Ισα ισα, με ρώτησαν κ μάλιστα μ έδωσαν να δοκιμασω αρκετούς συνδυασμους από υγρά και ατμοποιητές κ μ εξηγησαν τη διαφορα μεταξυ της πνευμονικης και της τσιγαρισιας τζουρας, αλλα προσωπικα την πνευμονικη τη βρηκα κάπως περίεργη, δλδ μου θυμίζει ναργιλέ, να μην πω και μπάφο
και όχι το σεμνό τσιγαράκι μου, εστω και βαρύ και άφιλτρο.
Αμα δω οτι δεν με χωρταίνει το 12αρι απλά θα παω στο 16αρι κ θα παιξω κ με τις γεύσεις φυσικα μεχρι να βρω τη σωστη.
Kikas φίλε μου οι τιμές αυτές εμφανίζονται στην οθόνη που έχει το μοντάκι οπότε ναι είμαι σιγουρος ότι ειναι στα 6 βατ και 3.7 βολτ αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν αυτό είναι επιτρεπτό για τη συγκεκριμενη αντίσταση επειδη οι συνιστώμενες τιμές είναι 12 με 16 βατ. Λογικά ο ατμοποιητής βρίσκεται σε υπολειτουργία τωρα, όταν αυξάνω την ισχύ ομως μου πετάει υγρό στο στόμα.
Φίλε Φλάβιε,
Σιγουράκι μου φαίνεται οτι θες περισσότερη νικοτίνη.
Δοκίμασε στα 16 ή και στα 18,
μην την φοβάσαι στην αρχή.
8 μήνες περίπου έκανα 18 νικοτίνη για την ομαλή μετάβασή μου στο άτμισμα και να κόψω τελείως το τσιγάρο.
Στριφτάρης κι εγώ πολλά πολλά χρόνια.
Οσον αφορά τον άτμο, μια χαρά είναι για το ξεκίνημά σου.
Το πρόβλημα σουπαρουσιάζεται πιθανότατα απο σκάρτη αντίσταση.
Δοκίμασε να αλλάξεις αντίσταση και να δουλέψεις απο 11 - 15 βαττ
Τις πρώτες ώρες της αντίστασης πήγαινε μέχρι 12 - 13,
μετά δοκίμασε στα 14 -15.
Στα 7 βαττ υπολειτουργεί η αντίσταση με αποτέλεσμα και σκάρτη να μην είναι,να μην ατμοποιεί όλο το υγρό που έχει και να υπάρχει υπερτροφοδοσία.
Παίξε και με τον αέρα να δείς που θα σου κάθεται καλύτερα.
Πρώτες μέρες είναι....κάνε και τις δοκιμές σου.
Για αργότερα πιθανότατα να χρειαστείς και κάτι πιο "αεράτο" που λένε.
Μπορεί και σε ένα και σε 2 μήνες μπορεί και σε 5.
Αυτό θα το καταλάβεις μόνος σου, πιστεψέ με.
Και το κυριώτερο, να μην διστάζεις να ρωτάς το οτιδήποτε είτε εδώ είτε στο μαγαζί που παςγια τα ατμιστικά σου.
Ακόμα κι αν σου φαίνεται "χαζομάρα".
Μαθημένος δεν γεννήθηκε κανείς.
Ολοι γειράσκουμε αεί διδασκόμενοι
Την καλημέρα μου