vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

472 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, bloodlessz, manoslykos

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
« Απάντηση #5550 στις: Δεκεμβρίου 07, 2014, 20:33 »
Θα τον δοκιμάσω κι εγώ! νέα είμαι και ανοιχτή σε ότι είναι ευέλικτο! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #5551 στις: Δεκεμβρίου 07, 2014, 20:47 »
Τωρα χρησιμοποιώ αυτόν  KANGER MINI PROTANK 3 Καλός ειναι και καλη γευση , απλα θα ηθελα να τον εχω σαν δευτερο και να παρω κατι καλυτερο για βασικό !

Αφου ηδη εχεις τον mini protank 3 μπορεις να πας στον aerotank mini (αν θες το ιδιο μεγεθος) ή τον aerotank για κατι μεγαλυτερο. Το πλεονεκτημα ειναι οτι ολοι οι παραπανω χρησιμοποιυν τις ιδιες κεφαλες και δε θα εχεις να ασχολεισαι με διαφορετικες κεφαλες. Απο αποδοση η σειρα των aerotank λογω της ρυθμισης αερα δινει καλυτερο αποτελεσμα απο τον mini protank 3 και τα υλικα κατασκευης ειναι ποιοτικοτερα (ατσαλι).

Αποσυνδεδεμένος Kostasunion

• *
  • 14
« Απάντηση #5552 στις: Δεκεμβρίου 07, 2014, 20:49 »
Ναι αυτο ισχυει οτι η KANGER χρησιμοποιει σε ολους της τους ατμοποιητες τις ιδιες αντιστασεις ( γιαυτο και εχουν καλη ποιότητα όλοι )

Απλα μια απορία .. το πόσο καλύτερη ποιότητα και γευση δίνει το υγρο μας , εχει να κάνει μονο με τις αντιστασεις η όλο το πακέτο του ατμοποιητή ?

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #5553 στις: Δεκεμβρίου 07, 2014, 21:03 »
Η γευση εχει να κανει και με τις αντιστασεις αλλα και με το σχεδιασμο του ατμοποιητη. Απο τους πιο δημοφιλεις εργοστασιακους ατμοποιητες (kangertech, aspire, delta), αλλοι προτιμουν τους μεν αλλοι τους δε, ολοι ομως δινουν συμφωνα και με τις αποψεις των ατμιστων πολυ ικανοποιητικο αποτελεσμα. Απο ενα σημειο και μετα ειναι και προσωπικο σου θεμα αφου η γευση ειναι κατι υποκειμενικο ουτως ή αλλως. Αν θελεις να τη ψαξεις αρκετα και τα οικονομικα σου το επιτρεπουν, θα σου προτεινα να αγορασεις εναν απο καθε μαρκα και κατοπιν να καταληξεις στον αγαπημενο σου  ;) .

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #5554 στις: Δεκεμβρίου 07, 2014, 21:10 »
Και μετα μια σειρα απο μοντ'ς κ οτι σου κατσει hehe δεν παει ομως ετσι φιλε μου,νομιζω πως στο φορουμ εχουμε πει παρα πολλα κ για παρα πολλους ατμο,το θεμα δεν ειναι να παρει 10 ατμο για να αποφασισει (αυτο θα γινει μελοντικα),αλλα να παρει καποιες σαφεις γνωσεις κ εμπειριες απο καποιους που εχουν δοκιμασει κατι που ειναι στα μετρα του γιατι ειναι νεος ατμιστης,εχει καιρο για να πειραματιστει στο μελλον :)

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #5555 στις: Δεκεμβρίου 07, 2014, 21:58 »
Εχεις δικιο δεν διατυπωσα μαλλον σωστα το post μου. Δεν εννουσα να τους αγορασει ολους ταυτοχρονα και να αρχισει να δοκιμαζει μια τον ενα, μια τον αλλο. Αυτο πολυ σωστα θα γινει σταδιακα και σε βαθος χρονου. Απλα επειδη διαβασα πολλες γνωμες στο φορουμ για ατμοποιητες, θελοντας και εγω να ξεκινησω απο καπου, εκει που κατεληξα ειναι οτι υπαρχουν φανατικοι οπαδοι των kanger, aspire, delta που πινουν νερο στο ονομα τους. Αυτο σημαινει οτι δεν ξεχωριζει καποιος τραγικα απο τους υπολοιπους. Οποτε ξεκινας απο καπου και προχωρας αναλογως. Εγω διαλεξα να ξεκινησω με aerotank (απο θεμα design και μονο) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ομως σιγουρα θα χτυπησω και ενα ναυτιλο να δω τη διαφορα και ισως αργοτερα και delta.  :)

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #5556 στις: Δεκεμβρίου 07, 2014, 22:08 »
Ναι ειναι πολυ καλοι κ οι 2 στα κυβικα τους, το παν ειναι να σε αφηνει ευχαριστημενο η καθε επιλογη που κανεις :)

Αποσυνδεδεμένος John K

• **
  • 174
« Απάντηση #5557 στις: Δεκεμβρίου 08, 2014, 15:09 »
Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Τελικά έλυσα τον protank mini, τον έπλυνα, άλλαξα την αντίσταση, και δουλεύει μια χαρά. Μάλλον έπεσα σε προβληματικό coil (2 μέρες το είχα πάνω το άτιμο).

Λοιπόν, διαβάζοντας στο forum αλλα χωρίς να έχω αποφασίσει ακόμη ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μου στο ΗΤ, άρχισα να ψάχνομαι λίγο για επισκευάσιμο ατμοποιητή. Βρήκα λοιπόν τον Kayfun Lite Plus (κλώνο) στα 35€ στην Ελλάδα.

