναι 95% λιγότερο βλαβερό -κάπως το διάβασα σε ένα άρθρο σας- κάποιος πολύ εύλογα θα συμπεράνει ότι είναι προτιμότερο από το κάπνισμα.
Αυτά είχα στο μυαλό μου λοιπόν όταν έγραφα το πρώτο μου ποστ εδώ. Ότι θα ήταν πολύ λογικό να έχουν γίνει έρευνες πάνω στο θέμα, που θα μας γλύτωναν από προβληματισμό και από παγωμένες βεράντες τον χειμώνα.