Φιλε Estrifan σε ευχαριστω πολυ ησουνα κατατοπιστικοτατος,η αληθεια να λεγεται
Βασικα περι watt ο λογος,το πρωι που ξυπναω και για καποιες ωρες,ξεκιναω σταθερα παντα στα 8.8 w και οσο περναει η ωρα και φυσικα εχω χασει και την ωραια γευση απο τις πρωτες τζουρες και ερχεται και η ξηροστομια γιατι ο ναυτιλος γινεται σχεδον πιπιλα,,τοτε αρχιζω μεχρι το τελος της μερας και ανεβαζω σταδιακα για να το καταλαβαινω πιο καλα στα 10w και παω μεχρι τα 11 και εκει σταματαω γιατι μετα η γευση αρχιζει και γινεται περιεργη.
Φυσικα οταν κανω 15-20 λεπτα κενο στις τζουρες τα 8.8w με καλυπτουν και παλι και φτου κι απ την αρχη η διαδικασια.
Κοιτα,το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχει καν περασει απο το μυαλο μου να καπνισω κ.τ. εφ'οσον με καλυπτει το η.τ.
Σιγουρα πρεπει να βρω υγρα που να με καλυπτουν,να παρω 2-3 να αλλαζω στη διαρκεια της μερας γιατι με το ενα σταθερο δε θα βγαλω ακρη.
Εχω καταλαβει,πολυ συνηδητοποιημενα παντα οτι η.τ. & κ.τ. ειναι 2 ακρα διαφορετικα και χαιρομαι γι αυτο,γι αυτο και συνεχιζω το η.τ.
Παντως σκεφτομαι να φυγω απο την αναζητηση καπνικου υγρου αλλα πριν το κανω αυτο δεν εχω κριτηριο συγκρισης με αλλα καπνικα εκτος virginia,που στην τελικη δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο,απλα το πηρα γιατι αυτο ειχα κανει και παλιοτερα αλλα τωρα υπαρχουν πολλες περισσοτερες επιλογες.
Μαλλον εχω συνδυασει την νικοτινη με τη γευση των καπνικων υγρων....λογω κ.τ. προφανως,,αλλα θα το ξεπερασω
Πιστευω οτι τα pg υγρα θα ειναι καλυτερα για μενα ,αν και αυριο που θα παω για αγορα μπορει και να αλλαξω γνωμη.
Το κακο με το να δοκιμασεις υγρα στο μαγαζι,ειναι οτι αυτες οι 3-4 τζουρες που θα κανεις,θα σου φανουν καλες εφοσον η πρωτη γνωριμια με το υγρο παντα ειναι καλη,οταν σου αρεσει.
Οκ,πανε τα υγρα....
Οσο για το subtank καταλαβαινω τι λες και οτι μου ειπαν αλλα εχω σκαλωσει και πιστευω οτι θα με καλυψει σε αυτα που ζηταω,χωρις αυτο να σημαινει οτι ο ναυτιλος θα μπει στο ραφι, γιατι ειναι πολυ καλος και ευχρηστος,,υγρο-βιδωμα,ετοιμος χωρις πολλα πολλα και ακυρα.
Στο subtank nano & mini με τις διαφορες οτι στο 2ο φτιαχνεις και μονο σου αντιστασεις(καλο γιατι μειωνεις και εξοδα) γιατι ετσι οπως το βλεπω μιλαμε για αντισταση καθε 3-4 μερες
,,απλα ειχα δει σε πολλες αναρτησεις οτι το μινι ειχε αρκετα θεματα με διαρροες γι αυτο και ειπα για νανο.
Αν και το να φτιαξω αντισταση καποια στιγμη αργοτερα,σιγουρα θα ηταν ενδιαφερον απο μονο του.
Οκ και κατι τελευταιο μιας και το subtank το ξερεις καλα.... αν το παρω και παιζω με την αντισταση 1.2 η και 1.5 που ειδα οτι υπαρχουν..και φυσικα με αλλο mod 30-40w και ρυθμιση του αερα στην τελευταια τρυπα,πιστευεις θα με καλυψει?
Δε μιλαω για τελειως σφιχτη τζουρα αλλα οχι τελειως ανοιχτο. στο ναυτιλο εχει 4 τρυπες για εισαγωγη
Εγω παιζω με την 1.1 που ειναι μετρια σφιχτη τζουρα και την 1.4 που ειναι μετρια ανοιχτη πιο πολυ για πνευμονικες,,δεν παω ουτε στην πολυ κλειστη αλλα και ουτε στην τελειως ανοιχτη αλλα οι αλλες 2 με καλυπτουν και για στομα-πνευμοι και για πνευμονικες.
