vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
« Απάντηση #5250 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 13:46 »
Κατ' αρχάς, καλησπέρα.
Όσον αφορά το cool fire της Innokin, από θέμα μεγέθους είναι ακριβώς στις προδιαγραφές σου. Το κακό του είναι ότι δεν έχει μεταβαλλόμενη ισχύ και αποδίδει σταθερά 8.5W. Από θέμα αυτονομίας, λόγω του μικρού μεγέθους της μπαταρίας, θα είσαι περίπου στα ίδια με την ego που ήδη έχεις, αν σε ικανοποιεί αυτό, προχώρα. Να έχεις φυσικά υπ' όψιν σου ότι αν πάρεις κάτι τέτοιο (ή οποιοδήποτε άλλο 18350 μοντ) θα πρέπει να πάρεις αρκετές μπαταρίες, ώστε να έχεις πάντα έξτρα μπαταρίες φορτισμένες μαζί σου. Πάμε τώρα στο

1) Να πάρω μια ίδια ώστε να έχω δύο και ένα Power Bank για να μην ξεμένω έξω;
2) Να προχωρήσω σε αγορά μεγαλύτερης; (όπως Vision Spinner)
3) Να αγοράσω το πρώτο μου mod;

1) Η αγορά δεύτερης 650ρας μπαταρίας, νομίζω ότι θα ήταν λάθος. Καλύτερα μεταξύ επιλογών 1 και 2 να πράξεις το 2 και μάλιστα κρατάς και την ήδη υπάρχουσα μπαταρία ως backup.
2) Αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα. Προσκρούει κάπως στο να μην κυκλοφοράς με θήκη-τσαντάκι, εκτός αν θεωρείς ότι σε κάθε έξοδό σου, η μπαταρία σου θα είναι πλήρως φορτισμένη και θα σε βγάλει.
3) Ένα τηλεσκοπικό μοντ νομίζω ότι θα ήταν ταμάμ. Οκ, δεν είναι τα πιο κομψά του κόσμου αλλά έχεις τη δυνατότητα χρήσης 4 μεγεθών μπαταρίας, 18350, 18490/18500, 18650, τις οποίες αναφέρω από τη μικρότερη στη μεγαλύτερη. Έχοντας πχ μία 18650 για χρήση στο σπίτι και 2*18350 για χρήση εκτός, (στο φορτιστή αυτές που δεν χρησιμοποιείς) έχεις πλήρη κάλυψη με το μικρότερο δυνατό ξεβόλεμα. Όταν είσαι έξω, έχεις τη 2η 18350 σε κουτάκι το οποίο μια χαρά χωράει στην τσέπη.

Σου έχω άλλη μια λύση η οποία όμως θέλει καλή διαχείρηση στο θέμα μπαταρίας, καθώς η χωρητικότητα δεν είναι και πολύ μεγάλη:

VV No.1 mod. Αυτό δουλεύει με 2*16340 μπαταρίες αλλά αν είναι το κύριο μοντ σου, θες εύκολα έξι τέτοιες μπαταρίες.

Τυχαία το αναφέρω το κατάστημα καθώς και εγώ από εκεί το είχα ψωνίσει.

Καλημέρα και σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Κοίταξα μια προς μια τις προτάσεις σας. Εμφανισιακά και μόνο θα προτιμούσα ή την Aspire CF ή την Smoktech μιας και σε δύναμη και διάρκεια είναι όλες τους καλές. Εάν τώρα διάλεγα κάποιο mod (πράγμα που ξέχασα να αναφέρω στο πρώτο post) θα ήταν κάτι εμφανισιακά όπως το iCube της Nobacco ή βέβαια σαν το Provari Mini (εκεί ξεφεύγει όμως η τιμή). Αυτό που με κρατάει ωστόσο είναι το γεγονός πως για νέος ατμιστής ίσως "υπερβάλλω" με τέτοιου είδους αγορές, και για αυτό και ζητάω τη συμβουλή σας.

Όσον αφορά το mini provari, αν πραγματικά δεν σου λείψουν τα χρήματα, παρ' το. Όσον αφορά το θέμα "υπερβολή", νομίζω ότι στο ητ όταν κάτι σε καλύπτει και σε βοηθά να μείνεις μακριά από το κτ, δεν είναι υπερβολή.

Γνώμη μου, να επισκεφτείς καταστήματα ώστε να πιάσεις κανένα μοντάκι στο χέρι σου, καθώς αυτό το οποίο θεωρείς ότι μπορεί να μην είναι κομψό, μπορεί τελικά να μην σε ενοχλήσει. Και το αντίστροφο φυσικά.

Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• **
  • 386
« Απάντηση #5251 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 13:47 »

@Buliwyf
Συμφωνώ. Αυτής της λογικής είμαι κι εγώ (επί του παρόντος τουλάχιστον). Θα ήθελα ένα να έχω και να με βγάλει για όσο μπορώ. Δεν γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής βασικά ίσως πράγματα όπως τι ρόλο έχουν τα watt και τα volt, τις ρυθμίσεις τους κλπ. Αν είχα οθόνη, το μόνο που θα ήθελα να βλέπω θα ήταν πότε τελειώνει η μπαταρία μου. Κάτι απλό δηλαδή. Για αυτό κλείνω περισσότερο προς mod, γιατί είναι κάτι που θα μου μείνει  ;) 

@Cruiser79
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και την ανάλυση στις απορίες μου! Σε αυτό που έχω καταλήξει με σιγουριά, είναι πως η 650άρα eGo-C που έχω θα είναι το δικό μου backup στο σπίτι. Μιας και εκτός σπιτιού λόγω δουλειάς περνάω αρκετές ώρες, η αγορά που θα κάνω θα είναι το κύριο μου η.τ. Μέχρι τώρα, με μέτριο άτμισμα η 650 με βγάζει την ημέρα. Σίγουρα όμως έχω το άγχος και συγκρατιέμαι να μην ατμίσω περισσότερο για να μην μου τελειώσει. Επομένως αν έκανα αυτό που ήθελα δεν θα έφτανε ούτε μέχρι το απόγευμα!! Από 'κει και πέρα και διαβάζοντας τις απαντήσεις όλων των παιδιών αλλά και τη δικιά σου που με βοήθησαν αρκετά ήδη, καταλήγω σιγά σιγά προς την επιλογή κάποιου mod. Κάτι από τα παραπάνω που ανέφερα, συν το Vamo v5! Κάτι τέτοιο σε κατασκευή. Δυστυχώς κοιτώντας για το provari, είδα πως τα χρήματα είναι πολύ περισσότερα απ' όσα υπολόγιζα  :(
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 14:04 από kostasfender »

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #5252 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 21:37 »
Εφόσον λες ότι καταστάλαξες στην αγορά mod, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στα καταστήματα που τα έχουν, να τα δεις από κοντά, να τα πιάσεις, να δεις τα υπέρ και τα κατά τους και ότι σου κάθετε καλύτερα στο χέρι να το πάρεις.

Για μένα, το έχω γράψει και αλλού, η πιο ολοκληρωμένη πρόταση με μεταβαλλόμενη ισχύ, είναι το icube που στο πακέτο έχει φορτιστή, μπαταρία και ατμοποιητή. Με 18350 είναι μικρό και διακριτικό, για έξω. Στο σπίτι βάζεις μια 18650 και είσαι οκ.

Αλλά στο ξαναλέω, δες τα πρώτα και μετά αποφασίζεις. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ΑΓΓΓΕΛΟΣ

• *
  • 36
« Απάντηση #5253 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 16:26 »
Καλησπερα σε ολους-ολες,τι ειναι το κικ στα μοντ και σε τι χρησιμευει?
Ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #5254 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 16:30 »
Το kick σου δινει τη δυνατοτητα να διατηρεις σταθερη την παρεχομενη ταση στον ατμοποιητη,
ετσι ωστε η τζουρα να ειναι σταθερη, με το ιδιο κτυπημα και παραγωγη ατμου δηλαδη, ανεξαρτητα το υπολοιπο της μπαταριας.
Αν δεν υπηρχε το kick, η ταση θα ηταν αναλογη του υπολοιπου της μπαταριας, δηλαδη η τζουρα θα αλλαζε με την ωρα.

Διαβασε εδω μερικες πληροφοριες και παρατηρησεις.

Αποσυνδεδεμένος ΑΓΓΓΕΛΟΣ

• *
  • 36
« Απάντηση #5255 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 20:09 »
Ευχαριστω.

Από το συντoνισμό: Για να εκφράζετε επιδοκιμασία ή ευχαριστία παρακαλώ χρησιμοποιείτε το κουμπί Bravo.
Μηνύματα χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο θα σβήνονται
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 20:14 από Nemesis_rds »

« Απάντηση #5256 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2014, 13:16 »
Λοιπόν η αρχή έγινε!!! 
Πριν μια ώρα αγόρασα από κατάστημα της ατμόσφαιρας στα Ιωάννινα έναν aspire bdc mini nova, μία μπαταρία ego-c στα 1300mah και ένα 18αρι υγρό Virginia  της L&A Vape.
Στην πρώτη ώρα χρήσης είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω;
Το η.τ. θα πρέπει να το έχω κάθετα ή μπορώ να το αφήνω και "ξαπλωμενο";

