vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

494 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, I.P, manoslykos, jimsiv, SEB

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
« Απάντηση #7110 στις: Ιανουαρίου 14, 2016, 00:47 »
Οι CLR μπορεί να είναι επισκευάσιμες αυτό δε σε ενοχλεί, όταν έρθει η ώρα της αντί να την φτιάξεις, την καβατζάρεις σε ένα κουτάκι παίρνεις μια καινούρια CLR και είσαι ξανά μάχιμη για ατμο.
Όταν μπεις καλά στα κόλπα ανοίγεις το κουτάκι και βγάζεις όσες έχεις (εγώ έχω 15) και τις φτιάχνεις όλες και περνάς άλλο τόσο ανέξοδα.
Και Εύβοια να μην έρθω υπάρχουν tutorial, ακόμα και live καθοδηγήσεις. 

Ελπίζω μετά τη σβάρνα να μη σήκωσες σκόνη....

Αποσυνδεδεμένος tiamat

• *
  • 19
  • Φύλο: Γυναίκα
  • όλα είναι ατμός.
« Απάντηση #7111 στις: Ιανουαρίου 14, 2016, 01:02 »
Σωστά Αλχημιστή!!!! Για τις λάιβ καθοδηγήσεις, αν δεν σου κάνει κόπο, δώσε μου κανα λινκ να ξεστραβωθώ (ζητάω τα σίγουρα, μη πάω και πέσω σε κανέναν αλμπάνη!). Τα παθήματα μαθήματα.....

• 1019
« Απάντηση #7112 στις: Ιανουαρίου 14, 2016, 01:08 »
 Σιγά σιγά πρώτα πρέπει να σε μάθουμε να τη λύνεις χωρίς να τη τραυματίσεις.
Αφού καταφέρεις να τη κάνεις κομμάτια αυτό εδώ μπορεί να σε χελπ σε μεγάλο βαθμό.
[youtube] [/youtube]
Μετά είναι θέμα λεπτομέρειας, στο τέλος θα σε βαθμολογήσουμε.

Υ.Γ. Δε χρειάζεσαι αυτό το ματσούκι που έχει η κυρία, με μια μπατονέτα μπορείς να κάνεις το ίδιο και καλύτερο σύρμα. Τη λαβή την αντικαθιστούμε με το τσιμπιδάκι για τα φρύδια.
Να ξέρεις μπορεί να τη φτιάξει και μια κοκκινομάλλα.

Αποσυνδεδεμένος tiamat

• *
  • 19
  • όλα είναι ατμός.
« Απάντηση #7113 στις: Ιανουαρίου 14, 2016, 17:55 »
Ενδιαφέρον το βιντεάκι Αλχημιστή! Απορία: το συρματάκι γιατί το αλλάζουμε? Τι παθαίνει κατά τη χρήση το μέταλλο? Δεν αρκεί η αλλαγή του βαμβακακίου?

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #7114 στις: Ιανουαρίου 14, 2016, 18:28 »
Το συρμα σαν συρμα, δεν παθαινει κατι, αλλα μαζευει καταλοιπα απο το υγρο επανω. Γι αυτο και ειναι καλο να το αλλαζουμε. Και για λογους υγειας και για λογους γευσης και αποδοσης.

Αποσυνδεδεμένος tiamat

• *
  • 19
  • όλα είναι ατμός.
« Απάντηση #7115 στις: Ιανουαρίου 14, 2016, 19:23 »
Α, μάλιστα! Ευχαριστώ Shadowjump! Εμείς οι καινούριοι μπορούμε να σας ζαλίζουμε λιγάκι με πράγματα που οι παλιοί τα θεωρείτε (ίσως) αυτονόητα, αλλά τη χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να μην υποτροπιάσουμε κι επιστρέψουμε στο ακατονόμαστο.
 :nope:

