Καλησπέρα σε όλους!! Σήμερα κλείνω 60 μερες στο ατμισμα χωρίς να κάπνισω ουτε ένα τσιγάρο.Ξεκίνησα με το alter ego a7 το μικρό και ομολογώ έμεινα αρκετά ευχαριστημένος γενικότερα πέρα απο το ότι μερικές ελάχιστες μέρες η 1100 μπαταρια του με άφηνε στα κρύα του λουτρού που λένε, παρόλα αυτα το πάλεψα και δεν κάπνισα κανονικό τσιγαρο . Εδω και μερικές μέρες αποφάσισα λόγω της περιέργειας να το πω η της ανάγκης αναβάθμισης και αγόρασα μοντάκι, πήρα το istick pico με τον melo 3 mini και για αντισταση έβαλα την 1.8 του triton επειδή προτιμώ τις τσιγάρισιες και όχι τόσο τις πνευμονικές. Ατμίζω εδω και 2 μερες με το πικο ,παρόλα αυτα όμως μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες που πραγματικά δεν μπορώ να τις εξηγήσω!
1: με το alter ego είχα τρομερό χτύπημα στη τζούρα μου με την 1.0 ohm αντισταση και αρκετά καλή παραγωγή ατμού σε συνδυασμό με σφιχτή τζουρα σαν του στριφτού τσιγάρου που καπνιζα. Με το νέο μου pico και την 1.8 στον melo στα 10-12 watt παίρνω τρομερή ποιότητα στη γεύση του υγρού και τεράστια ποσότητα ατμού με ΜΗΔΑΜΙΝΟ σχεδόν όμως χτύπημα (throat hit) και πολυ ελάχιστα σφιχτή τζουρα. Πως γίνεται να συμβαίνει αυτό μου κινεί πραγματικά την περίεργεια.......τόσο τεράστια παραγωγή ατμού με σχεδόν καθόλου χτύπημα ;;;;;;; Και πάντα ξέχασα να πω με υγρό αναπλήρωσης στα 6mg νικοτίνη.
2: ΠΑρά την σχεδόν διπλάσια αντισταση σε ohm του triton 1.8 σε σύγκριση με του alter ego 1.0 ohm, νιώθω ότι η αντισταση του triton τωρα καταναλώνει πολυ περισσότερη ποσότητα υγρού ,σκέφτομαι πλέον να πάτησω το κουμπί να ατμισω. Πως μπορεί αυτό να συμβαίνει ενώ πιο πριν με το alter ego άτμιζα διαρκώς και το υγρό τελείωνε με Άργους ρυθμούς!! Δεν μπορώ να βρω λογική απάντηση η αντισταση 1.0 ohm του alter ego να με βγάζει 8 ωρες στη δουλεια συνεχούς σχεδόν ατμισματος με ενα γέμισμα και στην 1.8 αντίσταση του melo το υγρό να πιάνει πάτο σε 2-3 ώρες!! Σαν πιο έμπειροι εσείς τι πιστεύετε;; Σορυ για το μεγάλο πόστ αλλά ένιωσα την ανάγκη να γίνω περιγραφικός!!