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #5257 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2014, 13:35 »
Mπορείς να το έχεις σε όποια θέση θέλεις. Απλά αν το έχεις τοποθετημένο ανάποδα θα υπάρχει ενδεχομένως διαρροή υδρατμών που έχουν συσσωρευτεί στο εσωτερικό του επιστομίου.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #5258 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2014, 13:40 »
Καλημερα φιλε redman88..Οταν δεν ατμιζεις,μπορεις να το αφησεις καπου αριζοντια η και καθετα χωρις προβληματα...Απλα οταν ατμιζεις να αποφευγεις να το κρατας καθετα δηλαδη να εισαι ξαπλωμενος και το Η,Τ να ειναι καθετα τελειως αναποδα δηλαδη με το επιστομιο στο στομα σου και την μπαταρια στο πανω μερος,γιατι παντα υπαρχει η πιθανοτητα να σου ερθει στο στομα υγρο που εχει συσσωρευτει στο επιστομιο με αυτο τον τροπο...Επισης να τραβας τζουρες οχι με πολυ δυναμη και οχι αποτομα και πρεπει να ειναι μεγαλυτερης διαρκειας οι τζουρες απο αυτες που επερνες με το κανονικο τσιγαρο..Επισης αν δεν εχεις 2η μπαταρια,να προμηθευτεις γρηγορα,γιατι οταν σου αδειασει αυτη που εχεις,μεχρι να φορτισει με τι θα ατμιζεις???

« Απάντηση #5259 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2014, 13:50 »
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις γρήγορες απαντήσεις!!!
Το μόνο που με χαλάει για την ώρα είναι ότι δεν θα μπορώ να ατμίζω άνετα ξαπλωμένος. Όσο για δεύτερη μπαταρία το έχω σκεφτεί ήδη απλά είπα να μην την πάρω από την αρχή γιατί δεν ξέρω αν θα μου αρέσει τελικά το η.τ.
Για δεύτερη πάντως σκέφτομαι μια από τις παρακάτω
http://www.atmosfaira.com/vision-ego-spinner-1300mah-vvb.html
http://www.atmosfaira.com/aspire-cf-vv-battery-1600mah.html

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #5260 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2014, 13:58 »
Μια χαρα επιλογες και οι δυο. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #5261 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2014, 14:00 »
Σαν 2η μπαταρια θα σου προτεινα αυτη εδω που την εχουν παιδια και λενε οτι ειναι παρα πολυ καλη..

http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=24_67&product_id=709

Επισης στον ατμοποιητη σου να βαζεις αυτες τις κεφαλες που ειναι BVC και ΟΧΙ τις BDC

http://www.atmosfaira.com/aspire-bvc-coils.html
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 18, 2014, 14:09 από imjp1982 »

• **
  • 386
« Απάντηση #5262 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2014, 14:20 »
Κι εγώ φίλε μου επειδή πρόσφατα έκανα ανάλογες αγορές και είμαι 15 ημερών ατμιστής, θα σου πρότεινα vision spinner II στα 1650mAh και αν θέλεις να δώσεις ελάχιστα χρήματα παραπάνω, φόρα ένα protank mini 3. Εκεί (για μένα) ανεβαίνεις επίπεδο ως ατμιστής και καταλαβαίνεις την πραγματική εμπειρία!! Εγώ που έχω την ego-C με έναν Aspire BDC ως εναλλακτικό, και την spinner II με τον protank mini 3 ως βασικό, είμαι ΥΠΕΡ-ευχαριστημένος  ;)

« Απάντηση #5263 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2014, 15:10 »
Δύο ερωτήσεις ακόμα :
Πώς καταλαβαίνουμε ότι τελειώνει η συγκεκριμένη μπαταρία ;Αλλάζει χρώμα το κουμπάκι όπως σε άλλες ;
Και το βασικότερο, όταν είμαστε έξω πως το κουβαλάμε ; Περνούμε μαζί ολόκληρη τη θήκη και το έχουμε μέσα ;

• **
  • 386
« Απάντηση #5264 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2014, 15:29 »
Στην eGo-C πέφτει σταδιακά η απόδοση (χτύπημα και ατμός) ώσπου στις τελευταίες τζούρες αναβοσβήνει το μπλε λαμπάκι και κλείνει.

Στην spinner ΙΙ γίνεται από άσπρο-μπλε, και από μπλε-πορτοκαλί. Στο πορτοκαλί έχεις περίπου ένα 10λεπτο συνεχούς ατμίσματος περιθώριο.

Σε ότι αφορά το κουβάλημα, μια θηκούλα της eGo-C (6€) είναι ότι πρέπει για τα υλικά που έχεις μαζί σου.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359893 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114240 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110725 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374794 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328168 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29356 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99928 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F