Αποσυνδεδεμένος Drogi

• *
  • 21
« Απάντηση #7116 στις: Ιανουαρίου 14, 2016, 22:34 »
Καλησπερα παιδια.Να πω την αληθεια δεν εχω καποια ''πραγματικη'' ερωτηση.Πιο πολυ γραφω για να ακουσω την γνωμη σας συγκεκριμενα για το η.τ που αγορασα χθες (το πρωτο μου!) και μιας και ειμαι καινουριο μελος και δεν μπορω να ανοιξω θεμα απανταω εδω.Παρακαλω λοιπον αν ειναι ακυρο εδω το μηνυμα μου να μεταφερθει  :) Χθες ανακαλυψα το φορουμ, δεν εχω ιδεα με τιποτα πανω στο η.τ και διαβαζω ορισμους που με κανουν να αναρωτιεμαι και να γουρλωνω τα ματια μου αλλα διαβαζοντας εδω σιγα σιγα πιστευω θα τα μαθω.
Πηρα λοιπον χθες το η.τ  NOBACCO Easy με λαδι μετριας νικοτινης classic pothos.Θελω να μου πειτε την γνωμη σας πανω στο συγκεκριμενο μοντελο, αν θα με καλυψει/βολεψει ή αν θα εχω καποιο προβλημα.Αν μπορω να το βλετιωσω καπως..Μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενη αν και δεν ειχα ποτε καποιο αλλο η.τ ωστε να μπορω να συγκρινω..Επισης αν καποιος γνωριζει πως θα καταλαβω πότε δεν εχει μπαταρια γιατι κατι παιζει με το φωτακι αλλα διαβαζω τις οδηγιες και δεν βγαζω ακρη  :confused1: Ευχαριστω εκ των προτέρων και ζηταω συγνωμη αν δεν επρεπε το συγκεκριμενο να μπει εδω

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #7117 στις: Ιανουαρίου 14, 2016, 22:44 »
αν και δεν ξερω την συγκεκριμενη μπαταρια, θα σου πω για την δικια μου
οταν πατω να ατμισω το κουμπι εχει χρωμα ασπρο σε πληρη φορτιση.
οταν αλλαξει χρωμα, πχ μπλε, τοτε ειναι  στο 70%
οταν γινει κοκκινο τοτε τρεχω να βρω μπριζα γιατι ειναι στο 30% και σε κανα 30λεπτο θα εχει παει στο 0%

το σετακι σου ειναι καλο για αρχη, αν και η μπαταρια εχει μικρη χωρητικοτητα για μια αντισταση 1,2ωμ και χωραει λιγο υγρο ο ατμοποιητης...
δες πως σου παει και η αναβαθμιση ειναι ΣΧΕΔΟΝ μονοδρομος.
ολοι απο κατι τετοια ξεκινησαν και τωρα χρησιμοποιουν τις ορολογιες λες και τα σπουδασαν.οπως και εγω αλλωστε
καλα ατμισματα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 14, 2016, 22:49 από antonelos »

• 1019
« Απάντηση #7118 στις: Ιανουαρίου 14, 2016, 23:01 »
Καλός ήρθες στο φόρουμ λοιπόν.
Για αρχή καλό είναι να γράψεις λίγα πράγματα για σένα και την σχέση σου με το τσιγάρο εδώ
Τέρμα κάτω θα δεις κάποιες προτάσεις που έχει εισαγωγή στο Η.Τ και εγκυκλοπαίδεια για τους άγνωστους ορισμούς που δεν ξέρεις, με το χρόνο σου λίγα, λίγα θα τα διαβάσεις και θα μπεις στο πνεύμα. Οτι δε βρίσκεις ακόμα και με αναζήτηση μη διστάσεις να το γράψεις εδώ η να ρωτήσεις απευθείας όποιον σου κάτσει στο μάτι μέσω προσωπικού μηνύματος.

Σχετικά με το easy από nobacco είναι μια καλή επιλογή μέχρι να κατασταλάξει ο οργανισμός σου αν το θέλει ή οχι.
Περί μπαταρίας όταν πατάς το κουμπί κάνεις τζούρα παρατηρούμε το λεντ, αν μείνει μόνιμα αναμένω παίζει να είναι μέχρι και 61% το υπόλοιπο της μπαταρίας, οταν αναβοσβήνει σε αργό ρυθμό κυμαίνεται απο 60-31% αν αναβοσβήνει γρήγορα μη το σκεφτείς και πολύ Σύνδεσε το, το χρώμα είναι πάντα ίδιο.
Αυτά για αρχή!

