Κοίτα να δεις...για τις εργοστασιακές δεν έχω καμία άποψη, κάνω μόνο επισκευάσιμους...προσωπικά μάλιστα το θεωρώ χαμένο χρόνο να ψάχνω τι φταίει με εργοστασιακή στον έλεγχο θερμοκρασίας με ατσάλι συγκεκριμένα γιατί δεν ξέρω καν ας πούμε πως είναι μέσα και τι θα έπρεπε να περιμένω και αν έχω άλλα στην πραγματικότητα. Σε power mode αλλάζει, δεν ασχολείσαι καν, απλά ατμίζεις...
Το να φας καμένο στους 270, δεν είναι και τόσο έυκολο πάντως, μάλλον υπερέβαλα ok...πρέπει να σου τελειώσει το υγρό φαντάζομαι, όχι απλά να έχεις υποτροφοδοσία...βρεγμένο βαμβάκι δεν καίγεται τόσο έυκολα. Άσε που θα έχεις υποτονικό άτμισμα οπότε θα ψάχνεις να βρεις τι φταίει πολύ πριν φας το καμένο.
Το είπα μόνο και μόνο για να δώσω και λίγο έμφαση αλλά και μετά απο πειράματα σε dry burn όμως με διάφορα σύρματα που είδα οτι άρχισε να μαυρίζει το βαμβάκι απο τους 230 βαθμούς.
Τώρα εσύ που ατμίζεις στους 260 και πάνω όπως λες, δε νομίζω οτι πρέπει να σε προβληματίζει και τόσο...αν σε ικανοποιεί συνέχισε να το κάνεις...ξέρεις μήπως οτι οι 260 που ρυθμίζεις εσύ είναι πραγματικοί 260? Μάλλον λιγότεροι είναι για να σε ικανοποιούν. Και αν σου φαίνεται αυτό πολύ, σε power mode δεν θα ανέβει παραπάνω αφού δεν υπάρχει και κανένας κόφτης να μπει πουθενά?

Άλλωστε δεν κάνουν όλες οι αντιστάσεις για απανωτές τζούρες ας πούμε η διαρκείας...δεν τροφοδοτούνται όλες το ίδιο...

Άσε που παίζει ρόλο και το υγρό...πόσο παχύρευστο ή μη είναι όπως είπε πιο πριν και ο remi0s.
@modivin
Μια χαρά το στήνεις το τιτάνιο...με το ατσάλι δεν τα πας καλά ε...