vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

394 επισκέπτες, 2 χρήστες
thanos1071, Paso

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Φύλο: Άντρας
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
« Απάντηση #6765 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:35 »
Λουκά εγώ πήρα το vtc με το εκπτωτικο κουπόνι XMAS με 10% των νοεμβριο και για των μήνα δεκεμβριο είναι στα 5% η έκπτωση σε οτι πάρεισ τωρα μπεσ δεσ και αποφασισε εσυ ποιο θα διάλεξήσ   

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΚΤΣ

• *
  • 5
« Απάντηση #6766 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:36 »
Ευχαριστώ

« Απάντηση #6767 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:39 »
Γιώργο αν σου είναι εύκολο στείλε μ 1 πμ με το Λίνκ να μην ζαλιζουμε τα παιδιά εδώ ! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σ !

Sent from my iPhone 6S using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #6768 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:40 »
Εδω https://www.fasttech.com/products/3331700

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #6769 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 15:41 »
Φίλε ΦΩΚΤΣ, δεν μπορείς να στείλεις ΠΜ ακόμα γιατί δε συμπλήρωσες 5 μηνύματα.
Γράψε ένα μήνυμα ακόμα εδώ για να μπορείς.

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΚΤΣ

• *
  • 5
« Απάντηση #6770 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 15:44 »
ευχαριστω Atmos

Αποσυνδεδεμένος Nikolas T.

• *
  • 7
« Απάντηση #6771 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 10:59 »
Χαιρεται!

Ειμαι αρχικα πολυ χαρουμενος που μπορω να διαβαζω και να ρωταω για οσα σκεφτομαι για το ατμισμα καθως ειμαι γενικα νεος στον χωρο αυτο, αλλα ενδιαφερομαι ιδιαιτερα!
Λοιπον, ατμιζω απο τον Ιουλιο ενω καπνιζα για 6 περιπου χρονια, 10-12 τσιγαρα τη μερα.
Η πρωτη μου συσκευη ηταν το iStick 20w με τον GS Air-M. Στην συνεχεια αγορα κι εναν Ostria απο τη Nobacco και εναν Aspire.
Γενικα ψαχνομουν να κανω ενα ειδους mini update στο ατμισμα μου και βρηκα καποιον να του πουλησω τη συσκευη μου. Με τα λεφτα που θα παρω + καποια ακομη θα θελα να παρω κατι καινουριο, οχι πως δεν εμεινα ικανοποιημενος απο αυτη που εχω απλως θα θελα κατι καινουριο.
Σκεφτομουν λοιπον πως δεν με ενδιαφερουν τοσο οι πνευμονικες, και δεν με ξετρελαινει τοσο η ιδεα του sub-ohm. Παρ' ολα αυτα δεν θα με ενοχλουσε να το ειχα ως επιλογη.
Απο οσο εχω ψαξει και απ οτι μου εχουν προτεινει, εχω καταληξει στο Subox Mini της Kangertech και το VT Mini της Joytech.
Δεν με νοιαζει ο ελεγχος θερμοκρασιας ιδιαιτερα. Ατμιζω στα 1.5 ohm καθως με ενδιαφερει κυριως η γευση κι οχι το ντουμανι.

Θα ημου ευγνωμων αν μπορουσατε να με βοηθησετε! Ευχαριστω παρα παρα πολυ!! :D :D

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #6772 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 11:07 »
Καλα κανεις και ατμιζεις και καλως ηρθες!

Και εγω τον Ιουλιο ξεκινησα την 2η προσπαθεια ατμισματος με iStick 40 + GS Air, οπως και εσυ. Απλα προχωρησα παρακατω λιγο πιο γρηγορα  :tongue_smilie:

VTC mini, οχι VT. Εχεις δοκιμασει πνευμονικες και λες οχι; Γιατι και εγω αυτης της αποψης ημουν. Καθετος οτι δεν μου αρεσουν οι πνευμονικες. Μεχρι που εκανα με Subtank mini ενος φιλου. Αααααλλη φαση! Απο τοτε, δεν εχω κοιταξει πισω. Εχω και τους σφιχτους ατμοποιητες, αλλα 95% της ωρας κανω πνευμονικες. Δοκιμασε και εσυ, αν δεν εχεις δοκιμασει και μην τις απορριπτεις.

Τωρα, ο Subtank mini που πες, δεν κανει για σφιχτες, τσιγαρισιες τζουρες. Ακομα και στην πιο μικρη τρυπουλα ειναι παρα πολυ αερατος.