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • ΜΑΡΙΑ
« Απάντηση #7119 στις: Ιανουαρίου 15, 2016, 00:23 »
Καλά η nobacco δεν παίζεται. Τώρα είδα ότι το easy http://www.nobacco.gr/el/e-shop/e-cigs/3189-01-01-1468-nobacco-easy-mayro-detail είναι 650mah και ζητάνε γι αυτό 35 ευρώ;;;  :thumpdown:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 15, 2016, 11:33 από izamel »

Αποσυνδεδεμένος Drogi

• *
  • 21
« Απάντηση #7120 στις: Ιανουαρίου 15, 2016, 00:56 »
Καταρχην ευχαριστω πολυ για τις τοσο γρηγορες απαντησεις! #antonelos η μπαταρια μου κραταει μια μερα περιπου , μεχρι τωρα τουλαχιστον, με κανονικη χρηση. δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα ακομη, την βαζω το βραδακι για φορτιση και ολα καλα, επισης μπορεις να ατμισεις και ενω βρισκεται στην πριζα.οποτε βλεποντας και κανοντας οπως προτείνεις :)
#Alxhmisths εγω ηδη γραψει στην αυτοπαρουσιαση!Σε ευχαριστω για την κατατοπηση σου, και εννοείτε εχω ηδη διαβασει καποια πραγματα εδω μεσα και συνεχιζω .Αυτο με το φωτακι μαλλον θα το μαθω οταν το δω σε ολα του τα σταδια και καταλαβω τι εννοει αργο ή γρηγορο αναβοσβησμα γιατι εγω μεχρι τωρα βλεπω καποιο αναβοσβησμα αλλα δεν μπορω να το προσδιορίσω.Το φορτισα χθες βραδυ υποθετοντας πως τελειωσε η μπαταρια επειδη σταματησε να βγαζει πολυ καπνο
#izamel ναι 35 κοστισε, το θεωρησα πολυ καλη τιμη και μιας και δεν με επαιρνε για πολυ παραπανω ηλπιζα να τα αξιζει, πραγμα μου μεχρι στιγμης το εκανε δεν εχω βαλει τσιγαρο στο στομα!βεβαια επρεπε πρωτα να ψαχτω εδω και μετα να αγορασω, ελπιζω να ομως να μην εκανα τοσο λάθος :-\ 
Αλλα ρε παιδια..ωρες ωρες με καιει λιγο παραπανω απο οσο θα επρεπε πιστευω στο λαιμο..φταει η νικοτινη ή υπαρχει περιπτωση να φταιει η συγκεκριμενη γευση?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 15, 2016, 04:42 από Drogi »

Αποσυνδεδεμένος KingKong667

• *
  • 83
  • Υπερασπιστείτε όλοι τα δικαιώματα! www.cassa.org
« Απάντηση #7121 στις: Ιανουαρίου 15, 2016, 05:17 »
Δεν έκανες τίποτα τραγικό, πάλι καλά δεν πήγαν να σου πουλήσουν τίποτα που δέν είναι ακατάλληλο για αρχάριους ή που να κάνει παραπάνω απο αυτά που θα χρειαστείς για αρχή, απλά θα μπορούσες να βρείς κάτι παρόμοιο και εξίσου καλό στα 20-25 ευρώ. Το σετάκι σου ας πούμε απ' ότι το κόβω νομίζω οτι είναι joytech με το logo της Nobacco πάνω οπότε +10 ευρώ, οπότε μικρό το κακό.

Το μόνο που θα χρειαστείς για αρχή είναι άλλη μια μπαταρία καβάτζα επειδή σύντομα θα πέσει η επίδοση αυτής και μπορεί να μην σου βγάζει τη μέρα ή και ακόμα να μην βρείς  ευκαιρία να φορτίσεις το βράδυ και καλό θα ήταν να μην δίνεις στον εαυτό σου ευκαιρίες να ανάψει τσιγάρο, άμα δέν καπνίσεις 5 μέρες θα αρχίσουν να σου βρωμάνε μέχρι και οι καπνιστές.

