Καλησπερα,
! Ξεκινησα ατμισμα 1 χρονο πριν αλλα πιο φανατικα 2-3 μηνες τωρα. Σκοπος να ελλατωσω το καπνισμα, οπου εχει επιτευχθει
Εχω λαβει απεριοριστη βοηθεια απο το φορουμ εδω για την 1η μου αγορα σετ αλλα και για ετοιμα υγρα και για υγρα DIY και φτιαξιμο αντιστασεων και πολλα ακομη. Ωστοσο τωρα στην δυσκολη στιγμη εγγραφηκα ως μελος και ζητω βοηθεια εδω μιας και δεν μπορω να δημιουργησω θεμα ακομη. Σε μια συντομη εισαγωγη να αναφερω πως χρησημοποιω ενα istick 30w με subtank mini v1 και rba plus. Φτιαχνω δικες μου αντιστασεις με την βοηθεια του γνωστου site, μετραω heat flux και κανω τα παντα ωστε να βελτιωσω την ατμιστικη εμπειρια μου με αυτα που εχω. Με μεγαλη επιτυχια προσφατα ξεκινησα να απολαμβανω και τα "σπιτικα" υγρα.
Προσφατα λοιπον ενας καλος μου φιλος ζητησε να παρει το σετακι μου μιας και θελει να ξεκινησει να ατμιζει μετα απο την καλη επιρροη μου.
Θα του το δωσω με σκοπο να αναβαθμησω αυτα που εχω. Εδω θα χρειαστω και βοηθεια απο ατομα με παραπανω γνωση απο εμενα.
1. Αερας: Το παρον σετ μου (RBA plus με subtank v1) νιωθω πως δεν μου δινει τον αερα που θελω. Το νιωθω αρκετα μπουκωμενο και πιστευω πως ειναι το RBA διοτι με τις κανονικες αντιστασεις υπηρχε ανεση στο ρουφηγμα απ'οτι θυμαμαι απο περυσι δηλαδη. Το RBA εχει εχει βελονοτρυπες για αεραγωγους ενω τα OCC κανονικες τρυπουλες.
2. Υγρασια: Εστριβα αντιστασεις 2.4mm και ειχα αρκετα dry hit στα 18-20 watt, τωρα επαθα και εμαθα και ειμαι στα 3mm αλλα παλι δεν παιρνω την υγρασια που θελω αν και ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα. Για παραδειγμα, οταν βουλωσω τον αεραγωγο και ρουφηξω λιγο για να ποτισει το βαμβακι νιωθω σωστα επιπεδα υγρασιας στην τζουρα μετα. Επισης η γευση ειναι πιο πολυ πιο βουβη απ'οσο ηταν στο RBA v1 σε σχεση με το plus αλλα δεν εχω εντωπισει τι φταιει εκει και απλα το αναφερω.
Βαση των παραπανω 2 θα ηθελα βοηθεια στο να επιλεξω τον σωστο ατμοποιητη και ενα set up γενικοτερα. Διαβαζω για Triton 2 (ή 3), Atlantis 2, Subtank mini v2, Toptank mini, Arctic v8, TFV4 mini, Crown, Cleito, Melo 2 και εχω χαθει μεσα σε ολα αυτα. Δεν εχω γνωσεις για το τι μου ταιριαζει. Γενικα ειμαι αποιρος σε αυτα και καπου διαβασα πως το καθενα ειναι για συγκεκριμενα watt? Δεν γνωριζω καθολου πως να ξεκινησω να ψαχνω καν και αν πρεπει να φυγω απο την kangertech, θελω σιγουρα επισκευασιμο παντως και με ευχαριστει να ασχολουμαι και να πειραματιζομαι.
Μετα τον ατμοποιητη, θα ηθελα και μια TC μπαταρια μιας που ειμαι και gadgetακιας, δεν εχω ουτε εκει γνωσεις ομως. Μονο την eleaf γνωριζω σαν εταιρια και το 40αρι φαινεται ελκυστικο. Παρ'ολα αυτα δεν γνωριζω αν χρειαζομαι παραπανω watt. Θα μ'αρεσαι να μην εχω τον περιορισμο των 40w παντως. Επισης το Pico φαινεται καλη επιλογη σε περισσοτερα watt και καλο μεγεθος αλλα καπου διαβασα πως δεν μπαινουν αρκετοι ατμοποιητες πανω του γιατι περισσευουν. Καποιες προτασεις και εκει σε κατι εμπιστο TC σε φορητο μεγεθος οχι μεγαλυτερο του istick 40w, θα βοηθουσαν αρκετα
Τελος το κεφαλαιο που μπορω να διαθεσω ειναι γυρω στα 80-90 αν και δεν νομιζω να παρουσιαστει θεμα τιμης εφοσον η αρχικη μου σκεψη ηταν το 40αρι istick με subtank2 ή toptank. Ευχαριστώ όποιον φάει τον χρόνο του για να το διαβάσει και να δώσει τα φώτα του!!!!