Κατ' αρχάς, καλησπέρα.
Όσον αφορά το cool fire της Innokin, από θέμα μεγέθους είναι ακριβώς στις προδιαγραφές σου. Το κακό του είναι ότι δεν έχει μεταβαλλόμενη ισχύ και αποδίδει σταθερά 8.5W. Από θέμα αυτονομίας, λόγω του μικρού μεγέθους της μπαταρίας, θα είσαι περίπου στα ίδια με την ego που ήδη έχεις, αν σε ικανοποιεί αυτό, προχώρα. Να έχεις φυσικά υπ' όψιν σου ότι αν πάρεις κάτι τέτοιο (ή οποιοδήποτε άλλο 18350 μοντ) θα πρέπει να πάρεις αρκετές μπαταρίες, ώστε να έχεις πάντα έξτρα μπαταρίες φορτισμένες μαζί σου. Πάμε τώρα στο
1) Να πάρω μια ίδια ώστε να έχω δύο και ένα Power Bank για να μην ξεμένω έξω;
2) Να προχωρήσω σε αγορά μεγαλύτερης; (όπως Vision Spinner)
3) Να αγοράσω το πρώτο μου mod;
1) Η αγορά δεύτερης 650ρας μπαταρίας, νομίζω ότι θα ήταν λάθος. Καλύτερα μεταξύ επιλογών 1 και 2 να πράξεις το 2 και μάλιστα κρατάς και την ήδη υπάρχουσα μπαταρία ως backup.
2) Αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα. Προσκρούει κάπως στο να μην κυκλοφοράς με θήκη-τσαντάκι, εκτός αν θεωρείς ότι σε κάθε έξοδό σου, η μπαταρία σου θα είναι πλήρως φορτισμένη και θα σε βγάλει.
3) Ένα τηλεσκοπικό μοντ νομίζω ότι θα ήταν ταμάμ. Οκ, δεν είναι τα πιο κομψά του κόσμου αλλά έχεις τη δυνατότητα χρήσης 4 μεγεθών μπαταρίας, 18350, 18490/18500, 18650, τις οποίες αναφέρω από τη μικρότερη στη μεγαλύτερη. Έχοντας πχ μία 18650 για χρήση στο σπίτι και 2*18350 για χρήση εκτός, (στο φορτιστή αυτές που δεν χρησιμοποιείς) έχεις πλήρη κάλυψη με το μικρότερο δυνατό ξεβόλεμα. Όταν είσαι έξω, έχεις τη 2η 18350 σε κουτάκι το οποίο μια χαρά χωράει στην τσέπη.
Σου έχω άλλη μια λύση η οποία όμως θέλει καλή διαχείρηση στο θέμα μπαταρίας, καθώς η χωρητικότητα δεν είναι και πολύ μεγάλη:
VV No.1 mod. Αυτό δουλεύει με 2*16340 μπαταρίες αλλά αν είναι το κύριο μοντ σου, θες εύκολα έξι τέτοιες μπαταρίες.
Τυχαία το αναφέρω το κατάστημα καθώς και εγώ από εκεί το είχα ψωνίσει.
Καλημέρα και σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Κοίταξα μια προς μια τις προτάσεις σας. Εμφανισιακά και μόνο θα προτιμούσα ή την Aspire CF ή την Smoktech μιας και σε δύναμη και διάρκεια είναι όλες τους καλές. Εάν τώρα διάλεγα κάποιο mod (πράγμα που ξέχασα να αναφέρω στο πρώτο post) θα ήταν κάτι εμφανισιακά όπως το iCube της Nobacco ή βέβαια σαν το Provari Mini (εκεί ξεφεύγει όμως η τιμή). Αυτό που με κρατάει ωστόσο είναι το γεγονός πως για νέος ατμιστής ίσως "υπερβάλλω" με τέτοιου είδους αγορές, και για αυτό και ζητάω τη συμβουλή σας.
Όσον αφορά το mini provari, αν πραγματικά δεν σου λείψουν τα χρήματα, παρ' το. Όσον αφορά το θέμα "υπερβολή", νομίζω ότι στο ητ όταν κάτι σε καλύπτει και σε βοηθά να μείνεις μακριά από το κτ, δεν είναι υπερβολή.
Γνώμη μου, να επισκεφτείς καταστήματα ώστε να πιάσεις κανένα μοντάκι στο χέρι σου, καθώς αυτό το οποίο θεωρείς ότι μπορεί να μην είναι κομψό, μπορεί τελικά να μην σε ενοχλήσει. Και το αντίστροφο φυσικά.
Καλή συνέχεια.