Έχω μερικές ερωτήσεις σας παρακαλώ:
1. Αξίζει να αγοράσω τον κλώνο ή να πάρω τον original με 60€;
2. Το nano kit του Kayfun λέει τίποτα, ή τζάμπα λεφτά;
3. Βαμβάκι ή φυτίλι είναι προτιμότερο; Επίσης στα πόσα mm το σύρμα;
4. Ο Kayfun Lite Plus θα δουλέψει καλά πάνω στο istick; Εκτός απροόπτου, θα μου το φέρει ένας φίλος από Αμερική τα Χριστούγεννα. Τι άλλες επιλογές για ρεύμα υπάρχουν κοντά στα ίδια λεφτά;

Σημείωση, αν ξεφύγω πολύ στα λεφτά θα με κυνηγάει η σύζυγος... ;)

Σας ευχαριστώ και πάλι!!!!

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #5558 στις: Δεκεμβρίου 08, 2014, 15:15 »
Χτυπα εναν οριτζιναλ εκει που εχει φτασει η τιμη συμφερει, μη το συζητας
συρμα 28ρι - 30ρι για αρχη μαζι με κοτον παντς
και θα κανεις αρχοντικα Χριστουγεννα  :thumpup:
Νανο κιτ μπορεις να παρεις και κλωναρι για να μη σε κυνηγαει η συζυγος
αλλα το καλυτερο κατ εμε ειναι αυτο παρε ενα μαζι με τη καμιναδα

Αποσυνδεδεμένος 0nickgreek0

• 3
« Απάντηση #5559 στις: Δεκεμβρίου 08, 2014, 16:45 »
καλισπερα λεγομαι Νικος ειμαι απο κρητη και πριν ενα μηνα ξεκινησα το η.τ
αγορασα ενα vamo v6 μπαταριες φορτιστη και μου εδωσε ενας φιλος
ενα kayfun lite klono.προσφατα εκανα παραγγελια απο καταστημα τησ αθηνας
βαση pg 20 και μολις ηρθαν πηγα απο εδω σε ενα φαρμακειο και αγορασα γλυκερινη εξευγενισμενη
ποσιμη λογικα αφου μου ειπε ο φαρμακοπειος οτι την αγοραζει και καπια κοπελα για το η.τ που
εχεις παντοσ γραφει απανω καταληλη για τροφιμα.....
εχω δυο αποριες ειναι πολυ πικτη και θελει αραιωση ποσο νερο πρεπει να βαλω? και τι νερο?
μηπως θελει απιονισμενο???
επισης απο αθηνα μου ειπε το καταστημα για τον ατμοποιητη μου να παρω kanthal 0.20
εγω μεχρι τωρα εβαζα καποιο συρμα αλλο 0.28 μαζι με βαμβακι οργανικο επερνα μια οδοντογλιφυδα
εκανα 7 κυκλους και μου εβγαζε 1.5 ωμ οταν δοκιμασα το kanthal εκανα το ιδιο και τα ωμ πηγαν πολα γυρο στα
4 κατι.μετα εβαλα 4 κυκλους και τορα ειναι 1.7
ειναι οκ στα 1.7ωμ?
απο ποσα μεχρι ποσα ωμ πρεπει να δοθλευει αθτοσ ο ατμοποιητης?????

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #5560 στις: Δεκεμβρίου 08, 2014, 16:55 »
Καλησπερα.Μπορεις να δεις περισσοτερα για βασεις εδω για αντιστασεις γενικα εδω η εδω

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #5561 στις: Δεκεμβρίου 08, 2014, 16:55 »
Καλησπερα φιλε μου. :bye:

Η γλυκερινη (VG) που αγορασες απο το φαρμακειο θελει αραιωση 10-20% με ενεσιμο νερο (wfi).
Θα το βρεις κι αυτο στο φαρμακειο.

Το πρωτο συρμα που χρησιμοποιουσες πιστευω ηταν καταλληλοτερο σε σχεση το νεο, αλλα δεν πειραζει.
Δεν υπαρχει ιδανικη τιμη αντιστασης, αρκει να μην ειναι πολυ μικρη (<0.8Ω).
Προσωπικα χρησιμοποιω συρμα διαμετρου 0.3mm και παιζω σε τιμες αντιστασης 1.3-1.6Ω.
Φτιαξε αντισταση με 1-2 σπειρες ακομα με το συρμα που αγορασες, σε τρυπανακι με διαμετρο 2-2.5mm (αν δεν εχεις κατι για να το υπολογισεις, καντο σε μια μπατονετα)
κι οργανικο βαμβακι κι οσο σου βγει η αντισταση.
Αυξομειωνοντας τα watt, θα βρεις το σημειο που σε ικανοποιει στο ατμισμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 08, 2014, 17:05 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος 0nickgreek0

• 3
« Απάντηση #5562 στις: Δεκεμβρίου 08, 2014, 17:01 »
να σε καλα σε ευχαριστω....μαλον πρεπει να ξαναπαρω 0,28 συρμα

Αποσυνδεδεμένος John K

• **
  • 174
« Απάντηση #5563 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 14:49 »
Επειδή θα πάω για καλούδια σήμερα, Ο Kayfun Lite Plus θα δουλέψει σωστά πάνω σε istick (ή το αντίστοιχο της Nobacco);

Αν όχι τι παίζει για ρεύμα κοντά στα ίδια λεφτά;

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #5564 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 14:53 »
Τον δουλευω ηδη κ σε 1.2 mc αντισταση,τα αποτελεσματα πολυ καλα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359994 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450291 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110751 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374958 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328267 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99942 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F