Αν δεν ψαχνεις κατι σε επισκευασιμο, μπορεις να κοιταξεις σιγουρα Nautilus/Nautilus mini. Και εννοειται VTC mini. Οτι καλυτερο κυκλοφορει σε αυτα τα λεφτα στην αγορα τωρα.

• *
  • 7
« Απάντηση #6773 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 11:15 »
Σε ευχαριστώ παρά πολύ για την τόσο άμεση απάντηση σου!  Ή αλήθεια είναι πως δεν έχω δοκιμάσει πνευμονικές αλλά με όσους το έχω συζητήσει μου έχουν πει πως ψιλοκουραζει. Ίσως να ναι και στον άνθρωπο, δεν ξέρω.. Συγκριτικά το e vic και το vtc σε τιμή και ποιότητα τι θα μου προτεινες;

• 1428
« Απάντηση #6774 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 11:24 »
Αν ειναι χαμηλα η νικοτινη (εως 3mg κανω εγω) και 100% VG, σιγουρα δεν ειναι κουραστικες οι πνευμονικες!

Τι εννοεις συγκριτικα το eVic και το VTC? Το ιδιο ειναι. Joyetech eVic VTC mini ειναι η πληρης ονομασια του.

• *
  • 7
« Απάντηση #6775 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 11:26 »
Υπάρχει και το evic VT που είναι μια γκουμουτσα αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα..
Οπότε εν τέλει να κοιτάξω το vtc; Ή υπάρχει κάποια άλλη συσκευή που θα μου προτεινες;

• 1428
« Απάντηση #6776 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 11:29 »
Ααα. Κοιτα, μια χαρα ειναι και το VT, εχει 2 μπαταριες μεσα, αλλα δεν αλλαζουν ευκολα. Με το VTC mini, σιγουρα θα πρεπει να δωσεις κατι παραπανω για να παρεις και μπαταριες, αλλα τις αλλαζεις οποτε θες. Ξεφωρτιζει? Την βγαζεις, βαζεις αλλη. Κατι αλλο να σου προτεινω που ειναι τοσο καλο σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει. Μπορεις να το διαπιστωσεις και μονος σου αυτο εδω στο φορουμ. Την μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα εχει το thread του VTC mini. Μας εχει εκπληξει ολους θετικα!

• *
  • 7
« Απάντηση #6777 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 11:44 »
Μάλιστα, τέλεια ευχαριστώ παρά πολύ για τη βοήθεια! Δύο τελευταία πραγματακια.
1) Παίρνει άλλους ατμοποιητες πάνω το mod εκτός απ τον δικό του;
2) Από που θα μπορούσα να βρω την καλύτερη προσφορα;

Έχει βγει για το vtc mini κι ένας άλλος ατμοποιητης που λέγεται νομίζω tron ή κάπως έτσι. Τι γίνεται μ αυτον;

• 1428
« Απάντηση #6778 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 12:14 »
Τιποτα δεν γινεται. Απλα ο Tron εχει διαφορετικη εμφανιση. Σαν γευση και στησιμο ειναι ιδιος με τον eGo One Mega.

1) Τα παντα παιρνει με σπειρωμα 510 (δηλαδη πρακτικα σχεδον οτι κυκλοφορει)
2) eCig.gr δες, αν και μπορει να εχει καπου αλλου και πιο φτηνα. Αν θες απο εξωτερικο, εχει πολυ πιο φτηνα, αλλα τωρα λογω γιορτων υπολογισε 2-4 εβδομαδες να σου ερθει. Εγω παντα απο εξωτερικο αγοραζω.

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #6779 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 12:21 »
δεν υπαρχουν περιορισμοι
ολοι οι ατμο ταιριαζουν με ολα τα μοντ.
ακομα κι αν δεν ειναι συμβατα(πραγμα σπανιο), υπαρχουν οι αναλογοι κονεκτορες

υπαρχει και το eleaf istick 40w σαν εναλλακτικη λυση.
με ενα 20ρικο απεξω καθαρισες.
καλο μοντ για αρχαριους, αξιοπιστο, ευχρηστο/απλο μενου και το κυριοτερο ειναι πολυ μικρο.
το "κακο" του ειναι οτι δεν αλλαζεις την μπαταρια του, ειναι φιξ, αλλα σε βγαζει ανετα την ημερα με 8-10w λειτουργια.
παντως το evic vtc mini ειναι οτι καλυτερο στην τιμη.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2130 356532 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 12, 2024, 22:10
από Paso
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5637 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 108916 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14480 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28405 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98912 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325460 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12806 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F