Σε ευχαριστώ άκαπνος. Οπότε όπως καταλαβαίνω δεν έχουμε πάρα πολύ μεγάλο νταλγκά για βρωμιά στα σύρματα. Σκεφτόμουνα ένα πέρασμα με οινόπνευμα και γω, μάλλον με βλέπω να καταλήγω στο πασπαρτού μωρομάντηλο.
Θα ήθελα να μην πυρώνω αλλά με βλέπω να πυρώνω για αρχή σε χαμηλά βατ όπως λες ίσα ίσα. Θα δοκιμάσω και με ανοιχτές σπείρες και αν μπορώ να καταλάβω οτι ατμίζει ομοιόμορφα θα συνεχίσω έτσι. Για το χάιδεμα εν τω μεταξύ έβλεπα
όπου στο τέλος καταλήγει οτι it is better to brush extra leads off the coils και ο νους πήγε οτι χαϊδεύοντας απομακρύνουμε τυχών υπολείμματα απο το σύρμα αλλά δε ξέρω αν ήθελε να πει αυτό ο ποιητής.

Εν τω μεταξύ άπαξ και ετοιμάσαμε την αντίσταση και είδαμε οτι πυρώνει σωστά, είμαστε ήσυχοι οτι τελειώσαμε με το θέμα hot spots μέχρι την επόμενη ή μπορεί να τα βρούμε μπροστά μας πάλι ξαφνικά? Είναι κάτι άλλο που κοιτάμε στην ετοιμασία σύρμα για να αποφύγουμε καμμένο και λοιπά ψυχικά τραύματα μετά? Με τις έτοιμες αντιστάσεις του Ναυτίλου τα έχω γλυτώσει ως τώρα, είμαι παρθένος οργανισμός