ΟΚ καλως μας ηρθε ο νεος νομος περι των υγρων απο εκει και μετα εχουμε και λεμε εγω ειμαι ενας ατμιστης που ποτε του δεν καθησε να ασχοληθει με αναλυσεις περι ορολογιας υγρων και ορολογιες που αφορουν τα Η.Τ ειχα μαθει ενα πραμα 100ml υγρο pg/vg 50-50 με νικοτινη 18-20 ml της nobbaco αυτο πλεον μας τελειωσε .
εκανα ακομα 2 ποστ ειδα πολλες απαντησεις ειδα και καποια link που μου εδωσαν οι φιλοι συνατμιστες αλλα να πω το ηαρτον ρε παιδια πειτε με χαζο πειτε με οτι θελετε χαθηκα οποτε οι αποριες μου ειναι οι εξης και οποιος εχει την ευγενη καλωσυνη(no link pls) μου τις απανταει
α) προπενογλυκολη πουλανε στα φαρμακεια??? ? (PG) και σε τι καθαροτητα πρπει να το ρωτησω αυτο στο φαρμακειο (αν πωλειτε βεβαια στα φαρμακεια) η ειναι αυτονοητο οτι ειναι πχ καθαροτητας πανω απο 92-93%
β) το ιδιο ακριβως θελω να μου πειτε για την VG φυτικη γλυκερινη(ετσι δεν λεγετε??? σωστα την ονομαζω?)
δηλαδη πωλειτε στα φαρμακειa ? τι καθαροτητα και μπορω να την αγορασω ελευθερα η θελω καμμια συνταγη γιατρου(μπορει να λεω μ@##κία δεν ξερω ρωταω)επειδη ακριβως πωλειτε σε φαρμακειο ?
γ) το υγρο που περιλαμβανει νικοτινη για να προσθεσεις στις μιξεις σου λεγετε βαση με νικοτινη? ρωταω για να ξερω τι θα ζητησω απο ενα καταστημα υγρων πλεον μη γινω τελειως ρεζιλι

δ) 50ml pg + 50ml vg=100ml υγρου ποσες σταγονες βασης με νικοτινη πρεπει να βαλω για να πιασω τα 18 - 20 ml νικοτινης στα 100ml υγρου?
ε) αν δεν πωλειτε pg στα φαρμακεια μπορω να το κανω το ιδιο μονο με vg σωστα? δηλαδη 100ml vg και τις σταγονες με νικοτινη που θα μου πειτε πιο πανω, απο οσο ξερω εχει να κανει με το με τον ατμο και το hit throat σαν διαφορα αν δεν εχει pg
ΥΓ να ζητησω συγνωμη απο τον moderator αν το ανεβασα σε λαθος section forum δεν τα παω καλα με τα forum οποτε να το μεταφερει στο σωστο section που του πρεπει και να μου αφησει ενα μυνημα να το δω και εγω για τις απαντησεις που με καινε .
ΥΓ2 να ζητησω συγνωμη εξ αρχης για την οποια ταλαιπωρια σας βαζω με την αγνοια μου που πιθανον να καταντα κουραστικη επειδη τετοιες ερωτησεις τις εχουν κανει σιγουρα επανελημενα και αλλοι αλλα ως προειπα δεν τα παω καλα με τα forum τα search links και χανομαι ευκολα και αντι για απαντησεις μου γενιουντε πιιο πολλες αποριες.
ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια
Από συγχώνευση.
Αν δεν το "έχεις" με τα φόρουμ όπως λες, ίσως είναι καλή ιδέα να ρίξεις μια ματιά εδώ.