Αυτό που λες, στο περίπου, είναι ο λόγος που συνήθως χρησιμοποιεί κάποιος έναν dripper, χωρίς όμως να είναι και απαραίτητο!

Δηλαδή, dripper χαρακτηρίζονται οι ατμοποιητές που δεν αποθηκεύουν υγρό, ή έστω έχουν πολύ μικρό χώρο αποθήκευσης, με αποτέλεσμα να χρειάζεται συνέχεια να στάζουμε υγρό, για αυτό και το dripping, για να ατμίζουμε! Όταν λέω συνέχεια, δεν εννοώ μετά απο κάθε τζούρα, αλλά φαντάζεσαι κάθε πόσο απο τη στιγμή που το μόνο υγρό που χωράει, είναι αυτό που αποθηκεύει το βαμβάκι στην ουσία.
Επειδή οι dripper (συνήθως) είναι πολύ μικροί σε μέγεθος, έχεις άμεση πρόσβαση στο επισκευάσιμο κομμάτι και μπορείς να αλλάζεις υγρά ή και βαμβάκι πολύ εύκολα για δοκιμές. Επίσης αυτό το κάνουμε γιατί θεωρητικά οι dripper δίνουν καλύτερη γεύση απο τανκάτους ατμοποιητές, παρόλο που εγώ έχω συναντήσει dripper που δε μου έδωσαν και την καλύτερη γεύση, με τη μικρή εμπειρία που έχω!
Εφεδρικό τανκάκι πάντως δεν είναι...είναι καθαρά ατμοποιητής, διαφορετικής φιλοσοφίας όμως απο ατμοποιητές με τανκ και γέμισμα υγρού.

Αυτά πολύ περιεκτικά και απλά για να σε βοηθήσουν να πάρεις τη γενική εικόνα!