Τι μπαταρία να πάρεις που να ταιριάζει-δουλεύει σωστά με τον ατμοποιητή σου θα σου πούνε τα παιδία, εγώ δεν έχω ιδέα. (μην δώ τίποτα links για κουτάκια  >:( )

Αυτός Dogo είναι?

• 1019
« Απάντηση #7122 στις: Ιανουαρίου 15, 2016, 07:30 »
@Drogi

Όπως σου είπα δες πρώτα αν σου αρέσει το Η.Τ. και μετά αποφασίζεις αν όντος θα μείνεις στο άθλημα, το στιλ κάνω Η.Τ αλλά το Σάββατο καίω ολόκληρο πακέτο επειδή με παρασέρνει η παρέα δεν έχει λογική, παρέσυρε τους εσύ με το Η.Τ, εγώ θα τους τρολαρα κιόλας, κατά τις 4 το πρωί που ξεμένουν από τσιγάρα εγώ θα είχα το Η.Τ και θα ντουμάνιαζα το τόπο σε προκλητικό βαθμό, οπότε κράτα γερά.
Τώρα με τη μπαταρία σε λίγες μέρες θα ξέρεις και τι ώρα θα χρειάζεται φόρτιση, όχι απλά πως αναβοσβήνει το λεντ.
Η αγορά σου ήταν καλή, η μπαταρία είναι pass through οπότε τα 35 ευρώ είναι καλά, φυσικά με λίγο παραπάνω ευρώπουλο έπαιρνες καλύτερο, αλλά καλύτερα να κλαις τα 35 παρά 35++
Αν παρόλα αυτά θα μείνεις στο Η.Τ και δεν θες να δώσεις λεφτά για κάτι καινούριο μη πάρεις μπαταρία άλλη, αλλά power bank ένα 2600 κάνει 12 ευρώ.
Μιας που η μπαταρία σου είναι pass through έχεις το προνόμιο να ατμίζεις ακόμα και συνδεμένη να είσαι.

Όσο αφορά το υγρό σου, να ξέρεις το πόθος είναι βαρύ υγρό, και μάλιστα το 11ρι(νικοτίνη) καλό είναι να πας στο 6mg νικοτίνη.
Να ξέρεις στην αρχή κάποιες ενοχλήσεις θα τις έχεις μέχρι να κάνεις αποτοξίνωση από το κανονικό τσιγάρο και να συνηθίσει ο οργανισμός σου τη νέα σου κατάχρηση.

Οπότε, πες μας πως θες να λειτουργείς; αν χρειάζεσαι κάποια τιπς για να μη κατρακυλήσεις ξανά στο Κ.Τ υπάρχουν πολλά και με χαρά να τα μοιραστούμε μαζί σου.

@KingKong667
Ναι dogo είναι, θες να τον ρίξουμε στο ρινγκ; :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 15, 2016, 07:35 από Alxhmisths »

« Απάντηση #7123 στις: Ιανουαρίου 15, 2016, 13:32 »
"Αν παρόλα αυτά θα μείνεις στο Η.Τ και δεν θες να δώσεις λεφτά για κάτι καινούριο μη πάρεις μπαταρία άλλη, αλλά power bank ένα 2600 κάνει 12 ευρώ."

Επιτέλους κάποιος το είπε και αυτό. Ειδικά για ανθρώπους που κουβαλάνε τσάντες έτσι κι αλλιώς είναι βολικό μιας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες συσκευές εκτός η.τ.

Αποσυνδεδεμένος KingKong667

• *
  • 83
  • Υπερασπιστείτε όλοι τα δικαιώματα! www.cassa.org
« Απάντηση #7124 στις: Ιανουαρίου 15, 2016, 15:16 »
Αφήστε τα powerbank, είναι αρκετά βαριές οι τσάντες τους, άλλη μια μπαταρία πόσο θα πάει, 10 ευρώ?
Υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές  :))

https://www.fasttech.com/products/0/10004592/1382500-variable-voltage-usb-passthrough-battery-for-e

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328301 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F