λοιπον θελω βοηθεια... οπως εχω αναφερει εχω istic pico 75w με melo 3 mini
εχω βαλει τριτον 1.8ω..
με τα πολλα πολλα επειδη δν με γεμιζε σε χτυπημα λαιμου (εχω κανει με 6αρα νικοτινη και 8αρα νικοτινη), πηγα απο το καταστημα στην κηφησια εν ονοματι atmosfaira..
τους ζητησα υγρο 70pg/30vg και δεν ειχαν με τα πολλα πολλα ζητησα βοηθεια τι μου προτεινουν για να χω χτυπημα στον λαιμο..
1. μου προτειναν υγρο με 12αρα νικοτινη και πηρα της λαμδα που ενιωθα χτυπημα
2. μ ειπαν οτι ο τριτον απαγορευεται να μπαινει στον melo 3 mini γτ απλα δεν μπαινει καλα... τους απαντησα οτι χωρα μια χαρα και η απαγορευση του τριτον σε αλλη μαρκα ειναι για εμπορικους και μαρκετινγ... ο πωλητης βεβαια δεν δεχτηκα την αποψη μου, κλαιν..
3. μου προτειναν το οποιο αγορασα ανταπτορακι που πανω εκει βιδωνεις το πανω μερος της αντιστασης (αν καταλαβα καλα) και εχω τωρα της eleaf στα 1.5..μου ειπε ο τυπος οτι ο ανταπτορας ειναι εφορου ζωης φαση και απλα θα αλλαζω το πανω μερος
4. ολα αυτα γτ ηθελα χτυπημα και τσιγαρισιο..
5. βλεπει την αντισταση που ειχα τριτον και μ λεει θελει αλλαγη κοιτα μ λεει ειναι μαυρη, ειναι σιγουρα 10 μερες ετσι καμμενη.. του λεω μαστορα 10 μερες ειναι που εχει μπει τεσπα.
το ερωτημα μου ειναι
1.με πιασανε κοτσο με την αγορα που εκανα του ανταπτορα που μ πλασαρε; σκεφτειται οπως ειναι η αντισταση σαν να λειπει το πανω μερος και εκει βαζεις ενα μικρο τσουτσουνι..
2. πως λεγεται αυτο το αναλωσιμο ωστε να το παραγγελνω απεξω για να μην δινω 3 ευρω;
3. αποτι κτλβ για να χω χτυπημα στον λαιμο δν πρεπει να κανω συνεχει η.τ. γτ συνηθιζει ο λαιμος και δεν χτυπιεται απο τν νικοτινη