Γι αυτο σε ρωταω για το subtank,με βαση αυτης της λογικης.
Στο ανελυσα πολυ ρε φιλε αλλα σορρυ θελω να μαθω και απο οποιους το εχουν,,το ξερω οτι ειναι καλος για πνευμονικες κυριως αλλα με αντιστασεις 1.2-1.5ohm και αερα στην μια τρυπα,δεν πιστευω οτι θα απογοητευε και τους υπολοιπους.
Οτι εχεις ευχαριστηση,,το απαντας και παλι και σε ευχαριστω για τη βοηθεια
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Psitgr,,καταλαβα τι ειπες και πιο πριν και συμφωνω,,το ειχα στο μυαλο μου απο την πρωτη μερα για αλλο μοντακι και μαλλον κλεινω προς το istik 40w h kai 50w αν και το θεωρω υπερβολικο αλλα ποτε δεν ξερεις
Την μερα που το πηρα,πριν λιγες μερες δηλαδη ,μπηκα στο μαγαζι μετα απο πολυ ξυλο μεσα μου για το να παω περιπτερο για τσιγαρα η οχι και στα λεφτα που ειχα πανω μου,μπορω να πω οτι με εσωσε το συγκεκριμενο μιας και παω για 10 μερες χωρις ουτε τζουρα απο κωλοτσιγαρο.
Και δεν εχω σκοπο,,χωρις να λεω μεγαλα λογια βεβαια αλλα θελω να ελπιζω.
Μετα απο 22 χρονια καπνισμα μανιακου καπνισματος με prince τα περισσοτερα χρονια και αλλες 300 μαρκες και αλλαγη καπνου καθε 2 μηνες,,ε δεν παλευεται ρε φιλε αλλο,ειλικρινα,,εγω δεν την παλευω αλλο
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Εγώ δεν είπα να πάρεις μοντάκι τώρα πάντως.. Είπα πως θα θελήσεις σύντομα στο μέλλον..
Τώρα όσον αφορά τον subtank η 1,5 κεφαλή του παίζει 10-26 w οπότε θα παίζεις γύρω στα 15 και η 1,2 στα 12-25 w οπότε θα παίζεις γύρω στα 18.. Σίγουρα δλδ θα είσαι στα όρια της συσκευής και για πιο κάτω αντίσταση δεν πάς..
Για αρχή είσαι μια χαρά και θα σου φτάνει, όμως σε κανα δυο μηνάκια μάζευε χρήματα να πας για πιο μεγάλο..
Όσον αφορά τα w που καπνίζεις τώρα, απλά τα πι μεγάλα μοντακια έχουν καλύερη διαχείριση των ρευμάτων και θα σου κρατάει λίγο περισσότερο η μπαταρία ( όχι πολύ ) , θα σου δίνει ένα πιο στρωτό άτμισμα και δεν θα ταλαιπωρείται τόσο η συσκευή.. Στην πράξη παντως σε αυτά τα w δεν θα δεις τεράστιες διαφορές..
Psitgr,,καταλαβα τι ειπες και πιο πριν και συμφωνω,,το ειχα στο μυαλο μου απο την πρωτη μερα για αλλο μοντακι και μαλλον κλεινω προς το istik 40w h kai 50w αν και το θεωρω υπερβολικο αλλα ποτε δεν ξερεις
Την μερα που το πηρα,πριν λιγες μερες δηλαδη ,μπηκα στο μαγαζι μετα απο πολυ ξυλο μεσα μου για το να παω περιπτερο για τσιγαρα η οχι και στα λεφτα που ειχα πανω μου,μπορω να πω οτι με εσωσε το συγκεκριμενο μιας και παω για 10 μερες χωρις ουτε τζουρα απο κωλοτσιγαρο.
Και δεν εχω σκοπο,,χωρις να λεω μεγαλα λογια βεβαια αλλα θελω να ελπιζω.
Μετα απο 22 χρονια καπνισμα μανιακου καπνισματος με prince τα περισσοτερα χρονια και αλλες 300 μαρκες και αλλαγη καπνου καθε 2 μηνες,,ε δεν παλευεται ρε φιλε αλλο,ειλικρινα,,εγω δεν την παλευω αλλο